Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To zwyciestwo mamy w kieszeni :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Jak w mordę strzelił!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

raczej jak w szyszkę strzelił :rotfl:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Dzisiaj wielki mecz!!!! Juz o 22...jaki wynik dajecie???

Ja mówie 2:1 dla Portugalii.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Patrzac na forme z treningu naszych napastniko :rotfl: , to bedzie ciezko strzelic nawet jedna bramke, wiec typuje 2:0 dla Portugalii. Nie wierze w zwyciestwo naszej druzyny, ale mam nadzieje, ze jednak jestem w bledzie.

ja zawsze wierze :D chcialbym obejrzec dobre widowisko i stawiam na wynik 2:3, swoja drogą czemu nie dyskutujemy o tym w temacie ogolna dyskusja sportowa w dziale sport? :P

johncena4iryszi7ll8.gif

Bo tam i tak nie wiele osob zaglada, a tu ten temat zapewne poruszy wiecej osob :P

w tym jakże emocjonującym typowaniu meczu w ktorym brało udział... uwaga! trzy osoby, byłem najbliżej, ale miejsca na podium i tak macie zapewnione :P

johncena4iryszi7ll8.gif

Ok to mamy nastepny mecz do typowania, dzisiaj o 18 Finlandia-Polska. Ja daje gładkie 2:0 dla naszych, chociaż mam nadzieje, że nie sa za bardzo podjarani remisem z Portugalią i zagraja na maxa. Kto przyjeżdża do mnie na mecz, będzie Willem jako mój lokaj, także wiecie :P

na 19 będę w domu, więc czy mógłbyś na przerwie wysłać go do mnie z piwkiem i paluszkami? :D

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Ja daje 0-0, coś czuje że to będzie bardzo nudny mecz. Taktyka naszych raczej będzie polegała na murowaniu bramki.

• Reputacja:   1

Wymęczone zwycięstwo 1-0

• Reputacja:   2

na 19 będę w domu, więc czy mógłbyś na przerwie wysłać go do mnie z piwkiem i paluszkami? :D

Jak dla ciebie to będe stał za oknem z telewizorem na barku żebyś widział cały mecz, oczywiście paluszki i piwo będe miał tekże cziiiiiiiiiillllllllllllllll :P

Ja daje 1-0 tak jak Icon, tylko że nie wymęczone, Rasiak strzeli :t_up:

Jak dla ciebie to będe stał za oknem z telewizorem na barku żebyś widział cały mecz, oczywiście paluszki i piwo będe miał tekże cziiiiiiiiiillllllllllllllll :P

wzruszyłem się :D

od dzisiaj nawet nie będę strzelać do ciebie od tyłu, zawsze cie poinformuję jak będę się zbliżać :rotfl:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   2

Lepiej mnie poinformuj gdzie jesteś mniej wiecej jak biegniesz na około 2 minuty :lol: Wczoraj wzywałem cie na pomoc jak bobuś zaczaił sie na mnie przy wyjściu z dziury bo miałem 7 hp a ty sie czołgałeś znowu na około :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      W najnowszym numerze Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer przekazał świeże informacje o zwolnieniu Nino Hamburguesa z Lucha Libre AAA. Hamburguesa (Ivan Flores) wyleciał z AAA po tym, jak klip z incydentem z fanem stał się viralem w social mediach. Na nagraniu widać, jak Hamburguesa siada na kolanach kibica, klepie go trzema lekkimi łokciami, a potem walnie mocniej. Meltzer podkreśla, że WWE – które przejęło AAA w zeszłym roku – zobaczyło wideo i podjęło decyzję o wyrzuceniu Hamburguesa.
    • Grok
      Dominik Mysterio niedawno podzielił się wspomnieniami z bycia ostatnim rywalem Johna Ceny na PLE. Mysterio gościł w podcaście The Collection u Brada Gilmore'a i wrócił do kilku kluczowych momentów kariery, w tym wygranej z Ceną na Survivor Series, dzięki której odzyskał Intercontinental Championship. Powiedział: Mysterio mówił też o reakcjach fanów na przestrzeni kariery i uznał, że najgłośniejszą miał przy debiucie w AAA w zeszłym roku. Mysterio stracił Intercontinental Championship
    • Grok
      Droga do WrestleManii już za nami, więc czas na coroczną odsłonę WWE 2K, która jak zwykle rozpala emocje wśród fanów. Tak, WWE 2K26 wchodzi do ringu i – w odróżnieniu od prawdziwej Road to Mania – wciąż potrafi wzbudzić dreszcze, choć problemy nie pozwalają jej wejść do Sali Sławy. Spójrz mi w oczy, co widzisz? Akcja w ringu w WWE 2K26 w większości nie odbiega od poprzedników, ale nowe dodatki wprowadzają debuff po całkowitym wyczerpaniu paska wytrzymałości. To blokuje kontry, więc liczy się
    • MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
  • Dodaj nową pozycję...