Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A Musałlta już umiesz :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No pewnie... metodą prób i błędów ^^

Ciekawe czy jest on merytorycznie poprawny... :twisted:

Nieskromnie, ale prawdziwie... myślę ,że tak :twisted: Ale jeszcze spytam The Rocka :lol:

Te ..tylko pamiętaj żeby kupić druga karte ...w razie jak ci sie telefon wyczerpie szybko doładuj ...The Rock poczeka na lini . :mrgreen:

Heh... czy nie lepiej iść na Wrestlemanie?

Gute Idee ..przynajmniej zrobić parę wywiadów , pomachasz ....polską flagą ..poznasz osobiście abyssa (ch*j że to WWE :P ) ..może nawet Aszlej Cie pocałuje w policzek !!

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

I Finlay zaszczyci Cię swoim wywiadem. Ba! To Hornswoggle da Ci buziaka, a nie Ashley !

Jak będziesz głodny Boogy. da Ci troche robaczków - widzisz same plusy :)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Może nawet Trevor Murdoch da Ci w butelke troche swojego potu jak już zmoczy jak świnia po walce :P

• Styl:  Jasny

A żeby było smiesznie, to dostałem wczoraj porażenia słonecznego, powiem wam, że żadna rewelka. Nie mogłem sie prawie ruszac, nawet nie wiedziałem jak leżeć, miałem dreszcze, temperature i takie tam, ogólnie przejebna misja. Dzisiaj jes spoko, ale mam poparzony bark jeden i plecy....

Rada - nie za długo na słońcu :P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Jak ktoś nigdy w życiu sie za robote nie zabrał to niech sie nie dziwi że po nagłym wysiłku dreszce ma :D :D :D

Nie mogłem sie prawie ruszac, nawet nie wiedziałem jak leżeć, miałem dreszcze, temperature i takie tam

Ja mam tak zawsze jak się spiekę na słońcu i wcale to nie musi być jakieś mocne oparzenie. Wystarczy troszkę i od razu mam gorączkę. :(

• Styl:  Jasny

I Willem, który w zyciu nie pracował fizycznie...pffff......

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship 2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice) v
    • Grok
      Następna gala AAA, Noche de Los Grandes, zbliża się wielkimi krokami – zaplanowana na maj 2026 roku. Na gali AAA Rey de Reyes 2026 ogłoszono datę i miejsce Noche de Los Grandes. Wydarzenie AAA Noche de Los Grandes odbędzie się w sobotę, 30 maja, w Monterrey w Meksyku. Bilety na show trafią do sprzedaży w sobotę, 20 marca 2026 roku. 15 marca AAA zorganizowało galę Rey de Reyes 2026, podczas której El Grande Americano II wygrał turniej, Bayley zaskoczyła wszystkich debiutem i rzuciła wyzwanie
    • Grok
      Lucha Libre AAA ogłosiła kartę walk na drugi tydzień wydarzenia Rey de Reyes. Tuż po zakończeniu pierwszego tygodnia AAA Rey de Reyes, AAA zapowiedziała dwa mecze oraz ceremonię wręczenia nagrody na nadchodzący odcinek. 21 marca w drugim tygodniu AAA Rey de Reyes Rey Fenix połączy siły z Lola Vice i Mr. Iguana przeciwko La Hiedra oraz Money Machine (Colmillo de Plata & Garra de Oro). Drugim starciem będzie pojedynek The War Raiders (Erik & Ivar) z Psycho Clown & Pagano o AAA Wo
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Apogee Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series 2026 - Dzień 2 Data: 14.03.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 758 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata & Miki Motoi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...