Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze trochę a nawet tu nie zostanie żaden user :?

bo jest innego koloru? szczerze to mi sie podobało tylko to ze moglem komus dopisac cos do posta :P czasami zlosliwego :P a tak to w zyciu nie dalem ostrzezenia ani sie nie wywyzszalem a juz nigdy nie przyszlo by mi do glowy zeby sie klocic ze ktos jest modem mimo ze jest krocej itp...

johncena4iryszi7ll8.gif
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Panowie jeszcze nie zrozumieliście że to jest test :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dobry pomysł.

Od razu widać które gekony "kochają" BGZ.

16476371734edf391100c30.jpg

Śmiać mi sie chce że komuś jest smutno że stracił moda :D ja jak straciłem to sie jeszcze cieszyłem :mrgreen:

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

I tu masz Kanon świętą racje. .....ja bym sie chętnie pozbył Admina a ci sie tu o mody biją ...

W brud obowiązków i wszyscy mają do ciebie kupe spraw i pretensji ..a czasu jak na złość brak ...

• Reputacja:   1

IOOT_DZIKO, dajesz rade!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

W brud obowiązków i wszyscy mają do ciebie kupe spraw i pretensji ..a czasu jak na złość brak ...

A teraz będzie jeszcze więcej bo dojdzie ci praca za 10 (o ile dobrze pamiętam) modów i każdy z nich bedzie ci d.... truł żebyś mu pare błędów ortograficznych w poście poprawił :twisted:

A żebyś jak na złośc kurde Willem miał racje :twisted:

WeeMan, Ty nie wiesz co mówisz Ioot to maszyna do banowania i robienia rzeczy nie możliwych! On nie wie co to omdlenia, ból, zmęczenie ani sraczka! Jest zaprogramowany tak aby forum działało jak najlepiej!!! I choćby miał po 1000 razy zbanować każdego śmiecia z UW to tak będzie!!! :twisted:

• Reputacja:   4

Dziś w pracy cały dzień zastanawiałem się nad problemem modów.

Obmyśliłem zupełnie nowy system moderacji, który za chwilę będę wcielał w życie.

Szczegóły wkrótce.

94370642845de365932a94.jpg

Jak dla mnie to ten nowy system moderacji jest do bani to tak jakbyś zmuszał userow do ponownej pracy żeby awansowali na stanowisko moda :/ i jeszcze nie można pisać nowych tematów w niektórych działach :/

• Reputacja:   4

Cokolwiek nie wymyślę, to wiecznie Wam się nie podoba.

Mody wracają do poprzedniego stanu, z drobnymi zmianami - nie ma już supermodów, Aluś ma moda tylko w WSFie - to dlatego, że moderator nie może mieć ostrzeżeń na koncie. Jak pozbędziesz się tego co teraz masz, to odzyskasz modki.

Chcę zapowiedzieć, że jeśli od kogowolwiek usłyszę domaganie się dania moda na jakiś dział w moich oczach jest spalony i tego moda na pewno już nie dostanie.

Ja sam wybieram ludzi na modów i nienawidzę natręctwa.

Niech niektóre osoby to sobie przemyślą.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   2

Jak pozbędziesz się tego co teraz masz

A jak mogłby sie go pozbyć? Może ja też skorzystam?

Chcę zapowiedzieć, że jeśli od kogowolwiek usłyszę domaganie się dania moda na jakiś dział w moich oczach jest spalony i tego moda na pewno już nie dostanie.

Mam nadzieje że to nie dotyczy starania sie dla kogoś :P

Willem, dla wszystkich są jednakowe szanse. :) Myśl o staraniu się za siebie a nie o kimś! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
  • Dodaj nową pozycję...