Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dokładnie. To był taki żarcik, Alustriel ;)

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Alustriel będziesz w przyszłości raperem jak Eminem :D

• Reputacja:   2

W przyszłości? On już kiedyś dawno temu próbował składać takie pierodoły. Kiedyś z ziomkiem zagrywał na taśmy przeboje z cyku "Życie jest ...". Do dzisiaj pół osiedla sie z niego za to śmieje :P

Po pierwsze to nigdy nic nie nagrywałem na żadne taśmy, dowiedz się najpierw dobrze a potem pisz :P, wiem wiem hell :wink:

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

ktoś kiedyś wstawiał na forum linka do teledysku Sugar Babes (chyba) piosenki do której tańczyła Kelly Kelly na początku ECW.

Ktoś mi może powiedzieć dokładnie jak nazywał się ten kawałek i kto jest jego wykonawca? ... tak dla pewności.

EDIT : juz wiem to PussyCat Dolls - Buttons

Edytowane przez Gość

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   1

Co wy chcecie, ja też nagrywałem się na magnetofon! :P I tego nie żałuje! Nawet do teraz piszę różne rymy i mam z tego beke!!! :D

Alustriel tak trzymać!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Po pierwsze to nigdy nic nie nagrywałem na żadne taśmy, dowiedz się najpierw dobrze a potem pisz :P , wiem wiem hell :wink:

Ich może oszukasz ale nie mnie heheheheh, jeb.... z tego :mrgreen:

Eeee tam pisz co chcesz...pffff

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Kiedyś z ziomkiem zagrywał na taśmy przeboje z cyku "Życie jest ...". Do dzisiaj pół osiedla sie z niego za to śmieje :P

To wy mieszkacie w tym samym mieście :?:

no co ty w innym ... jeden jest z bdg, a drugi z BDG ... :?!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Heeeeehhheeh, zaraz poprawie szeryfie, chciałem ściagnąć Turning Point z tego linka co dałeś po 700 mb, ale mam transfer 15 kilo, dobrze co....

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

tja .. ja mam 6,54 kilo i czy narzekam .. nie ... ja wariuje przez to !!

915802072594e34bce782c.jpg

u mnie leciało 150 wiec stwierdziłem , że to jednak dobry link, dobre co ... :?!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

No dobra, ale jakie ty masz łącze....buuuu...ja chce neta AtS'a...dawaj!!!!

spokojnie mogłbym ci oddać te 150 k z mojego transferu ... to co by zostało, by mi spokojnie wystarczyło :D

Edytowane przez Gość

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...