Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra na zakończenie bo widze że już jestem spalony w twoich oczach więc dyskusja nie ma sensu. Pewnie twój pupilek ma w tym zasługi ale co tam. Zasługi Mysterio są niepodważalne tylko ponoć weryfikacja miała być z ostatniego miesiąca a tam jest jego udział minimalny (słownie - jedna walka). Jeżeli ktoś zasłużył ostanio na awans to Cycu byłby na pierwszym miejscu, resztcie bez względu na zasługi z wcześniejszych miesięcy sie to nie należało :evil:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

A może już nie piszmy o tym, kto i ile zrobił dla forum, bo to nic nie daje niech każdy robi tyle ile może a będzie wszystko Ok!!! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   0

Racja Cyc zmieńmy wkońcu temat, bo same kłótnie powstają :D

bo same kłótnie powstają :D

Czasem lepiej dać sobie po ryju jak to Pan Norbas ostatnio powiedział niż mieć niezałatwione spory które ciągle rzutują na stosunki między organem administracyjnym i głosem ludu :) . Jak fajnie to ująłem :mrgreen:

• Reputacja:   1

A może odpowiecie na mój post w offtopie, zamiast pisać o kłótniach itd... :P

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dobra na zakończenie bo widze że już jestem spalony w twoich oczach więc dyskusja nie ma sensu

Nie ma, ale odpisuję Ci bo potem powiesz, że znowu uchylam się od odpowiedzi.

Pewnie twój pupilek ma w tym zasługi ale co tam

Kogo miałeś na myśli?

Zasługi Mysterio są niepodważalne tylko ponoć weryfikacja miała być z ostatniego miesiąca a tam jest jego udział minimalny (słownie - jedna walka)

15 pełnych gal wrzuconych w ciągu ostatnich dwóch tygodni.

Jeżeli ktoś zasłużył ostanio na awans to Cycu byłby na pierwszym miejscu,

Radek awansował.

resztcie bez względu na zasługi z wcześniejszych miesięcy sie to nie należało

Nie napisałeś konkretnie kogo masz na myśli a ja nie mam ochoty się domyślać.

Awansowały tylko osoby, które wykazały się w ostatnim miesiącu. M.in. milos dostał cotygodniowe gale i walki. Cyc Girls video, alusteriel girls gallery(+18)

Podsumowując, ja nie wiem o czym Ty w ogóle tu piszesz, wygląda to tak jakbyś na siłę próbował się do wszystkiego doczepić, tylko coś słabo Ci to wychodzi.

Może już pora na zmianę tematu :)

94370642845de365932a94.jpg

Nie ma, ale odpisuję Ci bo potem powiesz, że znowu uchylam się od odpowiedzi.

Jak mnie już dobrze znasz :mrgreen:

Kogo miałeś na myśli?

Dobrze wiesz, nie chce przeklinać więc nie odpowiem wprost :evil:

15 pełnych gal wrzuconych w ciągu ostatnich dwóch tygodni.

Wyrażam głębokie ubolewanie z powodu mojej pomyłki, sorry Mysterio. Gale nie chciały mi się otworzyć więc tylko walki sprawdziałem (a walki zaniedbał :mrgreen: )

Radek awansował.

O supermodach mówiłem, nie dodatkowym modzie na jakimś odludziu :mrgreen:

Girls video

Jest taki dział? Daj namiary

tylko coś słabo Ci to wychodzi

Ty jesteś stroną sporu więc nie twoje zdanie sie tu liczy najbardziej. Zarzucasz mi obrażanie użytkowników bez podania których oraz wieczny offtop (tak jakoś to ująłeś) a potem sie dziwisz że się czepiam. Dobra odpisz albo nie głos ludu się zamyka :wink:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

