Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Najlepiej Romano, byśmy mieli 40 gal na tydzień. :lol:

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Norbert schowaj tą swoją chorą ambicję i oddaj kurde moda Alusiowi w WSF!!!

Chcesz do hu*a niby jak najlepiej dla forum, to nie niszcz tego co jest jego najsilniejszą stroną! I nie traktuj tego posta jako swoisty atak na Ciebie czy coś, bo tak nie jest! To tylko moja apelacja którą napewno poprą i inni dla dobra forum!!

!

" Patrzcie jak oni się Miłuja :lol: "

A tak na poboczu , to czemu Alustriel prowadzić już WSF ? zawsze jakieś zajęcie , ja bym się sam z chęcią zajął czymś ale nie wiem czym można. Bo dyskusje mi ciężko przychodza.

sws.png

31576.png

• Styl:  Jasny

Bo odebranie mi moda na WSF = się mojej rezygnacji, logiczne nie???

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Willem - i napisałem, że chociaż krew mogła zalewać, to przynajmniej coś się działo i dyskusje naręcały się..

hellner napisał/a:

Ale to nie jest rozmowa o wrestlingu

A o czym jest to forum :P

Taa, jak najbardziej o wrestlingu.. Ale miałem na myśli rozmowę, a nie tamtą.. :roll:

chcelatooo.png

My tu gadu gadu ale co z WSF ? :roll:

Norbas, moim zdaniem przesadziłeś tym razem... Wcześniej dostali kary i trzeba to było tak zostawić. A tak to teraz nie ma komu prowadzić WSF...

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Widze WSF wam pada :P

Jesli dziko ma czas (watpie) i jesli ja mam czas (tez watpie) to mogymy sie zajac tym, o ile bedziemy mieli ochote, w co tez watpie :lol:

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Hassiek .. LOL :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Jesli dziko ma czas (watpie) i jesli ja mam czas (tez watpie) to mogymy sie zajac tym, o ile bedziemy mieli ochote, w co tez watpie

To po co się wypowiadasz?! nie robisz nikomu łaski.

sws.png

31576.png

To po co się wypowiadasz?! nie robisz nikomu łaski.

Zeby sie troche posmiac z dzikiem, jak za dawnych czasow :)

Dziko pamietasz Inwalida Bomb? :lol:

SW, nie przejmuj się. Hassiek liczył na to, że będzie mógł poprowadzić WSF i w obawie o odmowę przyjął pozycję lekceważącą, bardzo charakterystyczną dla osobników z dużymi kompleksami i małym kontaktem w rzeczywistości z innymi ludźmi. Tak to jest, kiedy 3/4 swojego życia spędza się przed komputerem, nie mając kolegów, dziewczyn itp.

tna2ux0.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

KU*WA :mrgreen: Psycholog sie odezwał :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

15-letni :)

Ciekawi mnie u ciebie opcja: dziewczyny ;)

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Johnny A, coś w tym jest co mówisz ;)

16476371734edf391100c30.jpg

SW, nie przejmuj się. Hassiek liczył na to, że będzie mógł poprowadzić WSF i w obawie o odmowę przyjął pozycję lekceważącą, bardzo charakterystyczną dla osobników z dużymi kompleksami i małym kontaktem w rzeczywistości z innymi ludźmi. Tak to jest, kiedy 3/4 swojego życia spędza się przed komputerem, nie mając kolegów, dziewczyn itp.

Jaki z ciebie psycholog :lol: Ale to pewnie po mamusi :)

Szczerze to mam gdzies wsf, bo nie bedzie takie jak dawniej ;)

Swoja droga jak tam "dziewczyny" w twojej klasie? Dalej czekaja (teraz cytat) az jakis zjeb jak ty spusci sie na nie patrzac jak siegaja po dlugopis? :lol:

Musze zagadac do hdx'a albo haturiego, zeby wrzucil na neta twoja "walke" z browarem :) (Mamo, mamo, zobacz! :lol: :lol: )

KU*WA :mrgreen: Psycholog sie odezwał :lol:

Pewnie wiele osób Ci to mówiło... Obniżasz poziom Forum.

Ciekawi mnie u ciebie opcja: dziewczyny ;)

Londyn 2007:

dsc00191es9.jpg

Pozdrawiam przyjaciele!

tna2ux0.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...