Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ech czyli widzę, że będzie konkret meczyk, więc zapraszam do nas na stadion.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Ba, nie tylko umi prosto kopnąć ale i nawet podkręcić rogalika ;)

W PES5 szczególnie hahaha :D

Takie pytanie do znawców - można grac w PES przez neta gdzieś? Bo niestety na rejonie moi przeciwnicy z jednym wyjątkiem są ciency jak dupa weża. Np. taki Alustriel grał ze mną ze 30-40 razy i wygrał 1 raz przypadkowo gdy pierwszy raz w życiu grałem na padzie :P

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

No nie mów że na klawiaturze grasz...

16476371734edf391100c30.jpg

Wszyscy grali na padach to niestety ja musiałem sie na klawiaturze uczyć :P

• Reputacja:   1

Willuś przestań mi tu cykorować! :P Należysz do klanu pyczongasów więc przestań mi tu mamrotać i weź się ku*wa w garść!!! :twisted: To co jest jakaś odważna drużyna która chce stawić czoła Legion Of Ass? Ale uprzedzam będzie Was to bolało po meczu! :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Zapominasz że mówisz do członka "Świętej Trójcy" zwanych tez w skrócie GTW więc z szacunkiem bo w życiu cie nie przyjmiemy do tego grupy :evil:

• Reputacja:   0

Oj polecą bany polecą :D Polsce gratulujemy Willema The Next Rasialdo :lol: Willemo :lol:

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   3

Oj polecą bany polecą :D

A za co?

Bez GTW nie będzie BGZ... to jak kobitka bez ****** :P

chm... myślałem o czymś takim jak Taśmy prawdy o GTW... ale wywalono by mnie od razu na zbity pysk... :wink:

001ug2mo4.jpg

To możesz w gadulcu prezentować :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Wczorajsze posty n/t ostrzeżenia dla Alustriela zostały usunięte, ten post będzie się tyczył tego tematu.

Nie życzę sobie by podważano moje decyzje i decydowano za mnie czy ktoś zasłużył na ostrzeżenie czy też nie. Tym bardziej nie chcę tu widzieć prób wywierania jakichś nacisków na mnie.

Użytkownicy, którzy nadal będą łamać punkt 10 Regulaminu poniosą konsekwencje z zakazem pisania włącznie.

Druga sprawa - nie życzę sobie jakichś aluzji pod moim adresem, głupich docinek, "żarcików" itp.

W ogóle nie życzę sobie by pisano na mój temat tam gdzie nie biorę udziału w dyskusji.

Kto się nie zastosuje dostanie zakaz pisania.

Żadnych ostrzeżeń nie będzie.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10

W Takim razie to nie będzie aluzja czy też docinek ale po prostu pare słów do Ciebie Norbas. Otóż dziwi mi troche że po raz kolejny przerabiamy te same schematy , a ty wydajesz sie jakbyś tego nie zauważył , poprzez tego typu szopki , jakies nagłe warny , banicje - powstają ciągłe wątpliwości i spory. Wielu użytkowników odchodzi z forum no bo po co ma tu być ? Dla takich postów jak ten powyżej to wątpie żeby ktoś chciał jeszcze to forum oglądać ...tym bardziej że już 3 raz podnieslismy sie po upadku i doprowadziliśmy razem forum do dawnego niemalże poziomu - powstaje coraz wiecej sporów - jeszcze jakies pare dni temu wystarczyło co 15 minut wejśc na forum i już były 2-30 nowe posty ....teraz ...tyle nie pisze sie na dwa dni ..

