Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiem to tak. Po takim poście śmiało stwierdzam:

IOOT Ty masz łeb, napisałeś tak samo jak i ja bym to zrobił. Naprawdę wielki szacunek do Ciebie! Chyle czoło! Norbert i nie chodzi mi tu o prowokacje, ale znowu atmosfera się psuje a nikt powtarzam nikt tego nie chce na forum! Ani ja, ani ktokolwiek nie pozwoli na to, żeby to forum podupadło! Jesteśmy z Tobą i z forum całym sercem! Więc nie miej do nas pretensji, że się mniej staramy bo na pewno każdy z nas ma jakieś powody, że teraz jesteśmy trochę mniej, czy coś tam! Prosimy tylko o jakiś szacunek dla nas nic więcej! Jesteśmy dumni iż możemy tu być razem z Tobą i z wszystkimi chłopakami! Wiesz myślę, że ja, kojot, Ioot, Paweł jesteśmy dumni z Tego iż byliśmy adminami ale jeszcze bardziej, że nam zaufałeś! Cokolwiek napiszesz czy zrobisz pamiętaj, że my zawsze chcieliśmy dobrze! Jeżeli to mój ostatni post, to bardzo chciałbym Wam podziękować za cudowny rok, bardzo Wam za to dziękuje poznałem tu wielu przyjaciół z którymi chętnie bym się spotkał! Byliście ze mną w ciężkich chwilach i nie tylko dziękuje!

Wszyscy jesteście zaje*iści i najlepsi!!! Pamiętajcie o tym!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Czuje się jakiejś stypie... Wywody, podziękowania, wspomnienia. BGZ już nie będzie takie jak kiedyś i się z tym pogódźcie ;)

And that's the bottom line... :D

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

bobek1906, e tam... BGZ jest jak Fenix odradzający się z popiołów... jeszcze się wszystko odkręci ;)

Prawda Panowie? 8)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

A ja mam nadzieje, że będzie lepiej! Czy ze mną czy nie ale musi być i już! :P

BGZ zawsze będzie najlepsze!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

pawelzak1976, wątpie w powrót userów starego bgz ;) (Wiadomo o kogo chodzi...)

Btw. Co tu sie w ogóle dzieje...

Tak jest! niedługo wakacje, dziewuchy walonki pozciągają.... :P :mrgreen:

Życie nabierze nowego, lepszego wymiaru 8)

A co do atmosfery - to jest zajebista :twisted:

a to, że 2 - 3 osoby się za łby chwycą to jest takie urozmaicenie... za monotematycznie by było :P

[ Dodano: 17 Maj 2007, 20:04 ]

Hassio, co do powrotu starych userów... trzeba mieć jaja, aby tu powrócić... 8)

[ Dodano: 17 Maj 2007, 20:06 ]

i nie mów, że na UW jest lepiej... tam są zadymy i kłótnie cały czas... :roll:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Powiem Wam tak:

1) To Norbas założył to forum

2) To Norbas po nocach siedział po nocach robiąc nowe działy itp itd

3) To Norbas tracił swój czas szukając i wprowadzając nowe modyfikacje

4) To Norbas płaci SAM za to forum

I to on jest tu bossem.

I wypadałoby mieć troche szacunku.

A nie robić co chwile jakieś podsmiech***jki kurde.

Ludzie opanujcie się bo to jest żenujące.

Niedawno jeszcze niektórzy tutaj pisali, że BGZ nie przetrwa miesiąca.

Podsumowując BGZ jest jak drużyna z dożywotnim trenerem, którego nie da sie zastąpić (Norbas), ale każdego piłkarzyka się da. Zrozumcie to w końcu i nie trujcie dupy z tymi swomi pogrzebowymi tekstami :P

Tyle :P

16476371734edf391100c30.jpg

Ja bym powiedzial zeby zaprzestac klotni i powrocic do dawnej swietnosci. Bobek masz swięta racje.Jak na stypie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Żebym ja ci modjo nie przypomniał co świrowałes kiedys za czasów GPA cfaniaczku :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Amen!

Tylko, żeby się nie obrażał za byle pierdoły.... ;)

Ja znam takich co pisali, ze nigdy nie opuszczą BGZ... ale to już inny temat :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Ja tam bym chciał powrotu BGZ z fora.pl. Był prymitywny hosting, mała fachowość ale..atmosfera była NIESAMOWITA.

• Reputacja:   6

LegendKiller, to idź sobie założ forum Legend Killer Zone na fora.pl

i zrób tą super atmosferę legendarnego goldberg.fora.pl

Z chęcią wpadnę JĄ ZEPSUĆ! :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

Wiecie co... przestańcie się do kurwy nędzy kłócić bo to już się niezdrowe robi. Kłótnie, nieprzyjemna atmosfera, co to ma być? Najlepiej niech się wszyscy przeproszą i wybaczą, bo jak tak dalej pójdzie to to forum naprawdę upadnie! LUDZIE! To forum ma zrzeszać fanów wrestingu i tworzyć internetowe przyjaźnie! Jasne?

Jak chcecie możecie mi ten post usunąć i dać warna. Luz.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Ja tam bym chciał powrotu BGZ z fora.pl. Był prymitywny hosting, mała fachowość ale..atmosfera była NIESAMOWITA.

Racja LK to co tam było jest nie do przebicia :) Chciałbym powrotu tej starej atmosfery i takich użytkowników jak CC czy WKS. Oczywiście to by sie nigdy nie stało gdyby nie tej pop********* debil jak mu tam leciało s.... czy ś.... coś tam.

8363302634890420816486.jpg

A co kurde szkodzi aby ta atmosfera powróciła? kurde bele :mrgreen:

przecież Ci sami ludzie wciąż tu siedzą tylko, że miny na grobowe zamienili....

001ug2mo4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
    • Grok
      Charlie, znana wcześniej jako Dakota Kai w WWE, pojawi się w Las Vegas podczas Tygodnia WrestleManii, gdzie zawalczy dla House of Glory. Ogłoszono to w czwartek: Będzie to gala HOG Culture Clash, zaplanowana na czwartek, 16 kwietnia w Pearl Theater w The Palms. Przeciwniczka nie została ogłoszona. Po zwolnieniu z WWE w 2025 roku Charlie wróciła na ring w miniony weekend po raz pierwszy od marca 2025, biorąc udział w EVE’s Wrestle Kingdom VIII, gdzie bezskutecznie rzuciła wyzwanie mistrz
  • Dodaj nową pozycję...