Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To trzeba zapodac specjalny temat w którym należy wymienic tematy, które nie moga byc poruszone w Gadulcu i w innych cześciach forum.

A w nim będą grali tacy użytkownicy chorzy na głowę jak:

El szatańskie oko, ciasnus dupalus, czterołap zwierzos, ruchałos Kojotos. :)

El pyczongaso, mada faka, ptakus olbrzymus Alustrios. :)

El dupo faka, big faja, kutasos pospolitus jebakus Cycos. :)

El zdziczałos dupasos, mada faka ban, Iootos. :)

Resztę chorych na głowę również Serdecznie Zapraszamy! :D

Więc Norbi weź się postaw dziś do pionu i kopsnij nam taki temacik!!! :mrgreen:

Mam nadzieje że ten gryps ala greka nikogo znowu nie urazi kurde w Cyc!!!

A teraz idę zrobić kupę i napiszę wam jaki był jej numerek!!! :mrgreen:

Edytowane przez Gość

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Kozak!!!! Dobre, dobre!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Najgorszą rzeczą jest , że kiedy kłócą sie dwie strony zdarzyć się moze że obie mają po połowie racji. Tak sie własnie zdarzyło. Sprawa zrobiła sie trudna ...ale w takich sytuacjach powinno się isć na kompir "Obustronny" - Czyli nie tylko tak ,że teraz Ci źli buntownicy Zaniżający poziom forum" poddają sie - przeproszą i moze pozwolimy im zostać po tym co nam zrobili ...ale moze także ta teoretycznie mocniejsza strona składająca sie prawie z samych adminów i modów uda sie na jakies porozumienie. Praktycznie patrząć na konfrontacje poglądów Grupy Userów z jednym modem na czele z poglądami 3 Adminów i grupą moderatorów ...to nie trzeba komentowac kto tu jest z góry skazany na porażkę ....wy nie rozumiecie tych którzy nie mieli związku ze sprawą ? A ja rozumiem ...

To nie jest forma buntu , ani robienia z kogoś tyrana ...ale jest to forma obrony kolegów z forum. Nic wiecej...grupa uważa że bez takich osób jak alustriel lub Kojot BGZ nie bedzie już takie jak dawniej i nie chce ich odejscia ...wiec wstawia sie za nimi podzielając ich zdanie ...

BTW. co do postów w gadulcu ... Skoro kasujecie posty obniżające poziom forum ....kasujcie tż dyskusje w stylu :

"Wymienie sobie trzech kolesi w topciu z serri moje ulubione i zawsze to post do przodu..."

bo w moim mniemaniu to tez obnizą forum a jest to idealne porównanie...

Ja sobie obserwowalem....gdzie pojawiają sie userzy zaraz po zarejestrowaniu ..

Myslicie że to gadulec...Niech każdy z was tak szczerze powie że od razu nawet 2 dni po regnięciu wchodził do gadulca ?? bo wątpie .. każy wbijał od razu i szukał mediów ... i taka jest prawda ...

MY chcieliśmy rozruszać gadulca .. zrobić tak aby w dzień pojawiła sie nowa strona ...tak jak za dawnych czasów rozmowy o weemanach i paukach .. to sie podobało ...i fajnie sie żartowało .. czy śmiesznie dla innych czy nie śmiesznie dl drugich ... ale na forum jest ponad 1000 osób i moze 500 tego nie lubić a 500 to sie moze podobać ... a czy wpłynełi jakieś skragi na nas ...

Nie ... nikt sie nie wtrącał .. oprócz heela który ironią dał do zrozumienia że coś mu nie pasuje ... a ja porównuje ...był czas że każdy założony temad w dyskusjach miał 1-2 odpowiedzi góra a wszyscy siedzieli tylko w downloadzie ... nabili se 30 postów gdziestam i hej ...

Jak rozruszać Dyskusje ... no własnie ...GŁUpotą !! Tematami z serii wymień 3-5 ulubionych najlepiej bez żadnej argumentacji by palców naklawie nie przemęczyć ... bo Tematami na Wysokim poziomie nie przyciągne nikogo co już udownodniłem nie raz ...

Wiec jak rozruszać gadulec ? Rozmowami o Unie Europejskiej ? Gimmie a BreaK ..

Przecież w kółko byśmy tego nie katowali ... można było napisać post w stylu

"dobra chłopaki koniec" - i byłoby po sprawie .... ale od razu usunąć i jeszcze pojechać po warnach ....sorry panowie ...

AtS , montoya , Hell , Szacunek dla was ...ale ja sie z tym nie zgadzam ...

P.S. Co do konkursu ... nie startuje ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Takie pytanie mam.