Mów co chcesz , rób co chcesz , i nie wiem co tam sobie jeszcze myslisz , ale ja twierdzę że postami w stylu "Jam tu Pan i Władca" "Ja tu warnuje" , "Mnie nie wolno się sprzeciwiać" nie poprawiasz sytuacji wrećz przeciwnie ....tylko pogarszasz ... i musiałem to napisac bo jak wszyscy też mam poczucie wolności ..jestem wolnym userem forum internetowego - czyli społecznej grupy o tych samych poglądach ...jestem dlu dla siebie , hobby i czuje sie wolny....i nie ważnym jest czy jestes user'em , modem , czy adminem ...wsszyscy jeśteśmy równymi ludźmi ...wiec posty o nietykalności wyraźnie pokazują podtekst w stylu "lepszy od reszty" ...a przynajmniej ja to tak rozumiem ... z takich postów bije też czasami brak szacunku do userów ...bo kiedys już pisałem i powtórze jeszcze raz "Forum nie tworzy Sam Admin , ale wszyscy Userzy" ...nie ma userów ...nie ma forum ...ten schemat przerabiany był już kilkakrotnie ..kłótnia , warny , spór i połowa BGZ odchodzi na konkorunecje a my czytamy o nich "Nie znam takiego" ...czytając posty tego typu jak twój powyższy sam mam ochotę zamknąć przeglądarkę w pizdu , bo wieje od niego wyższością i pogardą ...a ile bym nia miał lat , 12 , 14 , 16 czy 30 nie dam zrobić z siebie kogoś gorszego "bo forum załozyłeś TY" ....uważam że kazdy z nas ma ci dozgonne dzięki za utworzenie foru co każdy potwierdził w wielu tematach - szacunek i respekt dla założyciela ...ale to chyba nie wszystko ...bo mimo wszysko to my dyskutujemy , to my zakładamy tematy i to my głónie uploadaujemy ...i PRZEPRASZAM z góry że to napisze ale po prostu wpadniesz z roboty raz dziennie i zrobisz sobie redukcje modów czy adminów bo za malo robią podczas gdy ich wkład jest być moze porównywalny do twojego ...i nie jest to najazd a moja prywatna opinia .... a zrobisz ze mną co zechcesz ...nie potrzebuje żadnych łask pozostania na forum ....jeżeli dostane bana to trudno ..powiem tylko że zawsze bardzo lubiłem to forum i dalej lubie ale nie moge czytac spokojnie takich postów nie uiszczając komentarza ...mi po prostu zalezy na tym by forum dalej zyło w zgodzie i przyjaźni wszystkich a nie na zasadzie posady na etacie i "szefa" ....a tekst o żarcikach to już IMO. wogóle przesada z twojej strony ...to już nawet strach pomyslec co zrobisz za ten post skoro za niewinny żart o kopaniu piłki walisz warnem ..

Niem po co to robisz i czy naprawde chcesz trzymac forum w jakiejś dyktaturze zamiast normalnej atmosferze ale jeśli za ten post dostane warna albo bana ....to w sumie przestane dziwić sie osobom który już wielokrotnie odeszły z naszego (jesli nie twojego Forum) ....

Z Całym szacunkiem Dla admina i Forum ....

IOOT

915802072594e34bce782c.jpg

Coż, to jest Twoje zdanie i masz do niego prawo, ale powiem Ci, źle zrozumiałeś mój post wyżej. Po prostu dodajesz sobie do niego co chcesz.

Z mojego wpisu nic nie bije a już na pewno nie brak szacunku dla userów.

Powtórzę jeszcze raz, nie życzę sobie jakichś dziwnych aluzji do mnie i pisania na mój temat.

I to wszystko.

Nie ma w tym żadnych podtekstów, a juz na pewno nie takie jak napisałeś.

Wiesz ...może i jestem młodszy ale nie znacyz to że nie rozumiem co czytam lub co widzę , powiem wprost debilem nie jestem ...i nic sobie nie dodaje a pisze swobodne uwagi....i teraz jesli ty mi piszesz że źle zrozumiałem zaraz klikne i przeczytam go jeszcze raz oraz zastanowie się ...wiec jesli niebyłoby to problemem chciałbym abyś i ty zastanowił sie nad moim ...

Z mojej strony koniec tematu.

Czy mi się tylko zdaje czy uciekasz od problemu :|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #702 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Taped Data emisji: 12.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery,
    • Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
  • Dodaj nową pozycję...