Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Zgrywus, spokojnie grafika będzie w ciągu max kilku dni.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

pablo modjo daj CC on robi dobre te rzeczy avki itp . A i tak odrazu gra ktoś tu w WE czyli wrestling encore dla niekumatych 8)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Czasem się gra ;) Choć już trochę mi się znudziło, muszę sie przerzucić na SD vs. Raw :)

DonCarlos, a nasz Playstation ? Ej a ile masz money i jaka federacja ja mam 61 tys $ i Uk of wrestling teraz feuda mam z Christianem 8)

f6dfb83c87.png

Mam Ps2 trochę już się zakurzyło ;)

W TWC3 mam kilkaset tysięcy, obecnie walczę w TNA i feuduje ze Stingiem z tego co pamiętam(dawno nie grałem). A w normalnym jestem w BGZ i obecnie bronię pasa WHC przeciwko Trupkowi :lol

Aha bo ja nie gram z dodatkami tylko normalny WE . A co do playstation 2 to zbieram =))

f6dfb83c87.png

Patrzcie jaki admin WF Golob jest zaślepiony. To jest po prostu masakra. Koleś chyba nigdy na oczy BGZ nie widział :lol

Shady: Danielson milcz wac pan wstydu oszczędź , to poważny portal nie dla takich odzywek .

[Dzisiaj 12:43] G0L0B: zgadza sie domino i zdazylismy sie przyzwyczaic ze niestety co jakis czas odchodza osoby ktore zaglebily sie mocniej w temat i wydaje sie im ze pozjadaly wszystkie rozumy i zakladaja potem wlasne strony, fora itd i jecza jakie to WF bylo niedobre dla nich

[Dzisiaj 15:29] domino: ale cicho...

[Dzisiaj 16:05] Randy: Siema

[Dzisiaj 16:09] Shady: jo

[Dzisiaj 16:21] domino: siema Randy

[Dzisiaj 16:22] domino: co u ciebie?

[Dzisiaj 18:03] christs: ale Golob zobacz jakie te wf jest mizerne przy np bgz ..

[Dzisiaj 18:11] christs: yo yo yo guerrero

[Dzisiaj 18:49] G0L0B: christs, prima aprilis byl miesiac temu a jak masz jakies konkretne argumenty to moge sie wdac w dyskusje

[Dzisiaj 19:05] christs: jakie prima aprilis o czym ty woogle mowisz wiec tak : zobacz ile jest mniej wiecej tematow do wypowiadania sie spokojnie czyli dyskusji prawdziwych ... na tym forum siedze prawie rok i takich tematow bylo kilkanascie a na bgz jest ok ... 600-700 chodzi mi o forum oczywiscie bo co do strony to naprawde nic nie mam ... dalej chyba nie musze mowic ... wiem ze to nie jest do konca wina adminow ale bez przesady, roznica jest naprawde duza ...

[Dzisiaj 19:07] christs: chodzi mi o konkurencyjnosc z innymi forami ... wiec nie dziw sie dlazcego ludzie odchodza z tego forum ...

[Dzisiaj 19:31] Shady: ludzie nie odchodzą tylko sczeniaki takie jak manikllord zostają banowane .

[Dzisiaj 19:35] G0L0B: Shady naginasz regulamin

I ten jego piesek Shady =)) Gościu jest nieźle pokręcony :lol

Kawałki tego pokazywał mi już Avas...

[Dzisiaj 18:49] G0L0B: christs, prima aprilis byl miesiac temu a jak masz jakies konkretne argumenty to moge sie wdac w dyskusje

Przyznam się szczerze... tu już nie mogłem :lol

A ten Shady to widzę że... a tam nie będę... naginał regulaminu =)) Który dzięki #begiezet w końcu poznałem niemal cały :8

nie no to jest rzal.pl przez wielkie S... :8 chyba nikt nie udowodni golobowi, że jego forum się sypie... przyszła shady, master został adminem, bo żaden inny admin nie wchodził od długiego czasu i się zaczęła tragedia... ale oni mówią, że WF przeżyje... ciekawe xD

• Reputacja:   998

nie no to jest rzal.pl przez wielkie S...

