Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To stwarzaj ;)

A dwójki w wersji amerykańsiej chyba nie było..?

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

A czemu nie wydzieliłeś postów? :P

chcelatooo.png

• Reputacja:   0

zaraz zajrze do tego dzialu i wtedy tam pogadamy

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Styl:  Klasyczny

Hassio to ty masz szczęscie że poszłeś , ja chyba jak tak gadacie o tych dentystach też sie wybiore bo z trzy lub dwa latka mnie lekko nie było.

sws.png

31576.png

a pwoem ci Hassiu,ze nawet bylem na kontroli i pani powiedziala,ze mam piekne zeby, aczkolwiek na stycznosci 4 i 6 (czy jakos tak) mam malenke dziureczki i pani mi powiedziala, ze u mnie beda rozwijac sie latami, ale lepiej to zrobic, kurde takie dwa zabki 160 zl , ale coz bede musial isc, raz moge...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

(...) aczkolwiek na stycznosci 4 i 6 (...)

Z tego wynika, że ta Twoja "maleńka dziurka" to gigantyczne dziurzysko po "piątce". Hmm, bo tak jakby jej brakuje :P

chcelatooo.png

hehhe, jakos mnie to nie dziwi, ze cos takiego wymysliles Hell, a wlasnie ze sa to dwie malutkie dziureczki, takie tyciunie :P

No to między "4" a "5", albo między "5" a "6". Jak może być mała dziura między zębem "4" a "6"? Przecież pomiędzy nimi powinien być ząb z numerem "5"..?

Ech, coś tutaj ściemniasz. Pewnie w ogóle nie masz już zębów :roll:

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

Hassio to ty masz szczęscie że poszłeś , ja chyba jak tak gadacie o tych dentystach też sie wybiore bo z trzy lub dwa latka mnie lekko nie było.

Sorka, ale normalnie ja na to jestem tak uczulony, że wszytskich u siebie ciągle poprawiam i tutaj też musze.. mówi się poszedłeś... podobny mam uczulenie na "co tu pisze? "

mówi się "co tu jest napisane" ;] ;).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

"co tu pisze? "

mówi się "co tu jest napisane"

Zmartwię Cię. O ile mi wiadomo, od jakiegoś czasu obie wersje są dobre i dopuszczane w poprawnej polszczyźnie - będziesz miał mniej poprawiania :wink:

Chociaż nie dam sobie głowy uciąć, by pisząca to osoba o tym wiedziała :?

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

Ehhh ten nasz język ciągle jakieś zmiany a potem o dziwo, że Polacy mówią nie poprawnie dzisiaj tak zle a jutro dwie formy poprawne, ale "poszedł" sie nie zmieni ;)...

Racja bobek tak jeszcze lepiej brzmi :).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

• Reputacja:   2

A ja jestem pewnien że nie wiedziała bo to u niej standard. Może i jest dozwolona pisowania poszłeś ale jak ja to widze to najchętniej bana bym wypier..... kolesiowi gdybym mógł (chyba pierwszy raz się zgadzam z LegendKillerem :mrgreen: ). Szkoda że już admina nie ma bo powinien za to poszłeś i za sens tego zdania 3 warny mu dać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Średnio 617 tys. widzów oglądało zeszłotygodniowy odcinek AEW Dynamite na TBS – to spadek o 13,1% względem 710 tys. z poprzedniego tygodnia i najniższa widownia od 11 lutego. W kluczowej grupie 18-49 lat program zanotował rating 0,10, co oznacza spadek o 16,7% w porównaniu do 0,12 z poprzedniego tygodnia i najgorszy wynik w tej demografii od 11 marca. Odcinek rywalizował bezpośrednio z play-offami NBA na ESPN i play-offami NHL na TNT, zajmując ex aequo 10. miejsce wśród wieczornych programów k
    • Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
  • Dodaj nową pozycję...