Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Weeman tfu, tzn Willem ;) ja nie pisałem

albo zgadzasz sie z nami albo won na hałtury

tylko

won na hałturę!

hehe :mrgreen:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ej czy tylko ja nie rozumiem co najmniej połowy tego posta wyżej? :wink: Hellner jak pijesz nie pisz :D
A ja tam nie rozumiem, przynajmniej do tego czerwonego. Zwłaszcza tego drugiego punktu nie rozumiem o tych komunikatorach, liczę że ktoś mnie jeszcze lubi i mi mi wyjaśni :D
Po pierwsze - co to za wyraźny sprzeciw, jeśli nie napisał tego do administracji, lub chociażby do mnie? Można to chyba nazwać wybijaniem swoich argumentów z własnych rąk. Nie oczekuję ujawnienia, bo zamiast napisać na PW co o tym myślę, robię to teraz i tutaj, na forum.

Druga sprawa - komunikatory. Gadu, tlen, czy nawet ich namiastka - wspomniane "prywatne wiadomości". Jak słusznie ta osoba zdaje sobie sprawę - coś takiego istnieje. Inaczej być nie może, przecież sama ich używa pisząc np. do Dzika. I niech to będzie punkt wyjścia, bo do nich jeszcze powrócę.

Wyraźny sprzeciw. Czyli coś, o czym powinienem wiedzieć zarówno ja, jak i administracja.

Ja dlatego, że mnie to dotyczy.

Administracja dlatego, że to ona waśnie zmieniła mi kolor nicka.

Nieszczęsne komunikatory, czyli inne formy komunikacji. Chciałem dać do zrozumienia, że w takiej sytuacji to przede wszystkim ja powinienem był dostać PW, ewentualnie administracja. A nie Dziko, który przynajmniej miał jaja, żeby o tym napisać. W przeciwieństwie do nadawcy. To jest to Wasze wspomniane kolesiostwo?

bo jak będzie wybierał sam Norbas to wiadomo kto wygra. Pozdro Hellner :lol: :lol: :lol:

Najwyraźniej Willem masz coś do mnie. Bez obaw, jak zauważyłeś pewnie, moja aktywność w dyskusjach ogranicza się tylko do działu Premium przede wszystkim, a i tak jest dość skromna. Nowych tematów nie tworzę, bo najzwyczajniej w Świecie nie mam na to czasu. I uwierz mi w zapewnienie, że jedyny kontakt, jaki obecnie mam z ludźmi z BGZ, to BGZ waśnie. Bo przez gg to najwyżej z DD czasem skrobnę parę słów, jak siedzę w domu.

Przestań krytykować wszystko i wszystkich wokół, bo gdybyś posty czytał, a nie przeglądał, to nie musiałbyś się aż tak napracować pisząc tak dużo i na każdy temat - Twój post poniżej mojego był totalnie niepotrzebny.

hellner "został wywołany do tablicy" jako przykład w sporze który powinien być wyjaśniany nie w gadulcu bo robi się z tego ogólne zamieszanie które podzieli forum na 2 strony tylko w prywatnych rozmowach.
W zasadzie, to temat Waszej rozmowy poruszyłem jakby niechcący - nie miałem na początku takiego zamierzenia. Tak jakoś wyszło, bo ta sytuacja zrobiła się jak jakaś tragikomedia - tak tragicznie śmieszna.
Praktycznie patrząć na konfrontacje poglądów Grupy Userów z jednym modem na czele z poglądami 3 Adminów i grupą moderatorów ...to nie trzeba komentowac kto tu jest z góry skazany na porażkę ...

To nie była konfrontacja, kiedy pisałem tego posta. Bo jako pierwszy napisałem swoje zdanie, i napisałem wyraźnie.. Obie strony są śmieszne, chociaż walczą o swoje przekonania. Ale najśmieszniejsi byli Ci, co ch**a mieli do czynienia z tą rozmową, a się odezwali i zaczęli burzyć - jedyna słuszna krytyka poleciała w ich stronę.

Tyle, tak na szybkości, bo do pracy trzeba się zbierać, a jak skończyli kuć klatkę, to znaleźli sobie coś nowego i dalej spać nie dają :evil:

Edytowane przez Gość

chcelatooo.png

Ktoś dzieciom zabrał łopatki :P

Trzeba rozwalić piaskownicę.

