Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   998
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Oto komentarz WeeMan'a dotyczący jego występu w programie "Jaka to Melodia":

Niestety, nie poszło mi za dobrze. Odgadłem pierwszą piosenkę, a potem nerwy wzięły górę [a jeszcze przy dwóch piosenkach przycisk mi, kutwa, nie zadziałał :( - chyba będzie widoczne, naciskam przycisk, zaraz po mnie naciska dziewczyna i jej się wyświetla...] i ostatecznie wygrałem symboliczną stówkę, plus kuferek.

Spodobałem się jednak producentom [ha, nareszcie opłaciło się być tak niesamowicie fajnym :) ] i dostałem już zaproszenie na kolejny program jak tylko odczekam pewien okres czasu, którego według regulaminu nie mogę podać... Przepraszam za to, że musieliście czekać, ale nie mogłem ujawniać nic do czasu pokazania programu w TV.

Kilka randomowych notek ode mnie:

- Niezapomniane doświadczenie, kurka, nerwy ogromne ale i podniecenie ;)

- Studio jest malutkie, będąc tam osobiście nie da się uwierzyć jak oni to robią, że w TV wydaje się to taka duża przestrzeń

- Nie pozwolili mi pozdrowić ani jednej osoby, ponieważ oni mają wyznaczony na program dokładnie 25 minut, a za każdą minutę wydłużenia muszą bulić 12 tysięcy złotych! W odcinku przede mną zdyskwalifikowali jedną osobę z tego powodu, wycięli też moją gadkę z Robertem o wrestlingu i aktorstwie [ale to akurat normalne, tej dziewczynie też wycięli, wszystko się rozchodzi o czas antenowy...]

- Nie znałem dokładnej daty emisji, program zastrzega sobie dowolny układ odcinków, wedle ich własnego widzimisię

Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej, muszę przyznać, że zjadły mnie trochę nerwy i trochę sobie wyrzucałem, że mogłem sobie poradzić znacznie lepiej - finał był jak dla mnie BANALNY i gdybym lepiej poradził sobie w rundach eliminacyjnych miałbym 10 tysięcy złotych w kieszeni...

Dla osób, które tego nie widziały:

Przycisk mu nie zadziałał dwa razy :lol

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

=))

chyba będzie widoczne, naciskam przycisk, zaraz po mnie naciska dziewczyna i jej się wyświetla

To spisek... To na pewno ekipa z PSW podłączyła się do Twojego pulpitu Arku... Gdyby nie Oni zostałbyś JTM Omnibus ;)

nareszcie opłaciło się być tak niesamowicie fajnym

No comments :shock:

wycięli też moją gadkę z Robertem o wrestlingu

Szkoda, chciałem posłuchać wywodów Wee i jego gadek o moonsulatach ;)

finał był jak dla mnie BANALNY i gdybym lepiej poradził sobie w rundach eliminacyjnych miałbym 10 tysięcy złotych w kieszeni...

Tak Arku jesteś The Best we wszystkim czego się podejmniesz :lol

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hahaha Nie no chyba ten Los szczęścia mu nie dał szczęścia . Tylko WeeMan nie przesadzaj z tym kuferkiem i sie podziel z forum bo tam troche jest tych słodyczy =))

f6dfb83c87.png

[

URL=http://imageshack.us]

0260519379lf9.jpg[/url]

=))

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Jest tego pełno, polecam tę stronkę:

http://howard.rlz.pl/

94370642845de365932a94.jpg

Uwaga zmiana regulaminu!

Tu nowy regulamin:

rules.php

A tu lista zmian:

viewtopic.php?p=116092#p116092

Z najważniejszych zmian:

- wypowiedź obok poprawnej pisowni powinna też zawierać polskie znaki

- nie należy w postach nadużywać uśmieszków

- nowy temat powinien zawierać wprowadzenie do zagadnienia, opinię autora i ewentualne pytania.

Cisza spoilerowa po galach cotygodniowych wynosi tylko 24 godziny (po PPV nadal 48 godzin)

W jej czasie przy zakładaniu wątku zawierającego spoiler należy wypowiedź zamknąć w tagu Spoiler, a w tytule tematu dopisać na jego początku "SPOILER"

Użytkownicy odpowiadający w temacie w ten sposób oznaczonym nie muszą swoich wypowiedzi ukrywać w tagu "Spoiler".

