Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Willem a dlaczego tylko Ty miałbys mieć wytypowaną tą walkę?

Typuje się tylko te walki które są podane przez zakładającego temat w typerze.

A dodawać to sobie możesz :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Bo ja pomyślałem żeby sprawdzić spis walk a on i reszta nie :P Mało razy było żę ktoś typował jakąś walke dodaną w ostatniej chwili a reszta pisała za tą osobą ale oczywiście to działa tylko gdy zdążycie zatypować naginacze regulaminowi :evil: Jak bym trafił że wygra Bastard to oczywiście byście nie zaliczyli mi nie bo byłoby to na niekorzyść administracji a co jest na niekorzyść administracji to sie nie liczy :P A zresztą wyjeb..... na to mam, i tak będe wyżej niż ty na końcu :mrgreen:

Taaa, tak jak w typerze ekstraklasy w 2006/2007 :P

Tak jak w Typerze Ligi Mistrzów z którego zrezygnowałeś bo wiedziałeś że nie masz szans :mrgreen:

Nie zrezygnowałem tylko zapomniałem że istnieje :P

To musisz mieć ładną bułe na oczach skoro zapomniałes mimo że była tuz obok Typera OE :shock::P

• Reputacja:   0

LK tu masz przykładowe ceny

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 56304.html

"... (od 10 do 100 milionów bitów na sekundę) i skrzynkę pocztową o pojemności aż 120 MB trzeba zapłacić 55 zł netto...."

żeby było bardziej czytelnie ok 12Gb/s za ok 67zł !!! - MOC!!!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A oglądałeś w ogóle GAB? Nie zauważyłeś że odbyła sie tam walka o cruserweight champion belt. Znowu usunąłeś bez zastanowienia bo było Willema pewnie.

I tak źle byś tą walkę obstawił więc czego się plujesz?

Usunąłem posta bo walka nie brała udziału w typerze i przeszkadzał mi ten post w liczeniu typów.

Na pewno w niczym nie jestes tu poszkodowany.

Dotychczas myślałem że tylko "mali" ludzie jak haturi przeszkadzają użytkownikom których nie lubią w pisaniu na forum ale widać masz zamiar być taki jak on.

Pieprzysz głupoty Willem chociaż o tym nie wiesz.

Gdybym usunął cały Twój post z typami i zabrał Ci 8 punktów to miałbyś prawo tak powiedzieć.

Bez odbioru.

94370642845de365932a94.jpg

Pieprzysz głupoty Willem

A kiedy Willem nie pieprzył głupot , bo jakoś sobie nie przypominam :D

sws.png

31576.png

Pieprzysz głupoty Willem chociaż o tym nie wiesz.

Eeeh jaki brak kultury :D Głupia wymówka, w takim przypadku nie napisałbyś "nie na temat"

BEZ ODBIORU

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ja za głupie 2 mb płace 90 zł co już uważam za złodziejstwo.

Ja za 3 MB płace 61 zł ... w sumie to jestem zadowolony bo ostatnio za 128 kb płaciłem 33 więc nie ma porównania ...

BTW. podobno - bo nie wiem ile w tym prawdy - mój usługodawca ma taką promocje dla wszystkich w moim pakiecie - że po pół roku obecności i korzystania z tego neta TRans rośnie z 3MB do 5 MB w tej samej cenie ... przypuszczalnie transfer skoczy mi na takim rapidzie do około 600 kb/s czyli ponad pół mega ... wiec narzekał nie bede ...

ale to i tak nie umywa sie do ceny 64 zł za 12 GB :shock:

AtS czy to jest dostępne o tak o dla normalnych ludzi czy jest to jakiś specjalny bonus dla jakiś większych przedsiębirtsw ...bo nie chce mi sie czytać tego całego artukułu co podałeś ?

915802072594e34bce782c.jpg

to we Wroclawiu (12GB) jest siecia eksperyemntalna ... nic na razie nie wiadomo wiecej

to Wroslaw-Warszawa (400GB) czyli Internet2 - jest i najprowdopodobniej pozostanie tylko dla uczelni i wojska.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Styl:  Jasny

Mam prośbę, zaprasam wszystkich chętnych do prowadzenia Wsf na moje gadu, bo poszukuje zastepcy bądź zastepcow, żal żeby Wsf przepadło.

Moje gadu 442547

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Pamięta ktoś rozmowe o anime "Tygrysia Maska" jakieś 60-70 stron gadulca wcześniej? Ktoś dawał tam linki do odcinków czy mi sie przyśniło tylko? :P

przypuszczalnie transfer skoczy mi na takim rapidzie do około 600 kb/s czyli ponad pół mega ... wiec narzekał nie bede ...

Hehe, ale cóż z tego dziczku, skoro i tak będziesz miał limity na rapidku i czekał za następnym partem godzine :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...