Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Admin takiego forum powinien pokazać coś w dyskusjach, raportach z gal itp., a ty jako admin potrafisz zmienić styl na kiepski czarny i myślisz że jest gitara. Wiesz co w ogole jak dla mnie nie czujesz "klimatu BGZ", jesteś jak upierdliwy koleś, który myśli że wszystko mu wolno

1. Pokaż to.com

2. Generator hasła w Profilu

3. Shoutbox:uśmieszki

4. Shoutbox: usercal

5. Welcome mod

6. total users

7. ostatnie tematy strona główna

8. shoutbox: color

9. avatar zamiast who's on line gif

10. beer mod

11.avatar jako link do profilu

12. spoiler

13. liczba userów 24h

14. ilość tematow pod avatartem w topicach

15. posty jako link do postów usera pod avatarem w topicach

16. regulamin

17. hide widoczny dla modów

18. youtube

19. autoczyszczenie shoutboxa

20. avatar po najechaniu na liscie userów

21. zobacz swoje tematy - strona główna

22. zobacz tematy usera - w profilach

23. vb menu - po kliknieciu w nick usera w topicach

24. oceny tematów

25. top 10 users - strona główna

26. sprawdź dostępność nicka - rejestracja

27. automatyczne zmiejszenie avka przy wgrywaniu

28. bots managerr

29. mapa google

30.pozdrowienia

To jest lista wszystkich modów jakie dodałem dla BGZ a Ty masz czelność mówić, że nic nie robię dla forum tylko potrafie zmienic styl.

Bardzo się zastanowie czy bedę jeszcze coś wprowadzał nowego na Forum bo jak widać chyba nie warto się poświęcać, skoro nikt i tak tego nie docenia.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

To jest strona techniczna, a wkład bardziej "fizyczny" w forum, rozkręc dyskusje WWE chociażby, daj tam jakis temat.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dziwnie się zachowujesz Alustriel.

Norbas nigdy nie zakładał żadnych tematów w dyskusjach, podobnie jak AtS,

wiadomo że oni mają inne swoje zadania.

Z adminów to ja jestem od rozkręcania dyskusji :P

Szukasz chyba jakiś problemów na siłę.

16476371734edf391100c30.jpg

Ok...nie szukam problemow na siłe, ale chodzi tylko o to że Norbas może cos skrobnąc od czasu do czasu w jakiejs dyskusji :D

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Zawsze to jedna odpowiedź więcej ....(czyt. tzn. że po tematem będzie ich już nawet 3 lub 4 :P )

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Widzisz w tym coś zabawnego? Ani mnie ani większość użytkowników nie interesuje co tam robisz z Willemem.

Poczułem się tym tekstem zniesmaczony.

Tym i innymi tekstami m.in Cyca.

A to bardzo ciekawe! Bo moje teksty tak naprawdę nie zmieniły się wcale od samego początku, a udało mi się wygrać 3 czy tam 4 Goldbergi!!! Sam Norbert oddawałeś na mnie głosy!!! Więc jak do cholery ja mam to rozumieć!!! Co? Że wtedy były smaczne i na poziomie, czy jeszcze wtedy były śmieszne?

AtS - mówiy o obniżainu poziomu forum...a jak narazie wychodzi na to , że to tylko my naszymi kilkoma postami w gadulcu go zaniżamy .. i to jest przesada ... po naszych kilku postach ktoś napisałby post z pytaniem chociązby do Ciebie czy masz jakiś program ty byś odpisał i gadka by sie urwała... poza tym Cyc za swojej kadencji Admina pisal identycznie co każdy pamięta - A czy jego posy były wtedy usuwane z miejsca ? Zawsze Radziu walił postami o koniach , pytonach , dziwkach i alkoholu ... a był Adminem ... wzorem ... dziwna jak dal mnie sprawa ... alustriel też był kiedyś super modem ..Kojot był Adminem ... o sobie już nawet nie mówie ...

i nagle cała ta druzyna obniża poziom forum ... heh ...jakaż to dziwna metamorfoza....

