Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

na halture sie nie wchodzi, a konkurencji sie nie pomaga , konkurencje sie rozpierdala!!!!! a w szczegolnosci tych palantow

Nic dodać nic ująć.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

to niewiedzialem ze moje forum ma z kims feuda:)

• Styl:  Jasny

kurde szybko sie kapnales :D

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

Bobek bym sie tylko zalamal ogladajac to ponownie!!! :D

[ Dodano: 30 Październik 2006, 01:51 ]

Kurde chlopaki mam problemik pomozcie cos prosze!!! :D Musze na wtorek miec na polski recenzje z filmu "Ferdydurke" a nigdzie nie moge znalezc takiej lepszej na dobra w miare ocene zeby sie babka ode mnie odczepila!!! :( Z gory Thanks!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Ja jeszcze wrócę do wczorajszej dyskusji, uważam że udzielanie się na hałturze po tym wszystkim co się wydarzyło jest nielojalne i na pewno nie powinni tego robić moderatorzy oraz użytkownicy z długim stażem na BGZ.

• Reputacja:   3

Ja też uważam, że po 1 kwietnia tego roku napisanie choćby jednego posta w Krainie PRLu uważam za niegodne :twisted:

zresztą oni nic nie mają... cienkie raporty, cienkie media, cienkie newsy i cienkich userów... - takie właśnie zdanie napisali o Nas niedawno... ale dziś sytuacja się odwróciła się diametralnie 8) właśnie te zdanie u tych PRLowskich propagandorów zagrzało mnie i zdecywało o mojej wiekszej mobilizacji pracy na rzecz BGZ (oczywiście w miarę moich możliwości)

Niech gonią peleton pokurcze! Hell Yeah!!! :twisted::twisted:

001ug2mo4.jpg

heh widze, ze zanosi sie na ogolna mobilizacje armii BGZ!!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Jak dla mnie to troche zenujace....

...Lojalnosc? Geez... Tylko dlatego ze LK napisal pare newsow na ** ...to od razu oznacza ze jest nielojalny? Jesli ktos ma problem...i nie lubi tego forum.. to jego osobista sprawa... Jesli ktos chce sie tam udzielac... to tez jest tylko i wylacznie jego sprawa.... I uwazam ze teksty typ "Mam nadzieje ze bedziesz sie tam dobrze bawil" sa...conajmniej lekkim przegieciem... O warnie 4 OKo juz nie wspomne.... tak samo straszenie banem :|

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

• Reputacja:   6

Po części obie strony mają trochę racji, jednak moim skromnym zdaniem jej większa część stoi po stronie BGZ.

To forum kilakrotnie miało wątpliwą szansę na zaprzestanie swojej działalności właśnie przez to drugie, którego skrót pojawiłby się w kolorze żółtym, gdybym tylko go napisał.

Robicie problem, że chodzi o lojalność. Sorry, już kiedyś napisałem - można toczyć wojnę wyciągając nawet najcięższe działa, ale tylko dopóki polega ona na wyścigu. Czyli na pisaniu lepszych newsów, na lepszym dziale z mediami, po prostu podnosząc poziom swojego forum. Czymś nie do pomyślenia jest niszczenie konkurencji poprzez kasowanie bazy danych, bo to już uderza nie tylko w adminów i moderatorów, ale w każdego usera, który włożył swój trud w rozwój BGZ. Dodam, że nasz przypadek nie był jedynym (chociaż oberwaliśmy parę razy), były fora, które po czymś takim już się nie podniosły (forum Izby, z tego co czytałem).

Jeśli drażni Was słowo lojalność, zamieńcie je sobie na inne. Nic nie zmieni tego, że panowie z tamtego forum pójdą po trupach. Przypominają mi Rosję - wielki kraj z potencjałem (serwer i możliwości, jakie daje), który przez tragiczne zarządzanie i swoje decyzje ciągle nie jest i pewnie nie będzie brany na poważnie..

Heh, chyba pierwszy raz opowiedziałem się po jednej ze stron :)

chcelatooo.png

Widzisz hell tak to jest , ze niektorzy tego poprostu nie rozumieja. Wedlug "tego drugiego forum" wszystkie chwyty dozwolone, wiec dla nich wykasowac komus pol fprum nie stanowi problemu i jest normalka. Na szczescie BGZ jest na poziomie i nie schodzi tak nisko jak oni i nikt stad nie zrobi im takiego numeru, choc na to zasluguja, np. dzisiaj dostalem PW z zaproszeniem na ich forum, zeby grac tam Nashem , dalem szybka cyne Norbasowi :D, niedlugo chyba wejda i beda tematy robic , zeby wchodzic na ich forum , z mysla ze moze ktos zdarzy to zabaczyc przed usunieciem. Co do lojalnosci, to sprawa jest prosta , jezeli ktos naprawde szanuje BGZ to wie o co chodzi... i tyle !

• Reputacja:   2

Nie ma ktoś może syntezatora mowy IVONA, żeby wrzucić do downloadu?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Nie posiadam.

Coś na rozweselenie:

bl_tp.jpg

chcelatooo.png

• Styl:  Ciemny

Zauważcie ten JEDEN palec na klawierce ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na dzisiejszym Raw w Climate Pledge Arena w Seattle, stan Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship zeszłotygodniowo, detronizując Dominika Mysterio, i dziś broni pasa przed Original El Grande Americano (Chad Gable). Po pierwszym tytule w karierze WWE celem Penty jest WrestleMania jako mistrz. Nowy nr 1 contender do Women’s Intercontinental Championship AJ Lee zostanie wyłoniony w gauntlet matchu z udziałem Asuki, Bayley, Lyry Valkyrii, Ivy Nil
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
    • GGGGG9707
      Jako komentator tragiczny, irytujący, robiący show wokół siebie. Wszystko mi w nim przeszkadzało : jego pajacowanie przy wejściach zawodników, fakt że robił z siebie gwiazdę a komentator powinien siedzieć być tłem i ładnie komentować jako dodatek do gali a nie tańczyć na krześle i brać całą uwagę na siebie, jego rysowanie mi przeszkadzało bo to bardzo dziecinne, jego komentowanie też. Świetny news
    • MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
  • Dodaj nową pozycję...