Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chcecie ZAROBIĆ?

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Chcecie ZAROBIĆ?

nie,ale ty zarobisz super bana

fuck zapomnailem ze to juz nie te laata co kiedys

Edytowane przez Gość

heh, prezo nadal czujny :D

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Myślę, że można byłoby go przywrócić..

Nie precz z tym syfen tam byl TAKI BURDEL ze az sie nie dobrze robi jak mysle ze ten dzial mialby powrucic. niech lepiej go nie bedzie :/

• Reputacja:   2

Ja nie lubiłem działu sport, bo poza skokami to mnie nie interesuje. Ale sądze, że skoro miał on tylu fanatyków, można go przywrócić i najwyżej nie zliczać tam postów.

Edytowane przez Gość

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

niusy w formie jednego tematu, przynajmniej z 5 (ale konkretnych! i tez nie za czesto), a nie kazdy jeden z onetu :P co do dyskusji to np temat: Puchar Polski czy Liga Mistrzów lub Piłka Ręczna, tak zeby w dziale nie pojawialo sie codziennie 20 tematów, ale niech zawsze bedzie kilka w ktorych dyskusja bedzie trwała i trwała no i typerki oczywiscie.

Moim zdaniem jak ma być coś nowego to nie może być tak jak by chciał Irys. Polecenie nie zakładać tematów zbyt dużo to złe polecenie bo każdy będzie uważał że jego news jest ważny i należy go dodać co sprawi że powrócimy do "starego" modelu. Jeszcze nic mądrzejszego niewymyśliłem ale lepsza byłaby według mnie dyskusja o sporcie w takiej formie jak w Gadulcu, czyli gadki o "nowinkach sportowych" ale bez wklejania 213 newsów z onet dziennie. Tyle że Norbasowi chyba to też sie nie podobało bo kiedyś wystąpiłem z takim pomysłem (do Cyca a on miał przekazać Norbasowi) ale nie został wprowadzony w życie :P

Nie precz z tym syfen tam byl TAKI BURDEL ze az sie nie dobrze robi jak mysle ze ten dzial mialby powrucic. niech lepiej go nie bedzie :/

Kto ci kazał tam wchodzić, siedź sobie w swoim SOcośtam jak sie nie znasz :evil:

Kto ci kazał tam wchodzić, siedź sobie w swoim SOcośtam jak sie nie znasz :evil:

Sam sie nie znasz , chcesz tego dzialu bo glupoty bedziesz tam wrzucal :?:

Panowie, niech propozycje padają od osób które chcą się tym dzialem zajmować... co mnie obchodzi, że kogos nie interesował ten dział? mnie też :P ale widzę, że sporo userów chciałby jego powrotu... więc czekam nad konkretnymi propozycjami...

Willem, gadulec sportowy? chm... przemyśli się ;) a co do niusów... chm... może z tego na razie zrezygnować? aby nie było szumu...

Panowie pisać na temat tego dzialu! Damn! bo później tylko gadacie, że admini nic nie dyskutują na temat forum z userami! :twisted:

001ug2mo4.jpg

Sam sie nie znasz , chcesz tego dzialu bo glupoty bedziesz tam wrzucal :?:

Nawet gdyby to co cie to obchodzi, na pewno to jest ciekawsze niż czytanie jak Rem ocenia czyjeś sygny. Po co komuś wiedzieć jakie zdanie ma Rem :?:

Willem, gadulec sportowy?

Długowieczny, sprawdzony sposób ale jak ktos ma lepsze pomysły to ja jest za :D

Po co komuś wiedzieć jakie zdanie ma Rem :?:

Ja tam sam nie oceniam i to jest zabawa.

Mógłby powrócić sport, ale bez newsów !!

Jestem za tym gadulcem sportowym , oczywiście bez zliczania postów !!

Co do starych " newsów" to ja jestem przeciw !! Taki spam jak tam był to szok!! dziennie

30 newsów , a spamu tam jak cholera np.

tak dobra decyzja , lub : moim zdaniem źle postąpił ..... itp itd :evil:

gadulec sportowy - TAK

stary sport - NIE

z tym gadulcem sportowym nie jest zły pomysł, oprocz przyklejonych tematów bylby tylko jeden - ogólna dyskusja sportowa czy cos takiego, jestem za

johncena4iryszi7ll8.gif

Willem, poczekajmy aż będzie więcej propozycji na reaktywację, przedyskutujemy spokojnie wszystkie pomysły i wybierzemy najbardziej optymalną wersję ;)

rem, cycu skierowałem swoje pytanie do ludzi których ten dział interesuje a Ty mi tu zadymy robisz.... :evil:

001ug2mo4.jpg

ale niech zawsze bedzie kilka w ktorych dyskusja bedzie trwała i trwała no i typerki oczywiscie.

Ja jestem nawet za powiększeniem liczby typerów (dużo nie kosztuje a zadowolenie po wygranej duże :lol: ). To tylko dla fanów sportu więc 5-6 dodatkowych postów w tygodniu nikogo chyba nie urazi :P

Chm... jak na razie słabe zainteresowanie tym działem... aczkolwiek poczekamy na większy odzew ;)

001ug2mo4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
  • Dodaj nową pozycję...