Po kiego wuja "chcieliście rozruszać gadulca"? :twisted:

Rozruszać to można dyskusje tak jak robi (próbuje) IIL czy Milos :P

16476371734edf391100c30.jpg

To nie jest forma buntu , ani robienia z kogoś tyrana ...ale jest to forma obrony kolegów z forum. Nic wiecej...grupa uważa że bez takich osób jak alustriel lub Kojot BGZ nie bedzie już takie jak dawniej i nie chce ich odejscia ...wiec wstawia sie za nimi podzielając ich zdanie ...

Wątpie żeby ktoś chciał ich odejscia nawet Ci co sie z nimi nie zgadzają, miedzy innymi ja. Trzeba spokojnie wypracować kompromis a nie stawiać wszystko na ostrzu noża.

Co do specjalnego tematu to nie za bardzo jestem entuzjastom tego pomysłu ale cóż jeżeli jest sporo osób na forum którzy tego chcą to powinno im się to dać, może zakończyłoby to niepotrzebne kłótnie.

P.S. Co do konkursu ... nie startuje ...

A szkoda bo pewnie byś wygrał i na pewno nie przez kolesiostwo tylko przez talent.

Andre ....Teraz piszesz o nas jako dzieciach z piaskownicy bo wstawimy sie za sobą ? To jest dopiero śmieszne ... a ja Ci powiem na co mnie to wygląda ...

Wczesniej sie nie odzywałes wogóle - jak to twierdzisz wolaleś sie nie wtraćać ...a teraz nagle prezentujesz otwarcie swoje poglądy ...

Ciekaw jest co byś napisał Gdyby nagle wszedł norbas i napisał :

"Dobry chłopaki nie ma problemu ...zapomnijmy o całej sprawie"

..ja zgadne co byś zrobił ... Napisałyś :

"Swietnie Norbas - dobra decyzja" i jeszcze na dobrą sprawe postawiłbyś piwo ...

a gdyby wszedł na forum i napisał :

"Obniżacie poziom forum , wkurzyliście mnie , nie mam innego wyjścia dostajcie każdy po warnie/banie"

Co byś zrobił ... hmmm to samo ? tak dokładnie to samo ....również napisałbyś że to dobra decyzja ...

Nie obrażając Norbasa ale mam czasami wrażenie że nawet gdyby norbas wprowadził na forum !5 koni Trojankich i daj to do ogłoszeń jako nową modyfikacje

- to i tak niektórzy polecieliby stawiac piwka i kongratulować pomysłowi ...

Apel do takich User'ów ... chcecie konkretnego celu ...to napiszcie o tym jasno w pytaniach do admina i nie jak do już Willem powiedział :

Wlizujecie sie na siłe ...

P.S 2.

Chciałbym aby ta sprawa została w kręgu tych bardziej w BGZ wtajemniczonych ...

wy nie rozumiecie tych którzy nie mieli związku ze sprawą ? A ja rozumiem ...

o jakich Wy Ty piszesz? i co zrozumiałeś czego My nie rozumiemy ... też chciałbym to zrozumieć ... bo może nie wszystkiego jestem świadom.

BTW. co do postów w gadulcu ... Skoro kasujecie posty obniżające poziom forum ....kasujcie tż dyskusje w stylu :

"Wymienie sobie trzech kolesi w topciu z serri moje ulubione i zawsze to post do przodu..."

bo w moim mniemaniu to tez obnizą forum a jest to idealne porównanie...

IOOT bez przesady co mają marne posty w dyskusjach które nic nie wnoszą do tematu z "dyskusją" która niektórych uraża i jest niesmaczna?

MY chcieliśmy rozruszać gadulca

ze swojej strony mogę powiedzieć, że kilku stron w gadulcu nie przeczytałem tylko dla tego , że trwałą tam "tak bardzo ciekawa wymiana poglądów" ... nie muszę chyba przytaczać fragmentów bo każdy wie na jaki temat gadamy.

"dobra chłopaki koniec" - i byłoby po sprawie

możesz uznać w tym momencie, że to jest właśnie moje "dobra chłopaki koniec" ... czy usłyszę od Ciebie, że nie przeczytam więcej postów o tematyce która jak widzisz zostaje kasowana na tym forum? ... no chyba , że powstanie oddzielny temat w którym będziecie mogli sobie gadać o czym tylko chcecie.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Styl:  Jasny

Po kiego wuja "chcieliście rozruszać gadulca"?

Bo gadulec stanowi jedną z najważniejszych częsci BGZ, i najlepiej sie go czyta, bo nie raz są tu jaja jak berety, ale także bardzo wartościowe posty.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

AtS - mówiy o obniżainu poziomu forum...a jak narazie wychodzi na to , że to tylko my naszymi kilkoma postami w gadulcu go zaniżamy .. i to jest przesada ... po naszych kilku postach ktoś napisałby post z pytaniem chociązby do Ciebie czy masz jakiś program ty byś odpisał i gadka by sie urwała... poza tym Cyc za swojej kadencji Admina pisal identycznie co każdy pamięta - A czy jego posy były wtedy usuwane z miejsca ? Zawsze Radziu walił postami o koniach , pytonach , dziwkach i alkoholu ... a był Adminem ... wzorem ... dziwna jak dal mnie sprawa ... alustriel też był kiedyś super modem ..Kojot był Adminem ... o sobie już nawet nie mówie ...

i nagle cała ta druzyna obniża poziom forum ... heh ...jakaż to dziwna metamorfoza....

