Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ale ja tylko się pytam jak wygląda finisher Vincenta, a ty jako największy znawca...ble ble ble powinieneś mi odpowiedzieć...co może nie wiesz...????

A to, że ja stoje szybciej niż ty biegniesz, świadczy o tym że sam sobie wrzuciłeś....ale cóż..

Pamiętajcie - tylko WeeMan wie dlaczego Villano 4 i 5 właśnie tak się nazywają...

Aha a ja cię nie atakuje i nie "jadę cię jak prosiaka"

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Spoko WeeMan, nie mam nic do ciebie, ale podaruj sobie pisanie w każdym poście, że jestes największym znawcą i będzie ok....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

A ja bym tu po warnie dał dla ostudzenia zapału :mrgreen: Kto jest za?

No dalej, daj !!!

Edytowane przez Gość

Mogę dac tobie za głupie pomysły...

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

4. Zabrania się:

4.1. Celowego wywoływania sporów i kłótni.

Każdy następny post n/t WeeMana będzie usunięty.

Po drugie, gadulec nie służy do rozmów o rzeczach, które mają swoje miejsce na forum, pisać o komentarzu TNA na eurosporcie można w dyskusjach.

Także każdy następny post o TNA Impact w eurosporcie będzie usunięty.

Gadulec służy do rozmów na tematy nie związane z wrestlingiem, które nie mają swojego miejsca na forum.

94370642845de365932a94.jpg

tu się muszę zgodzić z Willemem ... gdybyście sami nie wyluzowali i Norbas odpowiednio tego nie skomentował poleciały by warny ... Alustiel to przede wszystkim do ciebie ... odpuść sobie z Weemanem ... jeśli każda jego wypowiedz cie drażni to nie czytaj jego wpisów!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Już zapomniałem o całej sytuacji...

eeetam śnieg niech sobie jest w górach ... ja tam bym chciał żeby było z 5 stopni cieplej i tak do kwietnia ... no a potem to już lato :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   3

Rok temu śniegł spadł 30 stego grudnia.... a stopniał w kwietniu ;)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

A ja tam wole bardziej napewno śnieg niż zasrany deszcz!!! :( Żeby tylko u mnie w mieście nie padało w sylwka!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   4

Mamy 800 użytkowników panie i panowie :D

To więcej niż na starym BGZ przed hackiem - tam było 700.

Forum się rozrasta.

Ciekawe, że nikt się nie burzył, że przez noc forum nie działało? :P

Poraz pierwszy przekroczyliśmy miesięczny limit transferu - liczba użytkowników odwiedzających i przesiadujących dziennie na forum robi swoje :P .

Ale spoko, Norbas zadziałał i już jest wszystko Cycuś Glancuś :mrgreen:

Transferem się nie martwcie, bo już drugi raz do takiej sytuacji nie dojdzie, rozbuduję po prostu swoje konto na webd na większe z większym limitem miesięcznym transferu.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

Jesteśmy potęgą!!! I nikt nam nie podskoczy, bo inaczej od BGZ dostanie między oczy!!! Tra la la la la!!! :D Rządzimy to fakt już pewny, i żadne hałtury ani inne bzdury nic na to nie poradzą!!! :twisted::twisted::twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   10

LOL :D ...Kameleon kończy w tym tygodniu 97 rok swego życia...proszę , prosze , czyba osobiscie złoze mu życzenia xD

hehe ...ma 12 ostrzeżeń , z zawodu jest lodziarzem a jego płeć to kobieta ...ten to dopiero sie umie zakamuflować ;):lol:

915802072594e34bce782c.jpg

jest nie do wykrycia ... jak atomowa łódź podwodna, jak niewykrywalne samoloty szpiegowskie, jak ... mój indeks (pani z dziekanatu dzwoni systematycznie 2 razy w tygodniu ... za każdym razem zapisuje sobie jej numer żeby nie odbierać, a ta kurna zawsze z innego numeru dzwoni)

8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   10

Dajmy mu jakieś odznaczenie aby sie Wyróżnił :lol:

a tak propo BTW. :D brakuje mi 9 więc nabijam :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...