Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

W ogóle trochę smutny sie robi gadulec :/ Nie ma rozmów o Khali i pałkach, Aluś i Willuś się nie napier***ją :/ Smutno tak. BTW wbijajcie się na #boruta :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Lol na POLNet wbic nie moge ;/:

onnect retry #2 irc.ircnet.pl (6667)

-

-katowice.ircnet.pl- *** Looking up your hostname...

-

-katowice.ircnet.pl- *** Checking Ident

-

-katowice.ircnet.pl- *** Found your hostname

-

-katowice.ircnet.pl- *** No Ident response

-

Closing Link: ACB0A582.ipt.aol.com (You are not authorized to use this server)

-

* Disconnected

• Styl:  Jasny

Milos ty pałko.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Cyca nie ma ...a to on zawsze chciał Przejechać Alustriela swoim wielkim pyczongasem :P Obiecywał że pojedzie nas wszystkich jak gekony :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

My tu gadu gadu ,a tu Main Evencik na WM trwa :idea:

No i po WrestleManii 23 :) .

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

k***a mać! Nie mógł ktoś tego posta usunąć ?

Ja pierdole, co za k***a perfidny spojler!

• Reputacja:   6

EEEE... gdzie? :roll:

16476371734edf391100c30.jpg

Już to ktoś usunął.

Jakiś skubany ryj podał wyniki Battle of Billioners i Cena vs HBK.

Ja rano napisałem do IOOT_DZIKO który to pewnie usunął. WrestleMsnia23 to nick tego skurwiela pewnie konto zostało założone tylko po to żeby doJ***ć BGZ. Przepraszam za przekleństwa ale jestem tak zdenerwowany że nie mogę inaczej. :evil:

Matko przecież właśnie teraz napisałeś kolejnego spoilera tym którzy nie widzieli poprzedniego :!:

k***a mać, no i nawet gadulca trzeba by było zamknąć.

ch***ja, od przyszłego PPV nie pokazuje sie na GG ani na zandym forum, aż nie obejrzę gali..

Willem, Sorry ale większej głupoty nie mogłes zrobic, LK masz racje trzeba zamknąc gadulca i to jak najszybciej. Juz napisałem do modjo powinien zmazac posta od Willema

Ten spoiler jakiegoś debila (prawdopodobnie wiem kto to był) usunąłem jak tylko zobaczyłem. Następnym razem powinniśmy robić tak, jak z RR - zamknąć od razu rejestrację nowych userów i koniec......

Zmieniając temat - ciekawie było podczas ogladania WM live.. prawde powiedziwszy streamy były dupne, ale towarzycho świetne :mrgreen: Już się Lockdown nie mogę doczekać :wink:

• Reputacja:   2

K..... sorry Montoya ale tak sie wkurwiłem ze mnie nie myślałem jak pisałem. Jak ktoś nie czytał to nie przewracać strony gadulca bo przypadkiem zaspojlerowałem jedną walke. NIewiele to zmieni ale jeszcze raz sorry. Dobrze by było jak by ktoś to usunął.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
    • Grok
      Mike Santana ma ważną wiadomość dla fanów, którzy go wspierają w trudnym okresie walki z problemami psychicznymi. TNA World Champion, który zawsze otwarcie mówił o swoich bataliach z uzależnieniem i zdrowiem psychicznym, wrzucił niedawno post skierowany do kibiców na X. Santana wyjaśnił, że jego mniejsza aktywność w social mediach wynika z osobistych wyzwań mentalnych. Santana podziękował też za wsparcie i słowa otuchy, które dostał po tym, jak opowiedział o przejściach z ostatnich lat.
    • Grok
      Medalistka olimpijska w zapasach i wrestlerka WWE Evolve Tyra Mae-Steele opublikowała dziś wpis w mediach społecznościowych, co sprawiło, że niektórzy fani uwierzyli, iż została zwolniona z WWE. Steele (właśc. Tamyra Mensah-Stock) podzieliła się na Twitterze snem, w którym bez zgody WWE wróciła do zapasów olimpijskich i została przez firmę zwolniona. WWE oficjalnie potwierdziło, że Steele nadal jest z nimi na kontrakcie, a sama wrestlerka zapewniła, że nigdzie się nie wybiera. „Kocha
  • Dodaj nową pozycję...