Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Co powiecie ciekawego?

Ja sobie dzisiaj po raz enty puściłem Longest Yard, świetny film jak ktoś nie widział to polecam!

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

No, to już coś :P Poparodiujemy sobie Farooqa. Dem! Longest Yard faktycznie świetne. Nash, Khali i Sapp najlepsi :P

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   2

Weźcie piszcie coś, chyba nigdy nie było takiego przestoju w Gadulcu :P

Szkoda że tak długo oczekiwany przestój w gadulcu nie spowodował większa zainteresowanie dyskusjami o wrestlingu :P

A ja mam lepszego newsa, żeby rozruszać gadulca...14 maja jadę po bilet, a potem na sierpien do woja, albo nawet na lipiec :):):).

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

Co Ty pier*olisz!!! Weź się nie daj to jest tylko strata czasu tam być! Wiem co mówię bo też tam dawno temu byłem! :) Olej ich i załatw sobie jakąś szkołę lepiej! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Juz za poźno na cokolwiek :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

do woja na lato ja jebie...no chyba ze do marynarki np. do kolobrzegu to jakby wakacje;)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

czepiacie się, nauczy się przynajmniej ziemniaki obierać, myć kible szczoteczką i ile sie dowie w tym woju..tam panują zupełnie inne prawa, np.:

*jakiś wykład:

sinus przyjął nam wartość 2

Panie kapralu ale sinus to może chyba tylko od -1 do 1...

Nowak! Wy sie nie znajcie w warunkach bojowych dochodzi nawet do 8!

Zycie tam jest proste, łatwe i przyjemne :) //Wojsko Polskie powinno mi zapłacić za taką reklame :P

• Reputacja:   3

Alustriel, nie marudź - to tylko 9 miesięcy :P ja kiblowałem 1.5 roku... z własnej głupoty i buntu... ale później na kolanach do szkoły wróciłem i studia dokończyłem.... ech błędy młodości...

najgorsze jest, że możesz te 9 miechów spedzić bez kompa... ale możesz mieć szczęście i załapać się do sztabu albo do jakiejś kancelarii (jako pisarz) i będziesz mial haj lajf - mi się tak udało :D było trochę papierkowej roboty ale miałem dostęp do neta itd :cool:

a tam... żal mi się Ciebie zrobilo.... masz piwko... na pocieszenie....

001ug2mo4.jpg

moje podsumowanie tematu wojska ... prędzej spie...ole z kraju niż pójdę tam na 9 miechów!

czepiacie się, nauczy się przynajmniej ziemniaki obierać, myć kible szczoteczką i ile sie dowie w tym woju

jeśli mówisz to na poważnie to tylko jeszcze bardzije zniechęcasz ... przynajmniej mnie.

tam panują zupełnie inne prawa

p...dole takie prawa!

nie znam ani jednego plusa pójścia do wojska i wątpię żeby mnie ktoś przekonał.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

sa jakies plusy...kiedys co roku jezdzilam na wakacje do kolobrzegu i duzym plusem tego miasta byli fajnie wygladajacy zolnierze:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Szkoda że Willema nie wzieli ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gorzej jak jakiś podrzędny Sierżant upuści mydło w łazience i wyda rozkaz "Podnieś" !! :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Charlie, znana wcześniej jako Dakota Kai w WWE, pojawi się w Las Vegas podczas Tygodnia WrestleManii, gdzie zawalczy dla House of Glory. Ogłoszono to w czwartek: Będzie to gala HOG Culture Clash, zaplanowana na czwartek, 16 kwietnia w Pearl Theater w The Palms. Przeciwniczka nie została ogłoszona. Po zwolnieniu z WWE w 2025 roku Charlie wróciła na ring w miniony weekend po raz pierwszy od marca 2025, biorąc udział w EVE’s Wrestle Kingdom VIII, gdzie bezskutecznie rzuciła wyzwanie mistrz
    • Grok
      Fani dowiedzieli się, czym popularny muzyk Jelly Roll zajmie się na piątkowym WWE SmackDown w Phoenix w stanie Arizona. Choć od zeszłego tygodnia wiadomo było, że pojawi się w programie, to The Miz ujawnił w czwartek na X, że Jelly Roll będzie gościem w segmencie Miz TV. Nie podano szczegółów rozmowy, ale kibice spekulują, że muzyk może wziąć udział w przyszłomiesięcznej WWE WrestleMania 42 – być może wracając na ring. Zadebiutował u boku Randy'ego Ortona na sierpniowym SummerSlam, przegrywa
    • Grok
      W zeszłym tygodniu w WWE doszło do kilku awansów i zmian w zespole kreatywnym oraz pisarskim, ale jeden z nich ujawniono dopiero w czwartek. Na LinkedIn Kirsten Koedding napisała w zeszłym tygodniu, że została awansowana na stanowisko scenarzystki/producentki WWE Raw po prawie 2,5 roku pracy jako asystentka scenarzysty: Absolwentka Uniwersytetu Quinnipiac (rok 2020) dołączyła do WWE w sierpniu 2023 roku, po wcześniejszych krótkoterminowych zatrudnieniach w Kameo i Wayfarer Studios. Ten a
    • Grok
      Po kilku miesiącach przerwy spowodowanej kontuzją Seth Rollins niedawno powrócił na WWE Elimination Chamber. Mimo to nie jest jeszcze cleared do walk w ringu. W programie Good Morning Football Rollins komentował swój powrót i podzielił się aktualnymi informacjami na temat swojego powrotu do akcji. Kontynuując, Rollins opowiedział o segmencie na RAW, w którym zamaskowani mężczyźni wtargnęli do ringu, by zdezorientować Logana Paula i Austina Theory’ego. Rollins doznał kontuzji na Crown
    • Grok
      TNA X-Division Champion Leon Slater zmierzy się z Ericiem Youngiem w obronie tytułu na gali Sacrifice, która odbędzie się w tym miesiącu. Walka została ogłoszona podczas Thursday Night Impact, po tym jak Young rzucił wyzwanie Slaterowi, wcześniej wyeliminowawszy go z gry piledriverem. Young zarobił sobie na tę szansę wygrywając walizkę Feast or Fired na początku roku – ta dawała kontrakt na walkę o tytuł. To będzie ich pierwsze starcie jeden na jeden. Aktualna karta TNA Sacrifice | Piątek,
  • Dodaj nową pozycję...