Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

buahahaha ^^ Cyc ... piwsko masz z tekst z mistrzem miecza :D :D jesteś zajebisty :D

A dziękuje, dziękuje akurat mnie trochę suszy, więc chętnie spożyje od Ciebie przyjacielu o tak zacnym celu twojego mioda którego mi właśnie dałeś!

Hassio Tobie też przyjacielu oczywiście!!! :mrgreen: PIWKO RULEZ!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Oj, czemu Wy tacy niemili jesteście?

Masz problemy ? Może chciałbyś o tym porozmawiać ?

915802072594e34bce782c.jpg

Oj, czemu Wy tacy niemili jesteście?

Skontaktuj się z jakimś adminem i opowiedz mu swoją historię!!! :lol:

A jak liczysz,że zaproszę Ciebie z Dziczkiem do programu "I'm sorry" to się grubo mylisz!!! :lol:

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja bym go zaprosił do "Co z tą Polską?" bo z taką mową chłopak sie nadaje do sejmu :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

Taa masz Dziczku racje!!! :mrgreen:

• Reputacja:   2

Cyc twój avatar śmierdzi, czas już zmienić :roll:

• Reputacja:   0

Nie no dżony-spalony to w ogole taki pan ą i ę ;)

Tylko, ze on sie do sejmu nie nadaje, bo w sejmie kazdy kradnie, a dżony jest prawym obywatelem :lol:

Cyc twój avatar śmierdzi, czas już zmienić :roll:

Nie prawda codziennie go myje pachnącym mydełkiem!!! :mrgreen:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dobra koniec tematu albo w mordę :P

16476371734edf391100c30.jpg

Ty mi lepiej powiedz bo widzę że bratu sie nie chciało czemu mam bana na sb, skoro to innych nim straszyłeś? :P Chyba będe musiał zrobić sobie nowe konto żeby popaplać trochę, Willusia nic nie powstrzyma bo Willuś love to fight :lol:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie wiem, to nie moje dzieło :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

Daj spokój modjo, ta rozmowa jest na smacznym poziomie :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Brat Willema, eeee, a ja myslałem że masz tylko Dorcie???!!! Hehe, chyba ze o czyms nie wiem.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Hmmmm nie jaki szef tego forum Norbert alias Norbas napisał:

[Dzisiaj 6:18] Norbas: masz racje , zostaw to niech sie wyzywają, bo potem bedzie ze im klimat sie psuje

Więc powiem Ci tak, klimatu nam nie popsujecie choćbyście stawali nawet na głowie!

My przynajmniej mamy jajca (i to spore :mrgreen: ) żeby pojechać kolesia za takie pierdoły jakie dawał w gadulcu!Że niby jest z dziewczyną i jaka ona ładna PFFFFF :lol:

Nie wiem co was ostatnio pokarało, ale coś z wami nie tak!!! Zaczynacie normalnie się wywyższać!!! :e Normalnie żal mi was! A szczególnie mojego braciszka który nie wiem czemu jakoś się też zmienił! :| Kiedyś by go pojechał jak dziwkę w porcie, tylko że inteligentniej a teraz takie hasła w SB!!! :e Szkoda!!!

Ale jakby nie było i tak Ciebie lubię i szanuje na swój sposób braciszku, jakby ktoś nie wiedział chodzi o hellusia!!! :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...