Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No wiem , ale powiem ci że zdarzają się czasami fajne dupeczki i do tego miłe :wink:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

moze i sie zdarzaja czasami(taka pisenka byla kiedys: jedna na milion ...heheh)...ale w takich strojach i dotego smakowice prezace sie na barze to raczej ciezko bedzie znalezc:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

• Reputacja:   3

Prezes- ta twoja swinia naprwade pazerna...nie da rady zmusic jej w jakis sposob do diety:)?

no dycia niestety nie

troche modyfikacji wprowadzilem dlatego tyle zre hehe

jejku to cos Ty jej zrobil? wizualnie tez ja zmieniales?

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

wyprostował śwince ogonek :P

właśnie prezo co tam grzebiesz ... look czy speed ?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

look czy speed ?

i to i to

narazie zmienilem tylko wnetrze

jak beda mial fotki zarzuce

nad speedem mysle

ja idę w look ... nie poto go zagazowałem zeby teraz myslec o predkosciach :P

co do wygladu ... od 2 miesiecy leza w pokoju tylne lampy lexus-look ... ale bylo za zimno zeby je założyć :D

moze w sobote jak wyjdzie slonce :D

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   1

No a ja już od trzech miechów tuninguje mojego składaka :D

lexus look- fajnie...mam nadzieje ze lampy maja atesty te niebieskie gnidy do brewek nawet sie czepiaja...zazdrosnicy hehe

prisonbreakkopia3wn3.jpg

mam nadzieje ze lampy maja atesty

tez mam taka nadzieje ;)

przyjechaly do mnie z Francji i niby maja jakies tam oznaczenia homologacyjne ... ale czy sa wystarczajace dla niebieskich tego nie wiem ...

brewki beda nastepne :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Prezes- jak zmiana wnatrza wplywa na to ile auto pali? cos sofe i tv tam wstawil hehe?

u mnie w srodku jerzdza ze mna na nakladkach na pasy: Bunny, kot Sylwester i Tweedy ale auto wciaz tak samo hehe

AtS jakies fotki wstawisz jak juz sie uporasz ae wszystkim?

prisonbreakkopia3wn3.jpg

Tak przed chwilą pisałem posta w dyskusjach i nawiązując do posta Weemana na temat "Czy jesteś uzależniony id wrestlingu", mam takie pytanie....Jak się spotykasz z jakąś dupeczką Wee, to gadasz nią o wrestlingu i pokazujesz jej moonsalty czy jak???

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Ku**a!!!

Alustriel, ile razy mam powtarzać aby nie atakować Weemana w jakikolwiek sposób na forum? Wejdź sobie na jego stronę i tam zadawaj jemu pytania... albo poczekaj, aż będzie kolej na Wee w pokoju zwierzeń... może odpowie...

Jak jest jeden dzień spokoju to albo Ty albo Will prowokujecie do zadymy...

Pokażcie chłopaki, że jesteście starsi i mądrzejsi i ignor...

Ja rozumiem, że Wee jest postacią kontrowersyjną, czasami coś palnie, ale Niektórzy jako starsi powinni przymknąć oko...

Wee, cycu Ty też poluzuj kucyki... do cholery! I nie pisz rzeczy z kosmosu bo niektórym ciężko pewne sprawy przełknąć... ja też mam dylemat... zastanów się nad napisaniem czegokolwiek dwa razy aby potem nie było jazdy na forum... wiem, że w Twoim przypadku bedzie ciężko trzymać język za zębami (znam ciebie nie od dziś) ale móglbys sie czasmi powstrzymać z napisaniem pewnych rzeczy... Ja juz długo przymykam oko na pewne Twoje wypowiedzi ale kurde już dłuzej nie mogę milczeć... Też zastanów się co piszesz, bo pewne tematy są poprostu nie do przełknięcia...

Panowie, (teraz to się tyczy wszystkich łącznie z Wee) nie psujmy atmosfery na forum... dyskutujmy spokojnie o pewnych sprawach, a nie porównujmy innych do idiotów jak mają inne zdanie... (wiem, ze mało kto to nawet przeczyta ale niektórzy nie potrafią nawet prowadzić konwersacji...) bo powoli zaczynamy zaniżać poziom i forum bgz zaczyna przypominać mi pewne miejsce gdzie Wee jest tematem w gadulcu no1...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

pawelzak1976 brawo,w końcu ktoś dał do zrozumienia że to nie jest bluzgator forum tylko normalne o wrestlingu. Czytając czasem wasze wypowiedzi czasem jest mi przykro,może to z powodu że mam inny charakter i nie widzę przyjemności z dopiekania innym,czy to że nie lubie chamstwa, ale czasami naprawdę przesadzacie,jeden drugiemu dopiecze by pokazać jaki jest "jezzi" że potrafi dopiec drugiemu i pokazać "To ja jestem górą". Koniec panowie,koniec.

No to było takie moje małe orędzie.

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gdyby był tu dawny user chitos , aka Chester wiem co by napisał : :P

"Wiecie co ? Chce mi się kopę: :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Chelsea Green stwierdziła że Jordynne Grace i Zoey Stark (obie kontuzjowane) powinny zacząć być sleeveless - czyli bez rękawów - czyli innymi słowy dołączyć do Secret Hervice. Na pewno zrobiliby większe wrażenie niż Alba Fyre i Piper Niven (o zgrozo, Doudrop…). Ale w pierwszej kolejności pasowałoby żeby federacja zaczęła Chelsea traktować poważniej, a nie jak zapchajdziurę. No przyznam że łapy Jordynne i Zoey robiłyby wrażenie w tych odkrytych garniturkach xD 
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że dodanie elementu nieprzewidywalności świetnie służy głównemu rosterowi AEW. W rozmowie z radiową stacją 107.7 The Bone Strickland wspomniał, jak komiksy były jedną z jego inspiracji w wrestlingu. Uważa, że to dobrze, gdy postacie czasem pokazują słabość, zamiast zawsze być niezniszczalnymi. W AEW taki zabieg pomógł zbudować kulturę nieprzewidywalności, gdzie każdy topowy zawodnik ma kogoś, kto ma jego liczbę. „Czuję, że obecnie w wrestlingu ogólnie [panuje przekon
    • HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
  • Dodaj nową pozycję...