Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

modjo, WeeMan, mam dla was rozwiazanie WeeMan, zadzwon do modjo, przedstwa mu sie i zacznij gadac po koreansku i bedzie po sprawie.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

To skacz... byłem 2 tygodnie w Korei Południowej i miałem przyjemność nauczyć się trochę języka i poznać obyczaje skośnookich ludzików.

W dwa tygodnie nauczył się języka :)

Gratulacje :roll:

16476371734edf391100c30.jpg

A ja ponawiam moje pytanie do Weemana, gdzie mial okazję opanowac tak dobrze te wszystkie języki?

Vicious Dog, hłe hłe fajny awatarek :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja już powiedziałem ZMIEŃMY TEMAT i się nie kłucę

Vicious Dog, hłe hłe fajny awatarek :)

Jeden z moich ulubionych aktorów :) , a podpis to słowa hellnera :P

Gdzie sie ten nasz piekielny kellner zapodział....

Hellner wróć!!! :)

Czekamy :oops:

Wiesz Modjo muszę się tym razem z tobą zgodzić, ze ktoś tu ma nas za idiotów...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Czy Ty WeeMan naprawdę masz nas za idiotów???!!!

Wiesz co, gdy piszesz takie bajki, stajesz się dla mnie całkowicie niewiarygodną osobą.

Koreański!? Zaraz chyba skocze z okna ze śmiechu!]

A ja mu tam wierze. Są takie mózgi które potrafią opanować języki w stopniu komunikatywnym w 2 tygodnie. Sam znam kilka takich przypadków :P

WeeMan jest różnica między znamiem języka a potrafieniem się trochę dogadać,teraz trochę nie wierzę w to. Ja znam j.polski to mogę powiedzieć z czystym sercem,język angielski się uczę i jestem bardzo zadowolony ze swoich postępów,a j.niemiecki umiem na tyle by się dogadać,ale nigdy nie powiem że znam ten język,tylko że potrafię się dogadać jest różnica.

To już zależy od charakteru człowieka. Są ludzie którzy średnio potrafią np. po angielsku i uważają że potrafiliby sie bez problemu dogadać a inni mniej pewni którzy choć opanowali jeżyk w tym samym stopniu uważają że nie dogadaliby sie. Zależy od pewności człowieka :P ( nie ma to jak mądra gadka po egzaminie z psychologii :lol: )

/// i nie pisz mi tylko, że kończe rozmowe lub uciekam od tematu ... szczeże - po prosu nie chce mi sie z toba gadac na tem temat ... możemy sobei pogadać o NBA ale to nie w tym temacie ///

ATS chętnie tylko że nie ma gdzie :lol: Tak sobie teraz myśle jak cała administracja mogła głosować za wyrzuceniem sportu jak ma w swoim składzie uwielbiającego piłke Cyca i lubiącego NBA Ats-a? Jakiś przekręt wyczuwam :evil:

Edytowane przez Gość

je też wierze że opanował parę języków tylko w Koreański mi się nie chce wierzyć ja umiem tylko średnio Angielski i troszkę Hiszpański

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

pisać nie potrafię do końca słów po Hiszpańsku ale będę musiał się nauczyć bo znowu nie długo wyjeżdżam

ja mam kota w domu no i akwarium

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Reputacja:   3

Kto ma jakieś zwierzątko w domu?

jaa mam Punto :D

tyllko swinia zre 10L/100km

ale jakos daje rade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajna stronka, najładniejsze kelnerki w USA:

http://www.smokinghotwaitress.com

Zajrzyjcie, niektóre są rakiety!!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   3

a teraz wezme przyklad z Pawła ... ale co ja ci bede mówić ... sam wiesz co bedzie.

a o którego Pawła chodzi? ;) mnie czy modjo?? i o jaki przykład...? tak z ciekawości pytam... :mrgreen:

ostatnio akcja w gadulcu toczy się w rytmie bijacym Speeda 8)

Szkoda, że nie załapałem się na poprzednią dysqsję... :/ ale nie będę odgrzebywał tematu... bo zadałbym kilka nurtujących mnie pytań.... :|

001ug2mo4.jpg

Prezes- ta twoja swinia naprwade pazerna...nie da rady zmusic jej w jakis sposob do diety:)?

Alustriel- masz racje kelnerki daja rade, niestety u nas o takich pomarzyc mozesz:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
  • Dodaj nową pozycję...