Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Willu & Alu, Wasz team "siema cipeczki" ssie. Może przestaniecie kozaczyć

i rzucać się do WeeMana ??? OdJ***ć się, kapewu?

Więcej ostrzeżeń nie będzie.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Czyli wychodzi na to, że wszyscy stają po stronie...dziwi mnie to, że macie więcej szacunku dla "nowych i do tego z innego forum" niż do prawdziwych userów BGZ, ale coż tak bywa, aha i MO nie strasz chłopaku, bo ciebie akurat najmniej się boję, właśnie teraz wychodzi twoje cwaniactwo "odJ***ć się kapewu" pfff co to za tekst, śmieszny jesteś momentami.

Wiem, że jest zakaz pisania o tym , ale co mi tam...wiem że nikt za mną nie stanie ale coż. k***a co to ma być!!! Stajecie murem za WeeManem!!! "Znam WeeMana od 4 lat...i dostał moda na wejście"...Norbas co to ma być???? Inni userzy BGZ pocą się żeby dac radę przez parę m-cy i może dostaną moda, a przychodzi koles z UW i od razu jest przyjmowany z otwartymi ramionami, bo to Weeman??? Ja pierdole...żal...dostaje mody praktycznie gdzie chce, bo pisze że jego materiały są najlepszej jakości...felietony które skopiował z innego forum, nawet nie chciało mu sie jeszcze raz ich napisać, jego śmieszna federacja i trochę muzyki, parę zoomow. I co z tego??? Bez tego BGZ nic by nie straciło, inni robią o wiele więcej dla rozwoju BGZ. Ale mniejsza o WeeMana, chodzi to o solidarnośc z userami BGZ. Norbas, który tępi i nienawidzi UW z wielką radością przyjmuje do nas jednego ze zdrajców BGZ...hmmm zapomniałeś już o tym Norbert??? Po czym następuje euforia pod tytułem " wielki WeeMan", dziwi mnie to trochę. Tak naprawdę to każdy wie jak to naprawdę wygląda, tylko wszyscy siędzą cicho, po przeczytaniu tekstu wielkiego Mo, który tak naprawdę jest tylko przydupasem Norbasa, nic więcej jak wielkim cwaniakiem, co zdziwileś się że ja nie boję sie tak napisać, nie zależy mi na tym ile dasz mi warnów, wjedziesz na gadulca i napiszesz, żebym spierdalał...tylko to potrafisz. Dla mnie autorytet mają tylko Norbas i Paweł a szacunek IOOT i Hellner, ty jesteś po prostu adminem, który myśli że "ponad userami". Ale nieważne, wiedz tylko że czytając twoją odpowiedz na pewno się usmieje.

Wracając doc iebie Norbert, to po prostu mnie zawiodles swoją postawą. Wiem, że nikt z pozostałych modów ani userów nie przyzna mi racji z obawy o konsekwencje, ale cóż tak bywa. Nie wiem na ile jestem dla ciebie wartościowym userem,a le mam nadzieje że chociaż przemyślisz to co tutaj napisałem i wiem że zrozumiesz o co mi chodzi.

Może to mój ostatni post na BGZ, ale nie żałuje że jest właśnie taki.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Willu & Alu, Wasz team "siema cipeczki" ssie. Może przestaniecie kozaczyć

i rzucać się do WeeMana ??? OdJ***ć się, kapewu?

Więcej ostrzeżeń nie będzie.

X-Pac sie wypowiedział hehehe, jesteś tak samo straszny jak na filmiku Rampejdża :mrgreen: A ssać to sobie możesz, druta Weemka. Dziwie sie tylko ze chcesz to robić za przeterminowane artykuły które są już na wszystkich forach, kilka zoomów i ekstra wywiady typu "Goldberg fajnie że jesteś Żydem" albo "Dwa zdania Lesnara"

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1

Szczerze mówiąc nie wiem co mam tu napisać! :( Bardzo Was szanuje, bo jesteście moimi kolegami, przyjaciółmi, ale powiem tylko tyle, że pewnie jest w tym trochę ziarenka prawdy, ale też i jest trochę na wyrost. Mam nadzieje, że Norbert potraktujesz posta Alusia jako szczery post, a nie jako atak na Ciebie i Pablo! Alustriel jest już z nami bardzo długo, jak było źle i dobrze na forum, więc szkoda by było go stracić przez to, że wyraził się szczerze o tym co myśli o tej sytuacji! Wieże, że postąpisz słusznie i nie skarzesz za to Alustriela bo to świetny kumpel i przyjaciel, a do tego kto będzie wrzucał takie ostre szpary jak nie on!!! :mrgreen:

