Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Zapomnieć o obecnej sytuacji ...

2. Przywrócić przyjacielskie Relacje między gronem Adminów a gronem rebeliantów :wink:

3. nie mówić o nas jako o odzielnej częsci forum.

4. Zignorować nasze nie raz niekonwencjonalne zachowania z uwagi na to że przecież już długi czas sie znamy.

5. ad4. lub zrobić nam dział niewidoczny gdzie bedziemy se mogli pocisnąć :P

6. Przywrócić na forum atmosfere przyjaźni i znajomości a nie atmosfere murzynów na farmie w afryce ...albo pracujesz albo batem po grzbiecie...

1. zapominamy

2. przywracamy

3. żartowałem przecież z tym ONI ;) no ale dobra.

4. przecież większość ignoruje, sam dawałeś przykład :P

5.temat w rzeźni pt. Boruta.

6 przywracamy

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

7. Przywrócić możliwość pisania w SB nszemu szefowi Willemowi :wink:

Tak od razu może najpierw buzi? :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zatem Panowie , Panie i Ty Cycu ! :lol: Wszelkiej maści Willemy , Alustriele , kojoty i reszta załogi ... Jazda na Borutę :lol:

Kto ostatni w Borucie ten jest fanem "Hyma" kumaci wiedza o kogo chodzi ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

IDE IDE!!!

:mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Założyłem Borute, byłem pierwszy leszcze :P!!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Edit : Nasze postulaty ? hmmm wg. mnie ...

2. Przywrócić przyjacielskie Relacje między gronem Adminów a gronem rebeliantów :wink:

4. Zignorować nasze nie raz niekonwencjonalne zachowania z uwagi na to że przecież już długi czas sie znamy.

6. Przywrócić na forum atmosfere przyjaźni i znajomości a nie atmosfere murzynów na farmie w afryce ...albo pracujesz albo batem po grzbiecie...

jako jeden z adminów też odpowiem ... choć miałem się już nie wtrącać w ten temat ... bo swoje zdanie już napisałem wczoraj.

1. z mojej strony nie ma problemu żeby o tym zapomnieć

2. nie myślę, żebym się z kimś pokłócił/nawyzywał/ po obrażał żebym mógł to teraz wszystko odkręcać ... czy jednak się mylę i ktoś, coś ma mi za złe?

3. więc przestańcie o sobie pisać "My" to sprawa się sama rozwiąże

4. jeśli o mnie chodzi to absolutnie tak nie może być ... ja pomijam to że sam to czytam (powiedzmy, że się przyzwyczaiłem) ale nowe osoby które "nie znają tutejszych zwyczajów i zachowania" mogą być "lekko zdziwione"

5. jeśli na prawdę nie możecie się obejść bez takich tekstów to w wydzielonym temacie piszcie sobie co chcecie

6. z mojej strony takiej sytuacji nie ma ... czy ktoś uważa inaczej?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   2

1. Zapominam

2. Odrzucam :lol: "Bogu sie wybacza, Norbasowi nigdy" 8)

3. można was nazwac "teletubisie"

4. ignoruje

5. utworzony

6. jak ktoś jest murzyn to zawsze nim będzie, murzyny na Madagaskar, srebrni do gazu :P

I żyli długo i szczęśliwie ... :P

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Urządzenie:  Windows

(...) klimatu nam nie popsujecie choćbyście stawali nawet na głowie!

My przynajmniej mamy jajca (i to spore :mrgreen: ) żeby pojechać kolesia za takie pierdoły jakie dawał w gadulcu!(...) ale coś z wami nie tak!!! Zaczynacie normalnie się wywyższać!!! :e Normalnie żal mi was! A szczególnie mojego braciszka który nie wiem czemu jakoś się też zmienił! :| Kiedyś by go pojechał jak dziwkę w porcie, tylko że inteligentniej a teraz takie hasła w SB!!!(...)

Przestałem się odzywać w tym temacie, bo po prostu cenię spokój. Jak się odzywam, to psuję klimat, jak sie nie odzywam, to też psuję..

Tekst (mój) w SB pojawi się po to, by dać do zrozumienia, żeby zakończyć te waśnie. Solidaryzuję się z LK i z Montoya w tej sprawie - pierwszy napisał podobne swoje zdane w gadulcu, drugi również - tyle że podobnie jak ja, w SB.

Dzięki Cycu za to, co napisałeś...