E tam... Willem, ja też, miałem moda, traciłem, adminem też kiedyś już byłem a potem go straciłem i nigdy nawet nie zagadałem do Norbasa aby mi cokolwiek dawał. fakt, ze za lenistwo też dostawałem opiernicz ale wiem, że na to zasługiwałem :mrgreen: Tylko na samym początku poprosiłem o moda w dziale dyskusje i w quizie - ale to było na początku roku :P kiedy dostałem się do VIPów i były anse, że nie powinienem bo nawet moda nie mam... a teraz od paru misięcy widząc co sie dzieje na tzw dziwnym tworze: Polskiej Samoobrony Wiejskiej pracuje nad rozwojem forum. Musimy być poprostu najlepsi. Też się kiedyś wqrwiałem jak inni dostawali awanse a ja zapierniczałem i nic... ale w końu mnie zuważono :twisted: i od tego czasu nie spocząłem na laurach ;)

Myślę, że zasługi innych są niepodważalne. Wystarczy, że kiedy pojawi się problem zjawia się ATS, a kiedy ktoś potrzebuje walki czy gali to mysterio zapiernicza, przerzuca kilkaset płytek i wrzuca...

Chcesz moda? w dziale newsy nikt ostatnio nie pisze (ja staram się coś nabazgrolić ale ma ostatnio czas tylko w niedzielę... ), raportów do gal nie widziałem już od miesiąca... nie mówię aby ktoś pisał do wszystkich gal... ale choćby do TNA, bo ich strona ma prawie miesięczne opóźnienie we wstawianiu fot z gal i wyniki skromnie wyglądają...

Jest jeszcze BGZ Project... ten dział też zarósł kurzem... nie ma chętnych, którzy maja trochę wolnego czasu i trochę pomysłów na kontynuowanie paru pomysłów...

001ug2mo4.jpg

Nie o stołki mi chodzi Paweł tylko o zasady. To co pisze w poprzednim poście na końcu, nic innego :P .

Willem, Norbas wszystko ładnie Ci wyjaśnił, ty tego nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć lub zastosowałeś to co zwykle stosujesz ... przypierdolić się do byle czego. żeby napisać jeden post więcej, żeby zaistnieć w kolejnej dyskusji.

Nie masz racji chłopaku i brniesz coraz głębiej ośmieszając się (przynajmniej w moich oczach).

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Kurde nie spodziewałem się, że z weryfikacji wyniknie takie spór, a zresztą nie chce mi sie na ten temat nic pisać. Zmienię temat...ma ktoś może obecne zdjęcie Abyssa bez maski????

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie masz racji chłopaku i brniesz coraz głębiej ośmieszając się (przynajmniej w moich oczach).

dokładnie. żenująco się robi :P

01.jpg

02.jpg

03.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

Dzięki Milos, Modjo aktualne chciałem :P, od razu widać na zdjęciach, że całkiem normalny koleś, a biega i sapie w TNA....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Willem, Norbas wszystko ładnie Ci wyjaśnił, ty tego nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć lub zastosowałeś to co zwykle stosujesz ... przypierdolić się do byle czego. żeby napisać jeden post więcej, żeby zaistnieć w kolejnej dyskusji.

I jak tu sie zamknąć jak cie taki atakuje. ATS Zabolały moje słowa w SB. Taką miały spełnić role. Pierwszy zacząłeś wyzywając mnie. Niektórzy nie czają w którym miejscu ale ty wiesz dobrze. Nigdy z tobą nie dyskutowałem (bo ty wogóle nie dyskutujesz) więc nie wiem o czym mówisz, do innych sporów też sie nie mieszam, conajwyżej swoje wymyślam. A jak Norbas tak mi pięknie wyjaśnił to pokaż gdzie są słowa mówiące o powodzie czemu np. zweryfikował mnie w inny dzień niż innych modów? Nie jeden wiedząc o weryfikacji zaczął stukać tematy. Co do często używanego przy braku argumentów zarzutu spamu na forum, to powiem tak. Gdybym chciał to wlazłbym do galerii i w godzine miałbym 100 postów więcej a nie zrobiłem tego jeszcze więc oszczędź sobie bo to śmieszne jest. Pewnie nic nie odpiszesz bo zauważyłem że zawsze tak robisz ale przynajmniej przyjmij do wiadomości bo nie znasz ludzi a próbujesz ich oceniać.

A jeszcze jedno, Norbas czekam na odpowiedź na moje PW, mam nadzieje że nie usunąłeś przed przeczytanie myśląc że to koleja głupia gadka taka jak ta wyżej.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...