Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   998
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Sejbla nie masz co robić w domciu, że szukasz guza ? każdy przedstawił swoje zdanie, tak uważa i tyle - nie powinno być na ten temat dyskusji. Ale śmiejcie się z tych, którzy mają w profilu zaznaczone jako ulubiona federacja TNA, tylko potem nie piszcie, że nas nie dyskryminujecie czy zaczepiacie.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

IIL'u powinna być dyskusja , bo te jak to nazwałes swoje zdania są maksymalnie nie konsekwentne i zachwiane. To co stwierdzone jest w jednej opini gryzie sie z drugą ... ale skoro uważasz to za normal ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Weemak , cicho siedź ... =))

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sejbla widzę że z braku Takera w WWE nie ma co robić ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Fani TNA próbują robić za forumowych murzynów =)) Sejbla ma 10000 % racji ! :) Wiedzcie, wasza złość tylko napawa nas radością :) TNA - Cross the line (linią jest bariera 2 minut dla main eventu kolejnego wyjechanego w dechę impekta).

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Stary, idż lepiej na pole truskawki zbieraj

The Great Admin Miodzio i jego ekspercki głos =)) Wierze jednak że chociaz on jest na tyle inteligentny że pisze to z przekory bo co do jego dzieci nie mam wątpliwości że to ciężkie przypadki :)

Sejbla ma 10000 % racji

Zgadzam sie tylko zapomniał dodać "Zdania typu, nie lubie ślubów na ringu ale ten Lethala byl dobry bo był w TNA" =))

• Reputacja:   0

Buhahaha, Sejbla rulez, cieszę się, że wreszcie ktoś dostrzegł 'inteligencję marków TNA', sam miałem zamiar już pisać o tym, no ale ubiegłeś mnie ;) Polecam bliżej przyjżeć się temu userowi Mata :t_up:

Sejbla nie masz co robić w domciu, że szukasz guza ? każdy przedstawił swoje zdanie, tak uważa i tyle - nie powinno być na ten temat dyskusji.

Prawda boli, =))

Sejbla respect dla ciebie i punkciki reputacji lecą . Bo nie czaje tego tutaj strzelać w punka a tam w undera że under nie jest legendą OMG...

Milos tutaj stronka dla ciebie http://www.alkoholizm.akcjasos.pl bo chyba przedawkowałeś ten trunek pisząc ten post

f6dfb83c87.png

Dajcie sobie już spokój,co?Wzięliście wypowiedzi trzech userów i na tej podstawie oceniacie całą grupę?Nie wspomnę już o tym,że jedna wypowiedź (a raczej jej część) nie musi decydować o inteligencji człowieka (i w tym przypadku tak jest)...Więc przestańcie najeżdżać na fanów TNA,raczej skupcie się na swojej uluionej federacji,a nam dajcie spokój. :) Bo tak naprawdę z Waszych wypowiedzi też sporo "kfiatków" by się uzbierało (np. gdzieś czytałem,że "TNA wymyśliło tę głupią stypulację z drutem kolczastym zamiast lin"-cytat niedosłowny,bo z pamięci,ale oddaje charakter wypowiedzi).

e916f7e946.png

Mast daj spokój, oni po prostu robią za "święte krowy" i na siłę starają robić z nas pośmiewisko. Żałosne.

Poszukaj tego cyctatu : ] TNA będzie piętnowane ! :lol A dlaczego ? Ano dlatego, że Wy, tzn. marki TNA słodko się denerwujecie przy każdym wjeździe na wasz impekt, czy wyczesane PPV :8 Mamy skupić się na swojej ulubionej federacji ? Niestety, mam z ROH za duże zaległości żeby móc dyskutować na bieżąco. Jeśli chodzi o tę sytuację z Takerem i Stingiem, to fani TNA pokazali tylko jakimi cholernymi hipokrytami są :) A już szczytem był cycat przywołany przez Willema i dotyczący ślubów. Niektórym z was wystarczyłoby gówno w sześciokącie do stwierdzenia, że było zajebiste. No tak, w końcu to TNA 8)

TNA będzie piętnowane ! :lol

A jak! może zmieńmy charakter forum na "Fani TNA - won na Attitude" ? albo żeby się pojawiał komunikat po wejściu na stronę "Tutaj nie toleruje się fanów TNA". Jestem jedną z osób, która znacznie przyczyniła się się do popularyzacji dyskusji TNA na forum i czuję się zdegustowany tym, że część użytkowników robi sobie jaja z osób, które udzielają się w dyskusjach TNA, czy komentują oglądane gale - jakby na to nie patrzeć my jesteśmy obecnie najaktywniejszą jednostką na forum. Ostatnimi czasy wyraźnie idzie zauważyć podział forum na osoby najeżdżające fanów TNA - wymyślając bele jakie głupstwa, tylko i wyłącznie po to, aby ich zdenerwować -

Ano dlatego, że Wy, tzn. marki TNA słodko się denerwujecie przy każdym wjeździe na wasz impekt, czy wyczesane PPV :8

Osoby, które próbują się temu sprzeciwiać zostają najczęściej wyśmiewane. Zastanówcie się co robicie i przede wszystkim jakie świadectwo wystawiacie BGZ. Ostatnio coraz trudniej spędzić mi spokojnie tutaj czas, ciągle słychać jakieś dogadywania, śmiechy. Niech ktoś weźmie to w ryzy i podejmie jakieś kroki, bo wiecznie tolerować tego nie będę i chcąc nie chcąc przestanę pisać tematy czy komentować gale, które później zostają pośmiewiskiem i prawdopodobnie przesiądę się na inne forum. A wtedy z zapracowanym adminem LK nie będzie tak kolorowo.

Straszysz kogoś ? Wiesz, sam zacząłeś te kłótnię pisząc, że jesteście lepsi od nas. Nie powiem, podkurwiło mnie to (myślę, że nie tylko mnie) więc teraz nie płacz, że ktoś Ci dogaduje. Co do mojego zapracowania do jak już pisałem w SB, ch***ja wiesz, a wypowiadasz się. Uświadom sobie, że poza pisaniem tematów są do roboty rzeczy których gołym okiem nie widać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszego wieczoru. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singles action. Moose zmierzy się z Cedric Alexander w Atlanta Street Fight, przy czym reszta The System ma zakaz przebywania przy ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym programie. Indi Hartwell również wejdzie do akcji, choć jej przeciwniczka nie została ogłoszona. Usłyszymy też od Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Na galę zapowiedziano siedem walk. Mistrzyni świata kobiet ROH Athena zmierzy się z Maya World w meczu Proving Ground. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili open challenge o swoje mistrzostwa świata tag team ROH. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali ogłoszeni. Bryan Kei
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
  • Dodaj nową pozycję...