Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Skoro nie mogę napisać w Sb- gala Royal Rumble już do ściągnięcia!

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hm, a czy wysylanie emaili przez forum do innych uzytkownikow dziala, czy tak jak pmy tez jest wyłączone?

Chcialam o coś ATS-a zapytać :?

heh już się nie moge doczekać ... jeśli to to co myślę ;)

dopracuj to jeszcze a jutro cała korespondencja na BGZ wróci do normy :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Nie nie, tym razie chodzi o sprawę informatyczną, a nie rysunkową :)

w takim razie zapraszam do działu pomoc :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Styl:  Jasny

WeeMan straszy warnami???? :lol:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Willem, nie dajesz mi wyboru, przykro mi.

Oj Weemek, jesteś tu chyba z miesiąc a już coraz mniej osób cie lubi. Wsadź se głowe pod zimną wode bo widze że filmiki Panów od Haturka cie wykańczają. A najlepiej to weź kolejny urlop od PSW możę odpoczniejsz i wrócisz mądrzejszy troche. Pozatym po pierwsze nie możesz dawać warnów, po drugie gdybyś już dał to co byś napisał w wytłumaczeniu? Może jedno z tych:

Alustriel:

Za darmo szmato

Cyc:

Jeb*ać Twoją starą!!!

Kojot:

wypierdalaj !

Milos:

Won idioto!

Ujmując to jednym słowem - ŻAL

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1

Willem zamiast tak to załatwiać to weźcie sobie zrobcie feudzik na WSF i będzie git, a nie :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Niestety tak zauważyłem że Pan Weemen uważa nas za niegodnych by z nim gadać w dyskusjach (wogóle sie nie udziela oprócz Quizu) czy w WSFie :wink:

WeeMan stwierdził, że WSF to dla niego strata czasu...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

A tam szkoda czasu fajnie jest :P Poświęcic 5-10 minut dziennie to raczej nie duża strata :P Będzie chodził spać 10 minut pózniej i już ma czas :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Na PW wyzywasz mnie od cipek, obrażasz także użytkowników BGZ

Albo nie rozumiesz albo nie chcesz rozumieć. Nie pierwszy raz użyłem w PW słowa siema cipeczko i jeszcze nikt sie nie obraził oczywiście oprócz ciebie. A że ja niby obrażam kolesi których znam i gadam z nimi od pół roku conajmniej żałosne jest, zwłaszcza jeżeli pisze to taki koleś jak ty. Przez takie jedno głupie zdanie znowu bede musiał sie tłumaczyć a osoby mniej mnie znające pomyślą że jestem jakimś szpiegiem albo innym takim. Pomyśl czasem zanim zaczniejsz kogoś oczerniać bez dowodów. Teraz rozumiem czemu gardzi tobą połowa PSW, jak ty potrafisz takie rzeczy wymyślać. Wytnij ten tekst z mojego PW, ja dodam pytania które ty zadawałeś na innym forum i zobaczymy kto uzna to za obrażanie użytkowników BGZ. To nic osobistego ale to ty zacząłeś, ja tylko chciałem cie ostrzec żebyś nie robił konkursu w takiej formie.

Wee jesteś na forum od nie dawna i już tak kozaczysz????

Alustriel, nie, nie kozaczę...

Nie tylko kozaczysz ale jeszcze przeinaczasz słowa i biegniesz jeszcze na skarge do Norbasa że cie wredny Willem wyzywa wciąż, dobry jesteś :mrgreen:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dość.

Każdy następny post n/t WeeMana będzie usunięty (na całym Forum) i odpwiednio nagrodzony.

Z odebrabiem moda i warnami włącznie. :x

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
    • GGGGG9707
      Dla WWE nie ma moim zdaniem dużego problemu. Zwykłe PLE mogą równie dobrze miesiąc wstecz odwołać i znajdą chętnych czy w Europie czy gdzieś gdzie zainteresowanie jest duże, w takim miejscu i hala / stadion się znajdzie, i ludzie bilety kupią (ewentualnie tańsze zrobią). Przecież jakby nagle ogłosili PLE że powiedzmy za miesiąc zamiast w Arabii odbędzie się w Hiszpanii czy Anglii to zaraz by się chętni znaleźli i gala by się odbyła i to przy pełnej widowni. Gorzej jedynie z WM bo tu trzeba wcześ
  • Dodaj nową pozycję...