Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

http://www.baltazar-gabka.pl/puzzle/puzzl96.htm

ułóż puzle - szef po prawej :P

już mam pierwsze 6 odcinków (wersja rmvb 131MB) :mrgreen: a druga 156MB odc7 - 13 - powinienem mieć już jutro 8) to łącznie 1.5 godzinki markowania :P jak ktoś chce moge wstawić :mrgreen:

PS czy jest sens dawania warnów za spoilery na gg, skoro nie ma o tym ani słowa w regulaminie? przwecież gg to nie forum...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czy ktoś ma do sprzedania używaną, oryginalną grę WWE SmackDown! vs RAW 2007 na PS2.....?

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nawet nie takie łatwe te puzle ....ale ja tam baltazara gąbki nie lubiłem ....zawsze wolałem Gumisie

gumisie.jpg

Piosenka z początku wymiatała :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Ja lubiłem najbardziej ..

bfe1a1195dc7d80ef852e3e27b28dc22_1.jpg

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie :wink:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

moomin.jpg

That's the bottom line!

Ryjek na prezydenta !

Nie znosze Muminów !! Tosz to głupie że Bożesz Ty mój ... :mrgreen:

Ja zapodam coś w klimacie Montel Vontavious Porter :

mmpr.jpg

Go Go Pałer Reńdżer !!

• Reputacja:   2

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie :wink:

Ty za to jestes podobny do Buki z Muminów :lol: Wogóle na BGZ można zrobić następne części muminów. Jest Bobek, jest Alustriel vel Paszczak, jest LK vel Włóczykij, IOOT vel Ryjek i Kujot vel (King) Buka. Z Pawelzaka by sie zrobiło Tatusia Mumina i pozostaje tylko dobrze zainwestować w forum siano z praw telewizyjnych :mrgreen:

• Reputacja:   4

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie

to fakt... :lol:

willem-q3g1.jpg

94370642845de365932a94.jpg

Norbas dałeś radę bez kitu dobry patent...:P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Kojot napisał/a:

Zresztą ten po prawej mi Wiluma przypomina :mrgreen: Z twarzy głównie

to fakt... :lol:

Nawet mnie nie widziałeś :lol: Za to ja widziałem twoje zdjęcie i zaraz znajdziemy dla ciebie telewizyjnego odpowiednika :wink: Zaczne poszukiwania od mapetów :P

• Reputacja:   4

Nie widziałem powiadasz? Jesteś tego taki pewny? :P Mam Twoje zdjęcie przesłane mi przez użytkownika pragnącego zachować anonimowość :twisted:

Za to ja widziałem twoje zdjęcie

to jest kurde brak szacunku, pisze się Twoje 8)

94370642845de365932a94.jpg

Mam Twoje zdjęcie przesłane mi przez użytkownika pragnącego zachować anonimowość :twisted:

ciekawe kto to :shock::lol:

Masz pewnie te same zdjęcia co ta anonimowa łachudra wrzuciła na forum więc dalej twierdze że mnie nie widziałeś :mrgreen:

No i anonimowość Szlak Trafił :lol:

Zdjęcia były jak najbardziej prawdziwe...szkoda, że nie mam juz rozmowy z Łilem na gadu na ten temat...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact wraca na AMC dzisiejszego wieczoru. A.J. Francis, który niedawno przedłużył kontrakt z TNA, zmierzy się z Elijah w singles action. Moose zmierzy się z Cedric Alexander w Atlanta Street Fight, przy czym reszta The System ma zakaz przebywania przy ringu. Ricky Sosa zadebiutuje na AMC w tym programie. Indi Hartwell również wejdzie do akcji, choć jej przeciwniczka nie została ogłoszona. Usłyszymy też od Steve'a Maclina, który ma przeprosić Toma Hannifana. The Hardys zmierzą się w tag
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI, wtedy jeszcze jako T28, zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Najbardziej kojarzy się z 12 latami w NJPW, gdzie był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon u boku Tetsuyi Naito, Hiromu Takahashi, Shingo Takagi oraz Yoty Tsuji, a także innych byłych członków. Teraz jako freelancer BUSHI założył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuy
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Na galę zapowiedziano siedem walk. Mistrzyni świata kobiet ROH Athena zmierzy się z Maya World w meczu Proving Ground. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili open challenge o swoje mistrzostwa świata tag team ROH. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali ogłoszeni. Bryan Kei
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
  • Dodaj nową pozycję...