Użytkownicy wypowiadający się w temacie nie oznaczonym jako spoiler, mają obowiązek wszystkie posty zawierające spoilery zamknąć w tagu "Spoiler"

- Dozwolona jest jedna zmiana nicka. Mogą o nią wystąpić użytkownicy należący do grupy "Aktywni Użytkownicy". O kolejną zmianę nicka można się ubiegać dopiero po napisaniu 1000 postów.

- Po napisaniu 500 postów użytkownik uzyska możliwość wybrania sobie własnej rangi.

Norbas, a jak pisze że było to znaczy że już nie ma tej ustawy ?

Ps: Norbas zmienił czcionke na czerwoną chciał sie wyróżnić z posród tłumu :D

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   6

ROBERT MATEJA na http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Robert_Mateja

"Robert Mateja przed lądowaniem na cztery łapy"

Padłem =))

200px-Matti2.jpeg

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nonsensopedia ogólnie wymiata :roll:

Paweł „Selekcjoner” Jan As (ur. 4 marca 1953 w Pabianicach) – polski piłkarz i trener, były selekcjoner reprezentacji Polski.

Jego szósty zmysł, co do wyboru zawodników jest już legendą. To dzięki niemu nasz super as Pinokio będzie szedł samotną ławą ku nieprzyjaznym bramkom. Bez niego nasza reprezentacja nie wyglądałaby tak jak teraz, z pożytkiem i dla wyglądu, i dla reprezentacji.To właśnie dzięki niemu Kuszczak puścił wyjątkowo trudną bramkę w meczu z Kolumbią. Ostatnio wystawił cennik za ile można kupić miejsce w kadrze. Po wielu trudnościach udało się go zdobyć.

Cennik:

* Bramkarz - 5000 zł
   * Obrońca - 6000 zł
   * Pomocnik - 7000 zł
   * Napastnik - 8000 zł
   * Rezerwowy - Co łaska, ale nie miej niż 20 zgrzewek piwa 

Ten utytłany, przepraszam, utytułowany szkoleniowiec od 11 lipca 2006 nie jest już trenerem polskiej reprezentacji. Zastąpił go Leo Beenhakker. 

Norbas, a jak pisze że było to znaczy że już nie ma tej ustawy ?

Jak pisze, że było, to znaczy że tak było przed zmianą, a jak pisze jest, to pokazuje "ustawę" po zmianie.

• Reputacja:   8

Zabawmy się w Sherlocka Holmesa. Zakładam zgrabne okularki, wkładam gustowny płaszczyk i gumowe buty do kolan... Czas wejść w ten gnój, jakim jest temat o LMS.

Mission - Znaleźć dowody potwierdzające niski iloraz inteligencji fanów TNA...

Do zabawy w detektywa natchnął mnie Mr. Kootal, który napisał w sb coś, co przykuło moją uwagę. Więc chłopcy i dziewczęta, czas odsłonić karty i pokazać z kim WWEowcy muszą się męczyć. Popatrzmy, co my tu mamy…

User - Kuba

Zarejestrowany dnia 5 marca 2007 roku.

Na koncie ma 456 postów.

Można przypuszczać, że jest człowiekiem choć trochę mądrym. W końcu znaleźć BGZ w googlach to już coś. Niestety, w "Federacja" ma wpisane TNA; ale jak to mówią: nawet Hitler był człowiekiem. Popatrzmy

The Undertaker vs. Edge

Strzał oczywiście w Undertakera. Po prostu dziad mnie już nudzi, przy micu zazwyczaj nie ma okazji się wykazać się, walki może i robi niezłe, a jak na wuwue to nawet dobre, ale... za dużo już tej kapoty i wiejskiego kapelusza :8

Chciałbym zwrócić waszą uwagę na słówko "oczywiście". Powiedziane bez żadnego zastanowienia, ot, Taker - śmieciu, już cię nie ma. Nic, że to legenda pro wrs i mimo wieku potrafi zrobić walkę przy której szczęka opada. To nic, że jego przeciwnikiem jest osoba, która może mu sznurowadła kijami wiązać (bo rękoma to tak nie wypada legendzie) Zresztą, za dużo już tej kapoty, a fuuuj.

