Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   998
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nikogo nie straszę, ani nie płaczę - tylko stwierdzam fakty. Na robocie, której nie widać reszta userów zbytnio nie wyżyje.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6

Mnie tam gadanie fanbujaków w ogóle nie rusza. Jak im się podobają gale WWE to ich sprawa, przecież nie będę wyśmiewał tego, że komuś podoba się Smackdown i co tydzień sobie go ogląda. Szczerze mówiąc mam to w dupie :lol

Jedni lubią Premiership inni Ligę brazylijską czy tam Ekstraklasę - każdy znajdzie coś dla siebie. Czy fakt, że ktoś woli jedną federację od innej jest powodem, żeby naśmiewać się z tej której nie lubi/nie ogląda? Ba, czy to wystarczający motyw żeby naśmiewać się z fanów innej federacji? Dajmy już z tym spokój.........................

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Więc przestańcie najeżdżać na fanów TNA,raczej skupcie się na swojej uluionej federacji,a nam dajcie spokój.
Mast daj spokój, oni po prostu robią za "święte krowy" i na siłę starają robić z nas pośmiewisko. Żałosne.

Tutaj daliście czadu szczególnie IIL . Że niby my z was sie wyśmiewamy =)) . Sejbla tylko mówi prawde o co do wyśmiewania to ty IIL i niektórzy fani TNA tu królują . Kto tu sie wymądrza i cały czas mówi oo WWE shit co za nooby to oglądają .

ciągle słychać jakieś dogadywania, śmiechy.

A co to tego to ŻAL . Te smiechy i dogadywania to tylko z twojej strony i twoich fanów TNA

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Norbas albo inny admin czy jest możliwość dodania na forum opcji ignorowania postów niektórych użytkowników tak jak w phpBB 2?

EDIT: sorry, teraz zauważyłem możliwości zakładek Przyjeciele i wrogowie. Choć ma to nieco ograniczone możliwości.

Edytowane przez Gość

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Milos, Dodajesz kogoś do wrogów i już nie widzisz jego postów

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Dobra, czas na mój mały announcement.

Wiele osób skarży się na to, że sytuacja na forum staje się dosyć zaostrzona. Winą za to obarcza się userów kłócących się na tle poglądów nt. wrestlingu. Przyznam szczerze, że również zauważam ten problem i mam w związku z tym coś do powiedzenia. Wrestling jest hobby większości z nas i raczej nie można tego kwestionować. Podobnie jak kibice chociażby piłki nożnej, czy fani seriali mamy różne poglądy na różne tematy. Jak się to przekłada na nasze forum ? Fani, a także antyfani TNA i WWE wzajemnie na siebie naskakują. Jest to chore i najwyższy czas, żeby to zmienić.

Fani WWE (a raczej, antyfani TNA) - skończcie jechać bezpodstawnie po TNA. IIL, Milos i reszta MAJĄ PRAWO lubić tę federację i nie powinno się tego wyśmiewać.

Fani TNA - skończcie jechać bezpodstawnie po WWE, szczególnie, że praktycznie go nie oglądacie. Starajcie się także unikać pisania, że jesteście najlepsi itd. (bo co najwyżej wkurzycie tym innych).

ps.1 - Krótko, ale treściwie. Mam nadzieję, że każdy zrozumiał istotę problemu.

ps.2 - Nie konsultowałem tego z resztą administracji aczkolwiek uważam, że poprą mnie.

ps.3 - Nie pomyślcie, że czuje się bez winny. Zdaje sobie sprawę z tego, że także nie raz wywoływałem kłótnie.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

A tak żeby nie posypały sie teraz setki postów pod tytułem "Tak LK jesteś zajebisty , popieram" ...to ja napisze z innej beczki.. :thumb:

Siedze sobie na siłowni dzisiaj , i powolutku przechodze do Tricepsa i nagle wchodzi kolo. Jak to zwykle na siłowni słynne "Siema , Siema" - Kumaci wiedzą o co chodzi - :D i spokojnie zaczyna ćwiczyć.

Patrze sie na klienta. widze gościa dopiero drugi raz , ale twarz wydaje mi sie tak cholernie znajoma - no ale kurcze bele nie mozliwe gościu żebym gdzie kiedykolwiek wczesniej widział.

Myśle , myśle .....nagle Jeb Dziadek babke w łeb ... doznałem olsnienia....Klient jest uderzająco podobny do...Hardcore Holly'ego :P Powaga , gdyby nie to że malo rozbudowany mozna by go było mylić na ulicy :lol

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

Czas zrobić z tym wszystkim porządek.

Posty i wpisy w shoutboxie w jakikolwiek sposób najeżdżające na WWE i TNA lub jej fanów, będą w całości i bez powiadomienia usuwane.

Finito.

94370642845de365932a94.jpg

:shock: EEEE,, chyba trochę Norbas przegiąłeś. Jak ktoś chce to niech se już ponawrzuca na daną federację. Chodzi o to żeby reszta osób zaakceptowała zdanie danego usera. Niektórzy tutaj myślą, że jeśli stwierdzisz że dana federacja ssie, to najeżdżasz na fanów federacji której markują. Niech wpisy z opinia o federacji zostaną, a posty uwłaczające fanom znikają :P

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Fani WWE (a raczej, antyfani TNA) - skończcie jechać bezpodstawnie po TNA. IIL, Milos i reszta MAJĄ PRAWO lubić tę federację i nie powinno się tego wyśmiewać.

Fani TNA - skończcie jechać bezpodstawnie po WWE, szczególnie, że praktycznie go nie oglądacie. Starajcie się także unikać pisania, że jesteście najlepsi itd. (bo co najwyżej wkurzycie tym innych).

Bez przyczyny pogrubienia nie użyłem. Tyle w temacie :thumb:

• Reputacja:   998

Popieram. Mam nadzieję, że się jakoś wszyscy zgodzimy, ta cała wojna jest głupia i dziecinna. Również włożyłem w to swoje 3 grosze i postaram się tak nadpobudliwie nie reagować na każdy wpis.

• Reputacja:   6

pablo modjo, Nie lubie tego czegoś ale to było the best

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   4

Nie tylko my poszukujemy linków do walk z zagranicznych for.

Również użytkownicy zagranicznych for kopiują linki z BGZ na swoje fora.

Dwa przykladowe linki:

Dajcie sobie w znajdź na te stronie: bgz

http://www.bramjnet.com/vb3/archive/ind ... 73705.html

http://www.yomgded.com/vb/t1092.html

76775509nl2.jpg

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszego wieczoru. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singles action. Moose zmierzy się z Cedric Alexander w Atlanta Street Fight, przy czym reszta The System ma zakaz przebywania przy ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym programie. Indi Hartwell również wejdzie do akcji, choć jej przeciwniczka nie została ogłoszona. Usłyszymy też od Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Na galę zapowiedziano siedem walk. Mistrzyni świata kobiet ROH Athena zmierzy się z Maya World w meczu Proving Ground. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili open challenge o swoje mistrzostwa świata tag team ROH. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali ogłoszeni. Bryan Kei
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
  • Dodaj nową pozycję...