Nie pojechałem Johnnego za jego testy z głupich powodów - nie miałem ochoty się wcinać w Gadulca i tyle. Bo cokolwiek bym napisał, to Wy sami rozdzieliliście grupy na "my" i "oni". A odniosłem wrażenie, że post tego "onego" z Waszego punktu widzenia nie będzie mile widziany, chociaż i tak nikt tego nie napisałby pewnie, zostałby najzwyczajniej w Świecie zlekceważony..

A jeśli to, że wyraziłem swoje zdanie (jako jeden z pierwszych - negatywne) oznacza, że się wywyższam i coś ze mną nie tak.. Przykro mi, że tak sądzisz.

Tyle w tym zakończonym temacie. Cieszy mnie, że zanosi się na koniec tego sporu i biedny Willem zanudzi się w pracy ( :lol: )

A co do punktów 1-6:

1. z mojej strony nie ma problemu żeby o tym zapomnieć

2. nie myślę, żebym się z kimś pokłócił/nawyzywał/ po obrażał żebym mógł to teraz wszystko odkręcać ... czy jednak się mylę i ktoś, coś ma mi za złe?

3. więc przestańcie o sobie pisać "My" to sprawa się sama rozwiąże

4. jeśli o mnie chodzi to absolutnie tak nie może być ... ja pomijam to że sam to czytam (powiedzmy, że się przyzwyczaiłem) ale nowe osoby które "nie znają tutejszych zwyczajów i zachowania" mogą być "lekko zdziwione"

5. jeśli na prawdę nie możecie się obejść bez takich tekstów to w wydzielonym temacie piszcie sobie co chcecie

6. z mojej strony takiej sytuacji nie ma ... czy ktoś uważa inaczej?

... to lepiej bym tego nie ujął :wink:

chcelatooo.png

a teraz coś z zupełnie innej beczki ...

dla tych którzy mają wolny internet ... nic to nie zmienia

ci którzy uważają, że mają szybki internet ... wasz internet to już przeszłość!

coraz bardziej rozrasta się sieć Internet2, Warszawa-Wrocław już ma takie połączenie między uniwersytetami ... oto próbka możliwości ... przekaz na razie wacha się w granicach od 10 Gb/s do 400 Gb/s

transferekkm9.png

przekładając to na wrestling ... gala w XviD (700mb) w 1,5 minuty !!!

chce mieć takie coś :mrgreen:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

:shock::shock::shock::shock:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Daj Boże taki net to nawet SMACKa ściągne :D hyhy

16476371734edf391100c30.jpg

Ja dawno bym powiedział co o nim myśle ale tak sobie uświadomiłem że nie jestem tu dla niego, do niczego on mi nie jest potrzebny itd. Jestem jeszczu tu żeby pogadać w wrestlingu czxasem w miejscach gdzie on sie nie udziela bo sie do tego nie nadaje

Widzi ktoś w tym coś obraźliwego wobec Norbasa, za co ktos oprócz niego dałby bana na sb na zawsze? :shock: Licze na to że ma ch.... dzień i że mu przejdzie bo to jest kpina a jak ma inne zdanie to mam nadzieje że go nie wyrazi.

Tak Norbuś, będe sobie robił co chce i śmiał sie z tych warnów, bo od jakiegoś czasu traktuje to forum jako zabawe której pozbawiasz mnie z wiadomo jakich powodów więc jak najbardziej mam na to wyjeb...... bo nie pozostało mi nic innego. I nie ma to nic wspólnego z brakiem kultury bo nie obraziłem cie w tych zdaniach a że nie masz talentu do dyskusji co udowodniłeś w swoich 3 zdaniówkach o Goldbergu i w WSF to już nie moja wina.

P.S Jak ktoś to wykorzysta to rozwoju sporu o "pyczągasy" to już nie moja wina

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

A ja jeszcze tak ap ropo tego netu..

Eh, ciekawi mnie ile takie coś mogłoby kosztować dla przeciętnego śmiertelnika. Zakładam, że nie mniej, niż 10000..ja za głupie 2 mb płace 90 zł co już uważam za złodziejstwo.

Powód: Post nie na temat

Link do tematu: http://bgzwrestling.pl/viewtopic.php?t=13326Twój post:

Temat: "The Great American Bash Typer"

Dodaje sobie:

9. Chavo Guerrero

A oglądałeś w ogóle GAB? Nie zauważyłeś że odbyła sie tam walka o cruserweight champion belt. Znowu usunąłeś bez zastanowienia bo było Willema pewnie.

P.S Dotychczas myślałem że tylko "mali" ludzie jak haturi przeszkadzają użytkownikom których nie lubią w pisaniu na forum ale widać masz zamiar być taki jak on.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...