A teraz może spójrzmy na post tego samego usera dot. walki Stinga z Punkiem

Strzelam w CM'a. Sting mimo swojego wieku wciąż jest w dobrej formie, potrafi skleić dobre walki np. w feudzie z Abyssem, przyciąga publiczność, przy majku też jest dobrze... a Punk mimo, że jest dobrym wrestlerem, to MitB, ECW title i ROH world i tt titles (wymieniam tylko te ważniejsze) nijak mają sie do osiągnięć Stinga... po prostu Sting is an Icon.

Powiedziałbym Noł koments i padłbym na ziemię rycząc ze śmiechu, ale nie mogę. Więc tak: Sting to po prostu an is an on Icon, tak? A Takera to laleczka Czaki, że się tak wyrażę? Oł maj gad...

Jako człowiek, który skończył również medycynę zalecam ci oglądanie rosnącej trawy. Zieleń podobno wpływa pozytywnie na funkcje myślowe człowieka.

Jedziem dalej z koksem, tylko najpierw napiję się zielonej herbatki którą trzymam w plecaczku. Ale tu śmierdzi na tym terenie...

User - Domeneq

Zarejestrowany dnia 30 lipca 2007 roku.

Na koncie ma 35 postów.

Ta sama walka - Taker vs. Edge

Strzelam w Undertakera, pomimo tego, że jest on legendą wrestlingu jego gimmick zaczyna mnie troche nudzić, gdyż Taker nie ma zbyt wielu możliwości do wykazania się przy mikrofonie. Edge za to tych okazji ma sporo i za każdym razem przy mikrofonie jest świetny. Jeżeli chodzi o to co pokazują w ringu, to w moim mniemaniu Edge też przeważa (pomimo, że jego spear wygląda fatalnie). Tak więc, strzał w Undertakera ;)

Sting vs. Punk

Strzał w Punka - Nie można pozwolić legendzie wrestlingu odpaść w pierwszej rundzie. CM Punk jest świetny w ringu, lecz w WWE bardzo ograniczony , a Sting mimo swojego wieku nadal potrafi stworzyć dobre show i przy mikrofonie również radzi sobie dobrze, a może nawet bardzo dobrze. Tym razem w pojedynku doświadczenie vs młodość, to właśnie ta druga musi odpaść. ;)

"Nie można pozwolić legendzie wrestlingu odpaść w pierwszej rundzie"... Zastanawiam się, czy powiedzieć: k***a, jebię tę robotę, czy może: mylisz się, człowieku? Po dłuższej chwili stwierdzam, że lepszym wyjściem jest użycie bardziej wulgarnej wersji. Aż chciałoby się wysłać takiemu delikwentowi wezwanie do sądu za zszarpane nerwy, ale jestem miłym człowiekiem, dlatego tego nie zrobię... Wdech...

Zalecam ci to samo, co koledze wyżej…

Teraz czas się odrobinę rozluźnić, napić się zielonej herbatki, której dziwny zapach zaczyna mnie powoli wku*@&ć. Spodziewałem się grzebania w tym gównie lupą, a tu mi dowody same wyłażą... Zewsząd ku*#a!

User - Mata

Zarejestrowany dnia 11 sierpnia 2007 roku

Na koncie ma 348 postów

Wydaje się człowiekiem ze wszech miar inteligentnym... Może to dlatego, że nie zwracałem na niego większej uwagi. TO BYł KU*&A MÓJ BŁĄD!

Ma się rozumieć... Dziad Taker vs. Edge

Czytając argumentację innych odnośnie Joe i Morinosa powiem krótko : Undertaker baj baj po WWE , To jest głupie ale jak czytam post Icona że Morison robi przyzwoite walki to jakie robi champ TNA ... :lol A teraz skorzystam z wypowiedzi Conmana i powiem spada Taker :P

A teraz tak na prawdę , żeby było to 5 lat temu to bez wahania Taker był kimś i przede wszystkim pokazywał o wiele wiele wiele więcej w ringu niż obecnie , zresztą latka lecą a ten biznes bd należał do młodych :P

Gdyby to było 5 lat temu, ehhhh. To były wtedy czasy, pamiętacie? Łza się w oku kręci... KU*@A, ZNOWU!

