Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Bez spamu prosze.

Temat zamknięty. :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kurde WeeMan - nie ,że ja coś mam do twojej działalności w Walkach i Zoomie , ale te działy , mają już obsadę ... i to 2 osobową .... :twisted:

popieram zdanie Kojota te działy już mają obsadę i to bardzo dobrą więc nie potrzeba tam kolejnych moderatorów a kiedy ja chciałem moda do działu download to Norbas nie dał mi go właśnie ze względu na to że te działy mają już obsadę

Edytowane przez Gość

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

WeeMan ...powiem ci jedno "przyjacielu" --> Nie wszystko na raz :idea:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Modjo, Norbas, wypowiedzcie się pliz, bo czuję się skrzywdzony w tym przypadku...

WeeMan kurde przestań pisać takie rzeczy, bo tym cytatem stawiasz Pablo i Norberta w niezręcznej sytuacji! Nie każ im pisać takich rzeczy, bo ich odpowiedź powiedzmy, że była by dla Ciebie korzystna spowodowałaby, że chłopaki naprawdę pomyślą że Ciebie faworyzują!!!

A tak myślę że nie jest, więc odpuść sobie takie posty proszę!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

dobra skończcie już ten temat bo to bez sensu jest a ty WeeMan pogódź się z tym że nie masz moda na te działy może jeszcze kiedyś będziesz go miał

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Dobra, zmieńmy temat. Widzieliście, co się dzieje na youtube? Nie można robić składanek o WWE. Jak wziąłem filmik governa to coś takiego wyskoczyło: http://youtube.com/watch?v=GiianCwYb7M

Edytowane przez Gość

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

No dobra WeeMan już nie płacz. Ja tez miałem moda w dziale divy i starałem się wrzucać zdjęcia jak mogłem ale mnie jak dobrze pamiętam po tygodniu mnie zwolnili :P ( he he ) i nie płakałem a ty o tym piszczysz jak byś miał okres :/

bo nie mam przerwy tygodniowej... nie mam żadnej przerwy

Ku*wa a ktoś cię zmusza do wrzucania walk ? Proponuje zainwestować w życie prywatne poza komputerem.

• Reputacja:   4

Czuję się zażenowany poziomem tej dyskusji.

W związku z zaistniałą sytuacją (jesteście gotowi oczy sobie wydrapać o to kto gdzie ma moda)

po konsultacji z IOOTEM postanowiłem, że od dnia dzisiejszego nie będzie moderatorów na BGZ.

Od teraz wszyscy użytkownicy są równi.

Teraz się okaże kto postował tylko dla moda, a kto ze względu na chęć pomocy w rozwoju Forum. :!:

94370642845de365932a94.jpg

krótko i na temat - brawo!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Amen

Ech znowu zadyma i mnie nie było.... :/

A jak kogoś zazdrość zżera... to może przeczyścić też szergi adminów? ;)

chłopaki, przed Wami ferie (z chęcią bym się z Wami zamienił) macie szanse się wykazać :P a jestem pewien, że mody niedługo powrócą :P

001ug2mo4.jpg

Pomysł średni..... konsekwencje zapewne przyjdą później.. ale to twój wybór :twisted:

• Reputacja:   10

O to właśnie chodzi ..ci którzy mieli modów niech sobie wyobrażą że nadal nimi są ;P

915802072594e34bce782c.jpg

dokładnie dziku ... jesli was to pocieszy bede sobie wyobrażać,że nie jestem adminem ;)

polowa sporow zniknie z BGZ po wylaczeniu modów ...

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
  • Dodaj nową pozycję...