Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

kiedyś miałem sen, że ja i dziko na ulicy chokeslamy na auta rozdawaliśmy

ej to mój sen bałwanie !! :D

A jaką postać ma dziko, takiego brzydala jak ma na avatarze czy już jesteście na takim etapie "męskiej" przyjaźni że sie zdjęciami wymieniacie?

Brzydal też mu się śnił ....ale to nie byłem ja :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

IOOT_DZIKO, i Hassio, jakie dzis sny bedziecie mieli :lol: Az strach zapytac :mrgreen:

AtS skad ci ludzie sie biora :mrgreen: . Normalnie wymiatacze :twisted:

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dzisiaj mówili o tej politechnice nawet w TeleExpresie ...Orłoś się tym jarał :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

AtS skad ci ludzie sie biora

na studiach to norma ;)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Styl:  Jasny

Ech...lol...ze im sie chcialo.

[ Dodano: 20 Czerwiec 2007, 22:15 ]

HASSIEK!!!!!!!!!!!!!!!

Słyszałem, ze cwaniaka jedziesz na Ircu wielkiego i bluzgasz IIL'a i Milosa!!!

Popierdoliło ci się..??? Co ty opowiadasz, ze WST to gówno, ze za łatwe pytania, że Marcin ch***jowo prowadzi....a co ty k***a jestes frajerze jeden, wiesz ile on wkłada pracy w to żeby taki gamoń jak ty mógł powalczyć???? I do tego ci podpowiadaja jeszcze parówo. A czemu nie napiszesz tego na BGZ, ze jego quiz to gówno, taki mądry jesteś to załóz swój, sie zobaczy kto będzie mi8eć więcej uczestników. Bym cię w zęby walił na wejście szmaciarzu, sie ciesz ze zostałeś wpuszczony na BGZ w ogóle znowu, na WST jedziesz na WSF jedizesz a może coś sam zrobisz drętwy ogórze. Napisz otwarcie na BGZ, ze WSF i WST to wg, ciebie gówno i że ty zrobiłbys lepsze...dobierz się ze swoimi ziomami z piaskownic i innych gówien i pokaż co potrafisz. W życiu bys nie zrobił czegos takiego jak WST, nie włożyłbyś tyle serca co Marcin, frajerska pało.

W dupie mam warny i inne pierdoły typu "nie jedź go", wkurwia mnie ta parówa, potrafi tylko krytykować innych.

A ty co zrobiłeś dla BGZ????

Jak jesteś taki cwaniak to czekam na twoją wersje walk na wiedze!!!

Acha i żeby nie było, wiem to od kogo innego niż Milos i IIL, nie wszyscy za tobą przepadają!!!

Pisałem to bez wiedzy Marcina i Michała, zeby nie było

Edytowane przez Gość

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Na studniach podobno każdemu się chce byle by zrobić jakieś jaja ... musieli się nieźle zgrać :D

sws.png

31576.png

Słyszałem, ze cwaniaka jedziesz na Ircu wielkiego i bluzgasz IIL'a i Milosa!!!

Wiesz, jak dla nich reakcja "hahahahaha" na ich odpowiedzi to bluzg to tak :)

ANI RAZU nie napisałem do angle'a/milosa, poje*alo cie, ty i*ioto

Ewentualnie:

euz doceń czyjeś starania..

?

* Bonkol is now known as Skoncz

euz to niech na 5 min odejdzie od kompa

takie pytania to k***a 2 minuty

dobra

* Skoncz is now known as Bonkol

jakie k***a starania lol

Co ty opowiadasz, ze WST to gówno, ze za łatwe pytania, że Marcin ch***jowo prowadzi...

Nie napisałem, że prowadzi ch***jowo :) Chyba, że angle tak to podkoloryzował.

wiesz ile on wkłada pracy w to żeby taki gamoń jak ty mógł powalczyć????

Patrzcie kto sie odezwał ;]

I do tego ci podpowiadaja jeszcze parówo.

Buhahahaha, lol roku.

na WST jedziesz na WSF jedizesz a może coś sam zrobisz drętwy ogórze

Na WST napisalem, ze rozbił mnie poziom. A co do wsf - faktycznie, jak dla mnie to jest rozwalone (Ale to tylko moja opinia)

A ty co zrobiłeś dla BGZ????

Kiedyś (Przed odejściem) sie robiło kilka rzeczy.

A tak nawiasem, nie było cie na ircu podczas walki, więc powinieneś sie zamknąć. Wiadomo, że kupisz bajeczki iila, a nie moje logi. No cóż, takie zycie.

Cóż, tutaj najlepszy wycinek całej walki:

4 kto to adam copeland

ahaha

edgee

jerry lynn

:lol:

A skad wiesz, ze nie byłem na Ircu podczas walki????

A po drugie pisałes, ze prowadzi ch***jowo i powtórze, ze on mi tego nie mówił.

"Jakie k***a starania LOL" - czyli zero starań tak????

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

A skad wiesz, ze nie byłem na Ircu podczas walki????

Bo nie było cie na kanale ;)

"Jakie @#$%! starania LOL" - czyli zero starań tak????

Akurat do tej walki pytania były szczerze mówiąc słabe. Przecież te pytania to 5 minut roboty.

• Reputacja:   2

Jeden prosty sposób, nie wchodzcie na żadną borute, w ogóle kto wymyślił żeby na kanale ludzi z haturii robić jakieś bgz-towe konkursy.

ze WST to gówno, ze za łatwe pytania

Chociaż Hassiondys coś wygrał kiedyś, przecież tam zawsze JurekKiller albo World Largest Bob Love Machine wygrywają :)

Bobka zawsze rozjezdzalem ;)

A z LK sprawy sie roznie mialy.

• Reputacja:   2

ANI RAZU nie napisałem do angle'a/milosa, poje*alo cie, ty i*ioto

Ewentualnie:

"A niech spierdala ta dziwka" - tak, tak, zdąrzyłem to przeczytać :evil: Co do pytań to faktycznie słabo mi wyszły, ale to nie znaczy, że masz wyrażać o nich swoje zdanie słowami na poziomie debila. A tym bardziej wyzywać mnie od dziwek.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Ludzie to tylko pytania... Fakt że z lekka za łatwe ale dajcie sobie spokój. Peace and Love.

8363302634890420816486.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #702 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Taped Data emisji: 12.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery,
    • Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
  • Dodaj nową pozycję...