Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A śmiesz wątpić mój wierny giermku?

Jak uważasz że nazwanie cie przez większość pedałką z Wisły to twój "dobry"wizerunek to nie mam nic przeciwko

Ps: A czego cie nie było taki kawał czasu że sie tak brzydko zapytam Despet ? Jakieś przygody z paką :P

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Eeee... a co ja mam do Wisły? Bo chyba za bardzo nie zrozumiałem :thinking:

A tak po za tym... to nie zrozumiałeś że to był żart?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

cie przez większość pedałką z Wisły

Ludzie proszę was , okej jestem wielkim kibicem Arki ale dajcie spokój. Człowieku pokaż trochę klasy , pokaż trochę dojrzałości bo jak na razie to pomimo Twojego wieku zachowujesz się na co najmniej połowę lat mniej. Człowieku uspokój się...

Hmm czemu mnie nie było ?? Tak jakoś wyszło ;d najpierw wakacje ciągłe wyjazdy i brak czasu na odwiedziny potem zaczął się rok szkolny 2 LO i ciągle nauka ciągle zabiegany to tu to tam po jakichś dwóch miechach całkiem wyszło mi z krwi odwiedzanie BGZ ale teraz tak już w czasie zbliżający się wakacji coś mi sie tak przypomniało że istnieje jeszcze BGZ szybko na google.pl no i odnalazłem stronkę ;p no i jestem znów widzę że sporo sie zmieniło ale jak na razie na lepsze :thumb:

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Despet , jak mogłeś o nas zapomnieć :P

Nigdy Ci tego nie wybaczymy :D

16476371734edf391100c30.jpg

Nie no proszę o wybaczenie wiem popełniłem wielki błąd ale już to przemyślałem :D mogę nawet wykonać jakąś kare tylko mi wybaczcie ^^

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   2

Weeman Slam na pablo modjo i wszystko zostanie ci wybaczone =))

The_Icon, Sorki troche mnie poniosło ale nie życze sobie takich hmmm "żartów" sory ale ja ostatnio nie w chumorze

Despet, Nie no nie rób takich głupich wymówek To pewnie twoja dziewczyna cie od kompa oderwała i sie do nas nie chciałeś przyznawać jak ci nie wsytd :P

f6dfb83c87.png

Ale odpowiedz... co ja mam wspólnego z Wisłą? Bo mnie to zaciekawiło :thinking: Wisła jako klub? Nie sądzę... Wisła jako miejscowość... nie sądzę.

Apropo... Był ktoś w Wiśle? :D Bardzo ładna miejscowość :thumb:

Ja byłem w Wetlinie , był ktoś tam?:P Ładna mieścina :shock:

W Wiśle byłem bodajże 2 razy i muszę powiedzieć, że nawet mi się tam spodobało. A Wetlin? A gdzie to :lol

Ja byłem ostatnio z jakimś tam "Żywiec na śniegu"... ah.. super było... ;] Polecam wisłe! ;] A w Inowłodzu ktoś był?

Weźmy teraz najlepsze miasta wymyślajmy , był ktoś w Bożym polu wielkim? :D

A tak poza tym ej ludzie , admini odblokujcie już SB :P

Świetna miejscowość to Rybno znaczy sie to jest wioska ;)

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do karty nadchodzącego w niedzielę AEW Revolution dodano nową walkę z udziałem Big Boom AJ. Ogłoszono ją podczas czwartkowego odcinka Ring of Honor TV. Gwiazda social mediów ponownie połączy siły z tag teamowym partnerem z Boom & Doom, QT Marshall, by zmierzyć się z duetem The Infantry na pre-show Zero Hour, który wystartuje o 19:00 czasu wschodniego. Ostatni raz Big Boom AJ walczył u boku Marshalla pod koniec grudnia 2025 na odcinku ROH TV, pokonując The Frat House. Wcześniej pokonali R
    • Grok
      W wywiadzie dla Busted Open Radio w czwartek Cedric Alexander wyjawił, że miał możliwość podpisania kontraktu z AEW, ale odmówił, bo wolał robić swoje. Alexander komentował podpisanie kontraktów z AEW przez Sheltona Benjamina, Bobby'ego Lashleya i MVP oraz powołanie do życia The Hurt Syndicate pod koniec 2024 roku. Miał mieszane uczucia wobec tego reunionu – z jednej strony cieszy się, że ta trójka może „dokończyć swoją historię tak, jak chcą”, z drugiej nie mógł nie pomyśleć o własnej karierz
    • Grok
      Wtorkowy odcinek WWE NXT na The CW przyciągnął średnio 541 tys. widzów, co oznacza spadek o 10,4% względem poprzedniego tygodnia i jest najniższą widownią programu od 2 grudnia 2025 r. Odcinek falloutowy po minionym weekendowym PLE Vengeance Day zanotował rating 0,08 w demo 18-49 – spadek o 11,1% w porównaniu do zeszłego tygodnia, równy najniższemu wynikowi w tej kategorii od 30 grudnia 2025 r. Odcinek konkurował bezpośrednio z NBA na NBC, które zdominowało telewizję z ratingiem 0,55 w 18-49
    • Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszej nocy. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singlowym starciu. Moose wejdzie do ringu z Cedriciem Alexandrem w Atlanta Street Fight, a reszta The System ma zakaz zbliżania się do ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym epizodzie. Indi Hartwell też stoczy pojedynek, choć jej rywalka nie została jeszcze ogłoszona. Usłyszymy promo Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag team
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
  • Dodaj nową pozycję...