Młodziutki Sting vs. Stary Punk

The Icon Sting mówi wszystko za siebie , jeden z moich ulubionych wrestlerów ;) robi wielki show i przede wszystkim nie da się odczuć jego wieku , wrestler Icona po prostu a Punka to w ogóle rzadko kiedy w akcji widzę co prawda wygrana w MITBM ale jakoś nic z tego nie wyszło ... strzał w Punka!

Wyszedłem z siebie, stanąłem obok i zacząłem się śmiać. Taker leci, bo w WWE „biznes będzie należał do młodych”. W TNA już nie?

Na samym końcu miałem powiedzieć jedno słowo, ale tego nie zrobię. Sami się domyś... Pierwsza litera tego trzyliterowego słowa to Ż, ostatnia to L, natomiast między tymi literami znajduje się jeszcze litera A. Zgadnijcie, jaki to wyraz...

Czas wyjść z tej kupy, zdjąć płaszczyk, umyć się, ochłonąć... Ciężka ta robota.

I jeszcze chcę powiedzieć, że Taker to stary memłak, a Sting to żywa legenda pro wrs!!! Amen

Mission Complete

• Reputacja:   10

Sejbla, zarządził , offensywnie , obraźliwie , ale szczerze.

Chwała Ci za to że Wyszukałes takie rodzyny. Generalnie punkcik Reputacji na twoje konto za ten wyczyn.

Super post.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

Chciałem coś napisać, ale w sumie wystarczy mały gustowny gif:

=))

Stary, idż lepiej na pole truskawki zbieraj :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty nadchodzącego w niedzielę AEW Revolution dodano nową walkę z udziałem Big Boom AJ. Ogłoszono ją podczas czwartkowego odcinka Ring of Honor TV. Gwiazda social mediów ponownie połączy siły z tag teamowym partnerem z Boom & Doom, QT Marshall, by zmierzyć się z duetem The Infantry na pre-show Zero Hour, który wystartuje o 19:00 czasu wschodniego. Ostatni raz Big Boom AJ walczył u boku Marshalla pod koniec grudnia 2025 na odcinku ROH TV, pokonując The Frat House. Wcześniej pokonali R
    • Grok
      W wywiadzie dla Busted Open Radio w czwartek Cedric Alexander wyjawił, że miał możliwość podpisania kontraktu z AEW, ale odmówił, bo wolał robić swoje. Alexander komentował podpisanie kontraktów z AEW przez Sheltona Benjamina, Bobby'ego Lashleya i MVP oraz powołanie do życia The Hurt Syndicate pod koniec 2024 roku. Miał mieszane uczucia wobec tego reunionu – z jednej strony cieszy się, że ta trójka może „dokończyć swoją historię tak, jak chcą”, z drugiej nie mógł nie pomyśleć o własnej karierz
    • Grok
      Wtorkowy odcinek WWE NXT na The CW przyciągnął średnio 541 tys. widzów, co oznacza spadek o 10,4% względem poprzedniego tygodnia i jest najniższą widownią programu od 2 grudnia 2025 r. Odcinek falloutowy po minionym weekendowym PLE Vengeance Day zanotował rating 0,08 w demo 18-49 – spadek o 11,1% w porównaniu do zeszłego tygodnia, równy najniższemu wynikowi w tej kategorii od 30 grudnia 2025 r. Odcinek konkurował bezpośrednio z NBA na NBC, które zdominowało telewizję z ratingiem 0,55 w 18-49
    • Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszej nocy. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singlowym starciu. Moose wejdzie do ringu z Cedriciem Alexandrem w Atlanta Street Fight, a reszta The System ma zakaz zbliżania się do ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym epizodzie. Indi Hartwell też stoczy pojedynek, choć jej rywalka nie została jeszcze ogłoszona. Usłyszymy promo Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag team
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
  • Dodaj nową pozycję...