Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Willem nie stawia warnów od tego ma swoich ludzi zwanych adminami. Jak już Willem coś daje to bany o wartości 100 warnów i nawet zmienne ip nie ppmaga bo zabójcza pięść jego sprawiedliwej królewskiej mości dosięga takich cipoli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

dajce sobie najlepiej bo jednym szybki szlagu i z glowy

w sumie usmiac sie idze z waszych gadek :rotfl:

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

W sumie Ramona jakby pod czerwoniakiem miał taki ładny CZERWONY PASEK :

exp_bar_fil.gif |1/5/6

to wyglądało by najs :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Cześć, nazywam się Dominik i mam 12 lat. Od roku interesuje się informatyką, więc moglbym (zwracam się z prosba do administratora) dostac jakąs range? Najlepiej administratora, rozkrecil bym to forum i wypromowal je na najpopularniejsze o wrestingu w Polsce. Pochodze z Krosna, i mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie moja propozycje

cytat z pewnego nowego "forum" wrestlingowego na którym są 4 osoby :D

16476371734edf391100c30.jpg

Crosno :rotfl: Skąd ja to kojarze .....hmm pablo czy widziałeś może na tym forum jakies wpisy "spermatora" :roll:

Przeczytaj regulamin bo czuje że zarobisz ostrzeżenie niedługo.Pewnie będziesz spoilerował wyniki gal .

1.Tu był ten sam spoiler - nast. razem pisz na przykład: "wiemy, kiedy wraca", czy coś w tym stylu (...) Jesteś tu NOWY :P pewnie ujdzie ci to na sucho

Miałeś rację. Ale końcówka posta...? Po cholerę? I co z tego, że jest nowy (lub, jeśli wolisz NOWY)? Dziwi mnie, że on dostał warna, a Ty nie - napisałes dokładnie tego samego spoilera poniżej, a przecież "starej wydze" nie przystoi. To jak, Silver? Konsekwencja, czy jechanie po młodszych stażem?

A ty się nie cwaniakuj bo jesteś tu nowy , wieć nie zwracaj uwagi innej wiarze jeśli nawet masz racje , bo nawet nie masz statusu aktywnego usera.

Znowu to samo, tyle, że do gościa, który nic nie zrobił. Puścił sobie ironicznego komenta.

Albo masz tendencję do wyżywania się, albo nie zrozumiałeś jego posta. W pierwszym wypadku - łamiesz regulamin powodując kłótnie. W drugim - niepotrzebnie spamujesz, pisząc na temat, o którym nie masz pojęcia.. Jakkolwiek - drugie złamanie regulaminu.

Napisałeś że masz zamiar tu posiedzieć , z takim zachowaniem i pisownią jak Norbas będzie in da hauz to zarobisz swojego pierwszego warna a później bana a później będziesz jechał po niektórych i gadał od sensu jakie te BGZ nie jest be.A do zwracania uwag to ty narazie tu nie jesteś.

Zaraz nie wytrzymam. Dajcie Silverowi w ogóle jakiegoś turbo admina nad wszystkimi forami w Polsce i w ogóle na Świecie..

W czym jest gorszy od Ciebie, że nie ma prawa zgłaszać uwag? Status aktywnego usera udostępnia pozostałą część forum, w tej udostępnionej od razu ma prawo pisać. Nawet jeśli to jego własne zdanie (tu też jest trochę ironii).

Co z tego ja jestem activ a on nie i tak jesteśmy równi(prawie)

Gniewaj się, lub nie, ale z mojego punktu widzenia różni Was tylko i wyłącznie liczba działów, w których możecie zgarniać warny, pisać posty, spamować, i takie tam.

Sama rozmowa niby śmieszna, ale Norbas juz kiedyś w temacie "Pytania do Nobasa" napisał Ci, Silver, co sądzi o Twoim zwracaniu uwagi innym i wszystkowiedzeniu..

Teraz przegiąłeś pałę konkretnie, zamiast iść w zaparte, bo sam chyba zauważyłes, że nie do końca słusznie postepujesz, to zamiast tych wielu postów wystarczyło krótkie "sorry, spiąłem się za bardzo"..

:t_down:

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

A ja na to :

"Powiało Chłodem"

A ja na to jak na lato ...chociaż w sumie mamy już jesień , kwiotki wiednom , liście spadają , norbas rozdaje warny , ehh Zima idzie :rotfl:

• Reputacja:   0

e tam zima ... ja jak się obudzę to będę miał gorące (oj gorące ) lato :P

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   2

W sumie Ramona jakby pod czerwoniakiem miał taki ładny CZERWONY PASEK :

|1/5/6

to wyglądało by najs :P

U ciebie Cipol też wygląda najs :rotfl:

Chciałeś chyba ch***jasie powiedzieć "U NAS" 8)

Hehe, chyba jednak wiedział, co mówi :lol:

chcelatooo.png

• Reputacja:   4

Tfu, bardziej podoba mi się czerwony :D

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Norbas, zmiana nicka na czerwony i tak nic nie daje ;)

Znam już tez manewr z ehm, innego forum i w praktyce okazuje się, że i tak masz pełnię możliwości z tym, że pod innym kolorkiem ;)

Wracaj kurde do pomarańczowych i skończ świrować pawiana :t_up:

Ranga do czegoś zobowiązuje, nie psujcie mu zabawy :D

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W najnowszym numerze Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer przekazał świeże informacje o zwolnieniu Nino Hamburguesa z Lucha Libre AAA. Hamburguesa (Ivan Flores) wyleciał z AAA po tym, jak klip z incydentem z fanem stał się viralem w social mediach. Na nagraniu widać, jak Hamburguesa siada na kolanach kibica, klepie go trzema lekkimi łokciami, a potem walnie mocniej. Meltzer podkreśla, że WWE – które przejęło AAA w zeszłym roku – zobaczyło wideo i podjęło decyzję o wyrzuceniu Hamburguesa.
    • Grok
      Dominik Mysterio niedawno podzielił się wspomnieniami z bycia ostatnim rywalem Johna Ceny na PLE. Mysterio gościł w podcaście The Collection u Brada Gilmore'a i wrócił do kilku kluczowych momentów kariery, w tym wygranej z Ceną na Survivor Series, dzięki której odzyskał Intercontinental Championship. Powiedział: Mysterio mówił też o reakcjach fanów na przestrzeni kariery i uznał, że najgłośniejszą miał przy debiucie w AAA w zeszłym roku. Mysterio stracił Intercontinental Championship
    • Grok
      Droga do WrestleManii już za nami, więc czas na coroczną odsłonę WWE 2K, która jak zwykle rozpala emocje wśród fanów. Tak, WWE 2K26 wchodzi do ringu i – w odróżnieniu od prawdziwej Road to Mania – wciąż potrafi wzbudzić dreszcze, choć problemy nie pozwalają jej wejść do Sali Sławy. Spójrz mi w oczy, co widzisz? Akcja w ringu w WWE 2K26 w większości nie odbiega od poprzedników, ale nowe dodatki wprowadzają debuff po całkowitym wyczerpaniu paska wytrzymałości. To blokuje kontry, więc liczy się
    • MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
  • Dodaj nową pozycję...