Pfff.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Najwyraźniej Willem masz coś do mnie. Bez obaw, jak zauważyłeś pewnie, moja aktywność w dyskusjach ogranicza się tylko do działu Premium przede wszystkim, a i tak jest dość skromna. Nowych tematów nie tworzę, bo najzwyczajniej w Świecie nie mam na to czasu. I uwierz mi w zapewnienie, że jedyny kontakt, jaki obecnie mam z ludźmi z BGZ, to BGZ waśnie. Bo przez gg to najwyżej z DD czasem skrobnę parę słów, jak siedzę w domu.

Przestań krytykować wszystko i wszystkich wokół, bo gdybyś posty czytał, a nie przeglądał, to nie musiałbyś się aż tak napracować pisząc tak dużo i na każdy temat - Twój post poniżej mojego był totalnie niepotrzebny.

Ja tylko sparafrazowałem słowa chyba Dzika że napisałeś dwa słowa i zostałeś modem. Ja tam nic nie mam do ciebie, ten awans potraktowałem tak sobie, liczyłem nawet że dostaniesz spowrotem admina którego ci odebrano w chwili wyjaśnionej nieobecności. Nie wiem po co ta jawnie okazana wrogość i głupia zmiana nicka ale przynajmniej wyszło na jaw co naprawdę myślałeś o mnie.

Twój post poniżej mojego był totalnie niepotrzebny.

To odpowiem tak. Odkąd osiągnąłem wiek pełnoletni nikomu nie pozwalam by mi mówili co mam mówic czy pisac a co nie, uznałem to za słuszne bo nie rozumiałem i mogłeś to przemilczeć jak ci sie nie podobało.

Weeman tfu, tzn Willem ;) j

Naprawde nie musiałeś takich komplementów mi prawić :P to zaszczyt dla mnie gdy mnie porównują do wielokrotnego omnibusa, najprzystojniejszego człowieka na świecie, króla moonsaltów, człowieka który gadał z Rockiem i był na piwie z Abyssem a z Shark Boyem jadł ślimaki w Korei ucząc sie języka żołtków w 2 tygodnie :P

Nie rób z siebie ofiary.

Głupia zmiana nicka nazywa się literówką :P

A to, że najczęściej tylko krytykujesz już raz pisałem (któryś temat w dyskusjach o TNA), nie mam pojęcia, czemu teraz Cię to uraziło.. Po prostu gigantyczna wrogość, bój się :lol:

chcelatooo.png

• Reputacja:   0

Ktoś dzieciom zabrał łopatki :P

Trzeba rozwalić piaskownicę.

Pfff.

Niby do kogo to Mo????

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Jak ktos tylko chwali (czytaj mo,IIL,kiedyś Milos) to musi znaleźć sie debil który będzie robił na odwrót bo tak głupio by było więc wziąłem tą wielką odpowiedzialność na siebie :P

Nie rób z siebie ofiary.

Ofiarą to dopiero bede jak Norbas wróci i zobaczy 10 stron w gadulcu samego bełkotu, w którym nikt nie ma racji oprócz mnie oczywiście:lol:

Norbas wpadnie i wszystko wywali, bo tak najprościej, nie sądzę żeby wysilił sie na jakąś konkretną opinie.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Jak ktos tylko chwali (czytaj mo,IIL,kiedyś Milos) to musi znaleźć sie debil który będzie robił na odwrót bo tak głupio by było więc wziąłem tą wielką odpowiedzialność na siebie :P

Się krytyk jakiś zawsze przyda, tak dla równowagi.

Co nie zmienia faktu że większość opinii WeeLLema o TNA mnie wkurza strasznie.

A kto mnie prosił ostatnio przez PW żebym po krytykował VR 2007? Też mi chyba z głowy wypadło :P Po prostu lubisz jak to robie i nie chcesz sie przyznać przy ludziach :lol:

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Norbas nie ma poczucia humoru i znowu wkroczył pokazując jaki to z niego Czak Norris. Jak widać nic się nie zmieniło, Norbert dalej uważa się za "króla i władcę" absolutnego. Stary ta rozmowe to był jeden wielki dzołk...czy ty naprawdę jestes takim sztywniakiem, ze dajesz teksty "obniżacie poziom forum" i zabierasz moda Radziowi...a mojego moda mniejsza, nabijam w to, jestes smieszny. .