Tak, rzal.pl przez wielkie S =))

WF przeżyje, dlatego ponieważ od dawna praktycznie nie żyje ;)

[Dzisiaj 19:51] G0L0B: na 10000 tys tematow 50% to media a 6% to dyskusja z tego tylko czesc ma wartotosc merytoryczna a reszte to bym zakwalifikowal do who cares, rzeczywiscie ogromna roznica

Teraz to już leże :rotfl: Golob ty chyba w jakimś matixie żyjesz :!:

Wymiękam.... Żenada totalna. Ale cóż może począć biedny Golob widząc, że userzy mają dość tego syfu na którym siedzą.

Dzisiaj 20:00] G0L0B: a co wg ciebie admin powinien robic ? zakladac 20-30 kont i robic iluzje ze jest masa uzytkownikow i duze zainteresowanie, a moze wysylac w PW po wszystkich forach blagania o to zeby pisac tylko na danym forum ?

O k***a! Metody zarządzania forum by Golob :lol

Dzisiaj 19:51] G0L0B: na 10000 tys tematow 50% to media a 6% to dyskusja z tego tylko czesc ma wartotosc merytoryczna a reszte to bym zakwalifikowal do who cares, rzeczywiscie ogromna roznica

A kto Nam Kube619 podebrał? :lol

[Dzisiaj 20:02] Angle: wejdź na BGZ i zobacz co to jest dyskusja na poziomie ;]

Nie wiem kto to, ale już go lubię ;)

[Dzisiaj 20:04] Angle: miałem tu konto od 2 lat i skasowano je, a nic nie robiłem

[Dzisiaj 20:04] G0L0B: nie najlepiej wolac Cena SUX i siedziec na forum sygnowanym zawodnikiem "Cena" czasow WCW, to jest dopiero sarkazm :)

[Dzisiaj 20:05] G0L0B: jak nic nie robiles to co sie dziwisz ze nieaktywne konto zostalo skasowane

?

No nie mogę =))

• Reputacja:   998

Nie no Gollob dałeś popis ze swoim pupilkiem . Wiesz Gollob twoje forum sie nie sypie bo już sie zruinowało =)) . You Fired !! :twisted:

nie no to jest rzal.pl przez wielkie S...

Nie no to ciebie żal . Po pierwsze sie pisze żal a po drugie gdzie ty widzisz S w tym słowie :8

f6dfb83c87.png

Jak cos Christs to jestem ja ... I szczerze mowiac ciesze sie ze dostalem tam bana !! Nie no oni sa boscy dostalem bana a normalnie sobie pisze na forum ... Bez przesady ale wf znowu bedzie mialo zastoj jak to zwykle bywa ... Norma po prostu . Cholera mnie bierze z tamtymi adminami ... Sami wydzicie co sie tam dzieje jescze wam zara podesle ciekawego linka ... Powod za co dostalem bana ma forum :D ... Jednak wam nie podesle bo z proxy nie bede wam dawal ... Popatrzcie sobie na uzytkownika o nicku : kebab - ja powod 3 ostrzezen - dziecko neo ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
    • Grok
      Charlie, znana wcześniej jako Dakota Kai w WWE, pojawi się w Las Vegas podczas Tygodnia WrestleManii, gdzie zawalczy dla House of Glory. Ogłoszono to w czwartek: Będzie to gala HOG Culture Clash, zaplanowana na czwartek, 16 kwietnia w Pearl Theater w The Palms. Przeciwniczka nie została ogłoszona. Po zwolnieniu z WWE w 2025 roku Charlie wróciła na ring w miniony weekend po raz pierwszy od marca 2025, biorąc udział w EVE’s Wrestle Kingdom VIII, gdzie bezskutecznie rzuciła wyzwanie mistrz
    • Grok
      Fani dowiedzieli się, czym popularny muzyk Jelly Roll zajmie się na piątkowym WWE SmackDown w Phoenix w stanie Arizona. Choć od zeszłego tygodnia wiadomo było, że pojawi się w programie, to The Miz ujawnił w czwartek na X, że Jelly Roll będzie gościem w segmencie Miz TV. Nie podano szczegółów rozmowy, ale kibice spekulują, że muzyk może wziąć udział w przyszłomiesięcznej WWE WrestleMania 42 – być może wracając na ring. Zadebiutował u boku Randy'ego Ortona na sierpniowym SummerSlam, przegrywa
  • Dodaj nową pozycję...