Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

ble ble ble :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

I jak tu sie zamknąć jak cie taki atakuje.

człowieku zastanów się co ty mówisz ... nigdy w życiu nie miałem do ciebie żadnego ALE na które mógł bys się powołać, że cię atakuje. Jedyne co do ciebie mam to to co powiedziałem wcześniej i moge powtórzyć jeszcze raz ... nie potrafisz odpuścić, nie potrafisz przemilczeć, zawsze musisz coś odburknąć (czasami pół żartem ale zazwyczaj na tyle niemiło żeby nie wchodzić dale z tobą w dyskusję) i powtarzam, że to nie był atak jak go nazwałeś tylko stwierdzenie faktów ... jeśli temu zaprzeczysz to jesteś największym ignorantem który nie ma za grosz samokrytyki, jakiego znam.

ATS Zabolały moje słowa w SB

tak naprawdę to nie wiem o czym mowisz ale jesli o tym ...

Ats- gdybym ja cie weryfikował zostałoby ci działy: pomoc, ogłoszenia, filmiki, video, Offtop a ty dalej masz wszędzie więc co to za weryfikacja

nie wiem czy wiesz ale jeszcze niedawno miałem rangę "Technical admin" i po to tu przede wszystkim jestem żeby pomagać na forum w sprawach czysto technicznych.

Nigdy w życiu nie powiedziałem że jestem znawca wrestlingu który mógłby zabłysnąć wypowiedzią typowo na ten temat.

Norbas dając mi funkcję admina (czyli automatycznie mam moda na całe forum) dobrze o tym wiedział bo nie dał mi tego po tygodniu znajomości.

Dla twojej informacji - jak była wcześniejsza czystka dotycząca modów sam sie do niego zgłosiłem i poinformowałem, że za mało robie jeśli chodzi o rozwój forum. Jak widać uznał, że wystarczająco pomagam od strony technicznej żeby admina mi zostawić.

Taką miały spełnić role

w tym momęcie jesteś po prostu chamski.

Pierwszy zacząłeś wyzywając mnie. Niektórzy nie czają w którym miejscu ale ty wiesz dobrze.

Nie, nie wiem. I nie przypominam sobie żebym kogokolwiek wyzywał na tym forum.

pewnie nic nie odpiszesz bo zauważyłem że zawsze tak robisz ale przynajmniej przyjmij do wiadomości bo nie znasz ludzi a próbujesz ich oceniać.

jak widzisz odpowiedziałem bo zdenerwowałeś mnie swoją wypowiedzią.

Co do oceniania - oczywiście,że cię nie znam. Oceniam cię tylko po twoich wypowiedziach na tym forum i nie powiesz mi, że się mylę bo to nie ja zauważyłem pierwszy ze jesteś zbytnio "zaczepny" więc z niczego tego sobie nie wymyśliłem.

i to była ostania moja wypowiedz w tym temacie.

jeśli odpowiesz na nią w jakikolwiek prowokujący lub zaczepny sposób dostaniesz ostrzeżenie ... od razu Cię o tym informuje ... bo widzę, że nie da się z tobą porozmawiać / wytłumaczyć czegoś ... bo zamienia się to w chamówke z twojej strony i przepychanie własnych racji.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

spokój kurde bele max!!!! :evil:

Willem, napisałem w jakich działach pracując solidnie na 100% można dostac moda... tylko, że to nie jest robota jednorazowa... trzeba poświęcić parę minut (moze więcej dziennie) i jest git sprawa.

a co do weryfikcji - to jest ona konieczna - chyba, że ktoś np. tak jak kiedyś Montoya napisał, że będzie przez pewien czas na forum nieobecny - wtedy ma niejako usprawiedliwinie... a poza tym Norbas napisał, że weryfikacja dotyczył modów z ostatniego poboru - więc mogli się wykazać... później dostawaliby ewentualne ponaglenia/opiernicz/zjebki/warn/ban/po ryju - do wyboru... żart :mrgreen: ale tak to mniejwięcej wygląda...

a poza tym głupio się czuję czytając takie oskarżenia pod adresem co niektórych bo sam byłem niedawno celm ataków... :? faktem jest, że mod modowi nierówny... ale w większości przypadkach brany jest pod uwagę całokształt...

I kończmy ten temat... bo to już nie jest śmieszne... :?!

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

Napisze tak - Ats odpowiedź PW (jak sił nabiore), nie będe już zaśmiecał gadulca.

sam byłem niedawno celm ataków..