Nie mam poczucia humoru?

Sorry ale nie bawią mnie takie kawałki:

Wiesz Willem nie narzekał, nawet Ci powiem ze nie kwiczał za specjalnie, przyjął to dumnie a reszte na klatę

Widzisz w tym coś zabawnego? Ani mnie ani większość użytkowników nie interesuje co tam robisz z Willemem.

Poczułem się tym tekstem zniesmaczony.

Tym i innymi tekstami m.in Cyca.

Norbas jest tyranem? Sorry ale ktoś musiał to badziewie z gadulca usunąć,a niestety nikt nie raczył się tym zająć. Supermoderator Alustriel sam powinnien usunąć te posty, ale trudno żeby to zrobił skoro był ich autorem.

94370642845de365932a94.jpg

No ale to nie wcale nie wyjaśnia problemu który teraz się toczy, tak na dobrą sprawe nic nie napisałeś w celu wyjaśnienia.

Siemka !

razem z kumplami założyliśmy BWE - Big Wrestling Entertainment - naszą własną federacje wrestlingu. Jeśli ktoś jest z Krosna lub okolic i chce się zapisac do naszej federacji niech napisze na moje GG: 9157746 lub na e-maila: matiq@autograf.pl lub ewentualnie na wade3@onet.eu ale wolałbym żeby na tamten pierwszy. W zgłoszeniu proszę podać nick i wiek. W naszej federacji walki indywidulane dzielą się na 3 grupy:

- Gold (najwyższy pas i najlepsi wrestlerzy),

- Kingstone (średni pas i średni wrestlerzy),

- Blue Star (najniższy pas i najsłabski wrestlerzy).

Mamy 7 pasów:

- Gold

- Kingstone

- Blue Star

- Tagsi (2 na 2)

- GR8-8 (4 na 4, potem 2 na 2 i na końcu 1 na 1)

- Huge Var (turniej z parami)

- Tromble Bomble (wielki fighter - wszyscy na wszystkich)

Zawodnicy:

- Carmelo (ja - Gold)

- Fenix (Gold)

- Staszek (Gold)

- Truzgery (Kingstone)

- Alonso (Kingstone)

- Linkoln (Kingstone)

- Froniek (Blue Star)

- Moskit (Blue Star)

- Arctic (Blue Star)

Hłe Hłe :) Nadchodzi polska federacja :D

Szczególnie jak założycielem jest 12 latek.

Może to napadli go w PL, ciekawe co u niego słychać 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship 2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice) v
    • Grok
      Następna gala AAA, Noche de Los Grandes, zbliża się wielkimi krokami – zaplanowana na maj 2026 roku. Na gali AAA Rey de Reyes 2026 ogłoszono datę i miejsce Noche de Los Grandes. Wydarzenie AAA Noche de Los Grandes odbędzie się w sobotę, 30 maja, w Monterrey w Meksyku. Bilety na show trafią do sprzedaży w sobotę, 20 marca 2026 roku. 15 marca AAA zorganizowało galę Rey de Reyes 2026, podczas której El Grande Americano II wygrał turniej, Bayley zaskoczyła wszystkich debiutem i rzuciła wyzwanie
    • Grok
      Lucha Libre AAA ogłosiła kartę walk na drugi tydzień wydarzenia Rey de Reyes. Tuż po zakończeniu pierwszego tygodnia AAA Rey de Reyes, AAA zapowiedziała dwa mecze oraz ceremonię wręczenia nagrody na nadchodzący odcinek. 21 marca w drugim tygodniu AAA Rey de Reyes Rey Fenix połączy siły z Lola Vice i Mr. Iguana przeciwko La Hiedra oraz Money Machine (Colmillo de Plata & Garra de Oro). Drugim starciem będzie pojedynek The War Raiders (Erik & Ivar) z Psycho Clown & Pagano o AAA Wo
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Apogee Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series 2026 - Dzień 2 Data: 14.03.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 758 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata & Miki Motoi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...