PS: Jeśli nie wygram na konkursie poezji z tym postem to się wkur*ie, bo włożyłem tu trochę serca!!! :twisted:

[ Dodano: 30 Styczeń 2007, 15:15 ]

Willem, przestań po co to piszesz! Nie poprawisz takim postem sytuacji, tylko ją jeszcze pogarszasz! Warto jest to pisać, bo mi się wydaje że nie bardzo!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Hmmm... zastanawiałem się co tu napisać i pozostaje mi tylko zacytować post Cyca:

jest w tym trochę prawdy, ale też i jest trochę na wyrost. Mam nadzieje, że Norbert potraktujesz posta Alusia jako szczery post, a nie jako atak na Ciebie i Pablo! Alustriel jest już z nami bardzo długo, jak było źle i dobrze na forum, więc szkoda by było go stracić przez to, że wyraził się szczerze o tym co myśli o tej sytuacji! Wieże, że postąpisz słusznie i nie skarzesz za to Alustriela bo to świetny kumpel i przyjaciel, a do tego kto będzie wrzucał takie ostre szpary jak nie on!!! :mrgreen:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Willem, przestań po co to piszesz! Nie poprawisz takim postem sytuacji, tylko ją jeszcze pogarszasz! Warto jest to pisać, bo mi się wydaje że nie bardzo!!!

Atak za atak, Modjo mógł inaczej dobrać słowa ale widocznie chce nas usunąć. Pozatym co to robi czy dostane bana teraz czy za miesiąc mi Weemek przyklei za jakieś następne niby obrażania użytkowników BGZ.

WeeMan nie jest jakiś tam usrem UW.

Na PSW był od dawna. Dawniej niż Alu i Willu razem wzięci.

Na BGZ był już na fora.pl, ale wystąpiły drobne nieporozumienia.

Nie wiesz, nie znasz się to nie wypowiadaj się na tematy Tobie absolutnie

nieznane.

Alu, Twojego postu nie komentuje, ale uważaj co piszesz.

Willu ostrzegałem.

Nie potraficie się zachować? Ile można patrzeć na to Wasze wstrzynianie sporów i głupie zaczepki?

Czemu popieram WeeMana? Zobacz jego wkład w BGZ ( w jego wrestlingową strone)

i poprównaj ze swoim :P

Bo wy z BDG potraficie tylko narzekać. A WeeMan mimo że ma swoje wady,

i czasem potrafi wkurzyć to jednak coś robi i co najważniejsze jest prawdziwym FANEM wrestlingu z pomysłami, amibcjami i wiedzą a takich właśnie JA szanuje :P

EOT.

Popieram cie modjo Weeman ma Bardzo duzy wklad w bgz pisze dobre felietony dodaje duzo newsow i moza sie go poradzic jak sie czegos nie wie o wrestlingu :P a tak wogole kazdy ma swoj wklad i nie trzeba sie klocic :)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

WeeMan,

Jako że sprawdziłem Twoje dokonania w działach w których miałeś modera i zauwazyłem że niezbyt się starasz w niektórych działach,

tracisz funkcje moderatora m.in. w Superstars zoom oraz media walki.

Nikt nie będzie moderatorem na kredyt.

Troszkę pokazówka chyba, ale coż...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Alustriel, zapomniałbym. Ostrzeżenie.

Jak nie wiesz za co to poczytaj regulamin.

Sytuacje uważam za wyjaśnioną.

WeeMan traci moda tam gdzie nic nie robił.

Alustriel i Willem po ostrzezeniu za nieprzestrzeganie regulaminu mimo kilku upomnień.

Jasne spoko, ale wiem że cos przeczytałeś i chcesz teraz coś pokazać....wiesz o co chodzi...

Zapoznałem się z opinią reszty adminów tj. Dziko i AtS.

Jasne spoko....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
  • Dodaj nową pozycję...