Ja też, najpierw był taki LK później Bobek, czyli dwie osoby wyższe stopniem wtedy niż userzy, więc niech nikt sie nie dziwi że reaguje alergicznie przy rozmowach z wyższym stopniem :P

A z innej beczki - widział ktoś gdzieś w necie taki artykuł o 5 czy 6-latku co ponoć zarobił 15000 zł oferując różne rzeczy przez allegro i oczywiście nie wysyłał ich? Bo słyszałem w radiu ale artykułu nie moge znaleźć i teraz nie wiem czy to jakis głupi wywód tego całego prowadzącego był czy prawda? :mrgreen:

Ats odpowiedź PW (jak sił nabiore)

nabieraj sil spokojnie ... nie przeczytam twojego PW.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

sam byłem niedawno celm ataków..

Ja też, najpierw był taki LK później Bobek, czyli dwie osoby wyższe stopniem wtedy niż userzy, więc niech nikt sie nie dziwi że reaguje alergicznie przy rozmowach z wyższym stopniem :P

O czym Ty w ogóle gadasz? :P Bo nic z tego co napisane wyżej nie idzie zrozumieć 8)

94370642845de365932a94.jpg

O czym Ty w ogóle gadasz? :P Bo nic z tego co napisane wyżej nie idzie zrozumieć 8)

Chcesz po ludzku prosze - kiedyś były sobie takie dwie ofermy co miały stopień admina czy moda i srały się do mnie że linki kopiuje na inne forum albo że jestem admin-killer i że wybłagałem u ciebie żeby odebrano im przywileje (w sumie mu bo tylko LK). I teraz mnie wkur..... każde niejednoznaczne słowo sierowane do mnie przez adminów :mrgreen:, .

JEST KTOŚ KTO MOŻE ODPOWIEDZIEĆ MI NA TĄ BARDZIEJ MERYTORYCZNĄ CZĘŚĆ MOJEGO POPRZEDNIEGO POSTU!!!

• Reputacja:   10

F*uck...Dosyć ...Willem..chłopaki próbują z tobą grzecznie ale ty jesteś gorzej uparty niż osioł.

Ja nie mam tyle cierpliwości co Norbi albo AtS , nie chcialem się wtrącać ale już nie moge wytrzymać. Właśnie jest 12 w nocy a ja ucze sie biologi - jestem wku**iony po maxie. Wiec z miejsca zapowiadam.

Jeśli zobacze jeszcze jeden twój post na ten temat pieprznę ci 4 warny i dobrze by było gdyby mi palec z lekka w prawo nie polecial :evil:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT ale ja już dawno skończyłem. Przyjąłem to jako żart Norbasa bo wiem że on wie o co chodzi i nie musiałem nic tłumaczyć :lol: Za długo się chyba uczyłeś :mrgreen:

Jeśli zobacze jeszcze jeden twój post na ten temat pieprznę ci 4 warny

Odpowiem po Hassiowemu - pfffffffffffffff (wyjaśnienie mój post wyżej)

Dop.IOOT...nie żartowałem.

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   4

Czekam na komentarze w moim blogu :)

94370642845de365932a94.jpg

• Styl:  Ciemny

od AtS-a wara :!::evil:

16476371734edf391100c30.jpg

:mrgreen:

pozdro przyrodni bracie 8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

od AtS-a wara :!::evil:

Gdzież bym śmiał :?!

• Styl:  Jasny

Eeech.. Dajcie sobie spokój już.

Nie, nie słyszałem o tym dzieciaku nic a nic. Swoją drogą, talentu do interesów można mu tylko pozazdrościć :lol:

Inne pytanie: opłaca mi się za 200 złotych kupić ATI Radeon 9200 128 MB DDR, płytę główną (nie pamiętam nazwy, ale całkiem niezła biorąc pod uwagę osobę, która ją używała) i procek AMD 1 giga?

chcelatooo.png

nie znam sie za bardzo ale ta cena chyba wyglada zachęcająco

johncena4iryszi7ll8.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
    • Grins
      Niby pierwotne plany były takie że Cody zmierzy się z Drew'em o mistrzostwo i to w Hell in a Cell Matchu! Jakby to dobrze podbudowali panowie mogliby na prawdę zrobić zajebisty pojedynek w klatce na miarę Punk/Drew ale cóż dostaliśmy Randy/Cody chociaż wolałbym żeby podbudowa tego programu była lepsza, face kontra face wiadomo tutaj będą robić z Ortona dupka który chce przejąć mistrzostwo za wszelką cenę... Jednakże wolałbym aby to w końcu Cody zaczął nie co heelować i próbować ubić Vipera, cóż
    • HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
  • Dodaj nową pozycję...