Od siebie dodam tylko tyle że ja sie dostosuje ... nie bede w gadulcu tak jak to Ats'owi obiecałem pisał żadnych rzeczy "Które na tym forum są kasowane"

....mój błąd ...ale licze tez na coś od drugiej strony ... :|

• Reputacja:   2

Apel do takich User'ów ... chcecie konkretnego celu ...to napiszcie o tym jasno w pytaniach do admina i nie jak do już Willem powiedział :

Willem rozróżnia dwie formy - dupciolizy i dupciowłazy ale dla wyjaśnienia to by trzeba nowy temat założyć :lol:

Zacytowałbym te dwa pojęcia jakże zbereźne z małym dodatkiem w postaci emotikona pod nazwą "LOL" , który wyraził by chociaz w niewielkim stopniu moje rozbawienie kiedy moje oczy ujrzały twe słowa Willemie ...

Czy ten post był na poziomie ? 

:twisted:

mówiy o obniżainu poziomu forum...a jak narazie wychodzi na to , że to tylko my naszymi kilkoma postami w gadulcu go zaniżamy

nie kumam tego , że piszesz, że to do was i to właśnie teraz ktoś ma jakieś ALE.

na prawdę myślisz, że warny za "obniżanie poziomu forum" przez bezsensowne posty nie są dawane?

są dawane i to od dawna i to wielu osobą ...

Od siebie dodam tylko tyle że ja sie dostosuje ... nie bede w gadulcu tak jak to Ats'owi obiecałem pisał żadnych rzeczy "Które na tym forum są kasowane"

z mojej strony big thanks dla Ciebie, ale mam nadzieje, że nie piszesz tego żeby załagodzić sytuacje tylko dla tego, że zrozumiałeś, że takie teksty nie powinny jednak pojawiać się "w ogólnie dostępnych tematach".

ale licze tez na coś od drugiej strony

i tu się zastanawiam jak Norbas z tego wybrnie ...

jedna sprawa - założyć temat w którym będzie można sobie bluźnić, wrzucać, kiełbasować i co wam jeszcze przyjdzie do głowy ... ale jak już pisał Montoya to nie jest raczej mile widziane rozwiązanie dla tych którym takie rozmowy nie pasują (i nie mówię tu o administracji tylko u userach) - tutaj powinni wypowiedzieć się ci którzy korzystali by z takiego tematu ... ale czy on na prawde jest dla was niezbędny?

druga sprawa - Norbas ma przestać usuwać wasze wpisy i nie "czepiać" się?

trzecia sprawa - w sumie to nawet nei mam pomysłu na kolejne rozwiązania

Willem rozróżnia dwie formy - dupciolizy i dupciowłazy ale dla wyjaśnienia to by trzeba nowy temat założyć :lol:

może felieton byś skrobnął ? :D

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

IOOT. Nie znasz mnie więc nie wmawiaj mi, co bym napisał. Na jakiej podstawie określasz mnie jako dupowłaza? Czy to, że akurat nie podobały mi się Wasze posty w Gadulcu i że prezentuje tu podobne poglądy do adminów forum czyni ze mnie dupowłaza? Ja chciałem po prostu załagodzić konflikt i żeby obie strony podeszły do sprawy z dystansem. Napisałem przecież, że mnie też się niektóre decyzje nie podobają, ale nie robię z tego afery... A Ty już urządzasz tu jakiś najazd na moją osobę, wmawiasz, że niby liżę tyłek Norbasowi. Jak dla mnie to nie jest już śmieszne, tylko żałosne. :roll: Jak widać niektórym ciężko było zrozumieć moje intencje :roll: .

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Andre, musisz zrozumieć że ONI nie lubią jak ktoś popiera ich tyrana ;)

ONI nie lubią też jak ktoś jest przeciwko NIM.

To tak w kwestii wyjaśnienia ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

Kurde podoba mi sie ta dyskusja, jest co robić w pracy :D

ONI nie lubią też jak ktoś jest przeciwko NIM.

Skąd ja to znam :roll: Chyba gadek typu "albo zgadzasz sie z nami albo won na hałtury" czy coś takiego, tylko jakoś dziwnie nie mogę sobie przypomnieć kto to napisał kiedyś :wink: Musze chyba spytać sie naszego dziadka forumowego cycola1976 jak zakonserwować dobrą pamięć:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...