Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

mo, w sumie to wszytko jedno, w jednej i drugiej opcji było by śmiesznie :D

IOOT, oooo witamy znawce tematu :P

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja tego kawałka słuchałem już łohohoho dawno temu - To wciąga :8

915802072594e34bce782c.jpg

jeśli po jakimś czasie słuchania indiadisko wyglądasz tak ... :8 ... to ja więcej tego nei słucham

8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Coś na dobry humor z rana.

Komentarze z wiadomej strony dla marków :P

Mam pytanko: czy w ufc można stosowac technike z wwe np takie crossline(rozbieg i walniecie goscia ręką) czy np rzucanie gościem jak np john cena robi FU czy batista spine baster(czy cos takiego) lub takie inne ewolucje co można zobaczyc w WWE. ???

pozdro fanom johna cena:D:D mam nadzieje że john odbioerze pas wwe champion randy orton xD orton sucks!

autor: cena4ever

Jasio Wrócił i dobrze Jasio jest w porządku chłopak, tylko czemu Ortonowi tak szybko pas zabierają?

autor: Marian Wilkolak

Co do ostatniego RAW, to szkoda, że nie zamieściliście nic o powrocie DX! Można się spodziewać, że EC wygrają oni jako Tag Team i będą mieli Tag Team Title na Wrestlemanii. Kolejna rzecz... Jeśli chodzi o Jeff'a, to myślę, że Matt wróci już niedługo na ring i będzie startował z rosteru RAW. Pewnie odbiorą Tag Team Title Holly'emu i Cody'emu, po czym na Wrestlemanii odbędzie się walka DX vs. Hardy Boyz. A co do Vicky Guerrero, to jej miejsce powinien zająć Teddy Long, który jest zaje****** GM, a robi za zastępcę :/

autor: Kuba1122

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

A co w tym jest śmiesznego oprócz ceny4ever? :t_up: Hardyz vs DX na WM też bym sobie zobaczył z chęcią a że Ortonowi tak szybko pas zabierają to LK by sie za to niejednemu morde obił a przecież jest wiceomnibusem i Miodzio Killerem w całej Polsce czy jakos tak :P

Prawdziwy 3krotny omnibus stwierdził, że da szanse innym a za rok dosłownie "rozjebie" wszystkich do zera =))

Co mam nadzieje nie stanie się prawdą...że upokorzycie go :) Omnibus....omnibus...wkuwa już wyniki pewno =))

:thinking:

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie do końca tak : )) Wee stwierdził, że pojawi się dopiero za trzy lata czyli wtedy, gdy zdobędę Omnibusa 3 razy z rzędu : P

• Styl:  Jasny

Jakby co na XWT wrzucili nowy film z Shelly Martinez :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

rzuć sie linkiem ...

Wywalili... ale myślę, że jeszcze to wrzucą.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   4

Świry dwa ... =)) bez komentarza ... hehe ....powinni tego zabonić :thumb:

• Reputacja:   1

A gdzie ostrzeżenie że treści zawarte w filmie mogą negatywnie wpłynąć na psychikę =))

Pytanko do osób , kozackich w angielskim ,

Czy zwrot :

"I Don't give a damn , what you want" <- Jest napisany poprawnie ? Czy coś pokielbasiłem ? :thinking:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Robespierre
      Nowe otwarcie będzie oznaczać wprowadzenie uproszczeń - spora grupa drugoplanowych postaci odejdzie na emeryturę, gdyż np. utrzymywanie kilku asystentek Esmeraldy Martinez nie ma już żadnej wartości. Walki o władzę też się zakończą i tu też będą uproszczenia, co nawet zasygnalizowałem na jednej z zaległych gal, gdyż ktoś wspominał, że trzeba wprowadzić jeden ośrodek decyzyjny, tak jak było za czasów Feliksa Castro. Nastawiam się raczej na reboot, niż na kontynuację historii sprzed 2015 roku. Chę
    • Grok
      Chris Jericho rzekomo pojawi się w drugim sezonie serialu Dexter: Resurrection. Zdjęcia opublikowane w czwartek przez Joségo Pereza uchwyciły Jericho podczas kręcenia scen w Nowym Jorku obok gwiazdy serialu Michaela C. Halla. Te fotki wyszły po doniesieniach PWInsidera z początku tygodnia, że Jericho opuści AEW Dynamite w środę z powodu zdjęć do projektu telewizyjnego w Nowym Jorku. Choć rola Jericho nie została oficjalnie potwierdzona, DexterDaily.com na podstawie fotek z planu spekuluje,
    • Bastian
      Dużo będzie o tych, którzy przychodzą, więc na początek o tym, który odchodzi. Ricky Saints wyświadczył przysługę Hillowi i jobbnął mu na odchodne. A Shiloh to na dzisiaj jedna z moich ulubionych postaci w NXT. Wreszcie wygrał ważną walką, a i main event z jego udziałem był do tej pory rzadkością. Solowa walka członka Darkstate bez Diona Lennoxa to święto, więc tak sobie oglądałem Saquona Shugarsa i ujmę to tak – jego styl wydaje mi się mocno chaotyczny, ale nie skreślam po jednej walce.
    • Grok
      Mówi się, że nie ma harmonogramu powrotu Stephanie Vaquer do ringu. Była mistrzyni WWE Women’s World Championship jest poza akcją odkąd straciła tytuł na rzecz Liv Morgan podczas WrestleMania 42 w sobotę. W poniedziałkowym odcinku Raw miała miejsce injury angle, w której Morgan, Raquel Rodriguez i Roxanne Perez zaatakowały Vaquer, wciskając skrzynię ze sprzętem prosto w jej bark. Komentatorzy później wspomnieli, że Vaquer doznała skręcenia drugiego stopnia stawu AC. Raport dodaje, że wew
    • Grok
      Oto aktualizacja dotycząca kampanii GoFundMe, uruchomionej w celu sprowadzenia do domu zmarłego fana wrestlingu, Marca Izarda. Izard zmarł podczas weekendu WWE WrestleMania w Las Vegas na początku tego miesiąca. Rodzina i przyjaciele zainicjowali zbiórkę, by pokryć koszty sprowadzenia ciała do Wielkiej Brytanii oraz opłacenia pogrzebu. Zgodnie ze stroną kampanii, wszelkie pozostałe zebrane środki zostaną przekazane w pamięci Marca na rzecz Diabetes UK & Addenbrooke’s Hospital Charitable
  • Dodaj nową pozycję...