Święta racja kurde w Cyc!!! Dziczku Kocham Cię!! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Moze mi ktos strescic 2 ostatnie strony gadulca? Czytac mi sie nie chce :P

Jak ktos tylko chwali (czytaj mo,IIL,kiedyś Milos) to musi znaleźć sie debil który będzie robił na odwrót bo tak głupio by było więc wziąłem tą wielką odpowiedzialność na siebie :P

Byłem w robocie, nie miałem szans na odpowiedź :P

I napisałem Ci - dawaj argumenty. Bo wychodziło na to, że krytykujesz TNA za to, co w WWE zdarzało się normą. Plus tego - trzeba przyznać - że rozmowa nie stała w miejscu, sięgając czasami na więcej niż jedną stronę.

Ale to nie jest rozmowa o wrestlingu, tylko jakiś głupi spór. A takie pisanie ma niestety ciągle taki sam efekt - postów przybywa, czasem zaogniających sytuację :|

Tyle w tym temacie.

Moze mi ktos strescic 2 ostatnie strony gadulca? Czytac mi sie nie chce :P

Bo "Gadulec" leżał odłogiem, i chcemy go trochę rozruszać ;)

chcelatooo.png

Nie podoba mi się ta czystka wśród moderatorów.

Chodzi mi szczególnie o osoby które ja wprowadziłem

do tego zaszczytnego grona i które wykazywały jakąś tam inicjatywę.

Teraz pewnie oleją BGZ i znowu będzie trzeba czekać na nowych - ambitnych.

Takich jest mało a xerobojów i p.619 bardzo dużo.

Pan modyfikator jak zwykle pojechał po bandzie.

I szczerze mówiąc forum może mieć nawet 100 modyfikacji,

ale co to k**a zmieni? Może nie mieć żadnej i być zajebiste.

Ogólnie no comments...............

• Reputacja:   2

Bo wychodziło na to, że krytykujesz TNA za to, co w WWE zdarzało się normą.

Tylko takie jedno aleeeeee hellnerq.TNA krytykuje bardziej niż WWE bo jest to federacja mająca swoich zwolenników którzy nawet nad średnią walką potrafią sie spuszczać (że tak powiem) 2 tygodnie a WWE nie. Pokaż mi jedna osobe na forum która chwali WWE tak samo jak modjo i IIL chwalą TNA? NIe miałoby sensu bym krytykował WWE bo wszyscy to robią podczas gdy w TNA jest tak pół na pół zwolenników, przeciwników i bez zdania.

Ale to nie jest rozmowa o wrestlingu

A o czym jest to forum :P

A więc widze czystke modow, ale mniejsza o to...z tym, że widzę że straciłem moda nawet w WSF, wiec rozumiem ze nie mam juz tego prowadzic. A więc razem z Milosem dziękujemy za zabawe w WSF wszystkim graczą i tym którzy nam pomagali, było fajnie.

Pozostawiam Modjo decyzje co do nastepnych czer-menow WSF.

Jeszcze raz dzieki.

Moje biedne WSF :(

tak długo utrzymywało się na powierzchni :)

szkoda by było kończyć zabawę...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Właśnie...co jak co, ale WSF upaść nie może.

Jest to b-fed, od którego wszystko się zaczęło. Niedościgniony dla innych pierwowzór z dwuletnią już tradycją..

Naprawdę, będzie wspaniale, jeśli ktoś jednak zdecyduje sie nim zająć !

• Reputacja:   1

Norbert schowaj tą swoją chorą ambicję i oddaj kurde moda Alusiowi w WSF!!!

Chcesz do hu*a niby jak najlepiej dla forum, to nie niszcz tego co jest jego najsilniejszą stroną! I nie traktuj tego posta jako swoisty atak na Ciebie czy coś, bo tak nie jest! To tylko moja apelacja którą napewno poprą i inni dla dobra forum!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Ale ja juz nie chce Radziu, niech kto inny przejmie WSF :D, pewnie poprowadzi lepiej i zasluzy na moda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...