Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Norbas, czyli udzielanie się na innych forach wrestlingowych oznacza koniec kariery na BGZ?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie.

Tu chodzi o to, że on pisze newsy dla konkurencji.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   2

Ale to chyba nie jest nic złego. Dostarcza informacje tu i tu. Przecież nie jest zatrudniony jako newsman za pieniądze :wink: .

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Nie chce mi się na ten temat gadać.

Swoje już napisałem. :?

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

A czy ja gdziekolwiek prosiłem się o to, zebyś mi moda na powrót dal ?? 8) Hmm, nie wydaje mi sie. Wy także możecie sobie to tłumaczyć jak chcecie, jestem człowiekiem wolnym i nikt nie zabroni mi chyba pisac newsów. Robie coś na szkode BGZ ? Nie. To chyba wystarcza.

Robie coś na szkode BGZ ?

Owszem robisz.

Pomagasz w rozwoju konkurencji.

i tym udowodniles ze ten przpis jest bynajmniej glupi

Uważaj na to co piszesz.

Żaden moderator i admin BGZ nie pomaga i nigdy nie będzie pomagał w rozwoju UW.

Jest coś takiego jak lojalność.

Tyle, że nie dla wszystkich to słowo jest znane.

To tyle na ten temat z mojej strony.

Edytowane przez Gość

Naprawde Norbas troche przesadzasz. Argument, ze pomaga w rozwoju konkurencji jest co najmniej dziwny. W ten sam sposob powinienes juz dawno zbanowac na przyklad Grubego, ktory swego czasu wrzucil na "inne forum" paredziesiat linkow do gier, filmow itd. a dch za robienie swego czasu raportow z gal TNA.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Norbas heh czyżbyś się bał konkurencji ? to jest poprostu Samolubne że chcecie być najlepsi nie można się zjednoczyć bo to nie ma sensu argumenty typu pomagasz rozwijać się konkurencji dla mnie to szlachetny cel pomagać słabszym.. a Twoje wypowiedzi na temat LK i jego pomocy są śmieszne

41088954ww7.jpg

Poprę bobka. Dokładnie... Powinny panować równe zasady. LK sam pisał mi na GG, że pisze newsy, bo po prostu to lubi a na BGZ newsów nie wstawiał, bo brakowało mu czasu. A ty Norbas, zabrałeś mu moda a wtedy nie można było pisać newsów bez moda....

Pfffff Gdzie tam obraza ? teraz wyszło na to że dostałem warna za pisanie prawdy...

41088954ww7.jpg

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Dokładnie, zacytuj słowa, w których OKo obraził Cie. Zauważyłem, że ostatnio migasz się od odpowiedzi na pytania użytkowników, którzy nie rozumieją Twoich decyzji.

W sumie to naprawde Norbi nie sprawiedliwie dałeś mu ostrzeżenie , to nie była obraza tylko napisał co myśli .

sws.png

31576.png

Dobra więc czytajcie uważnie bo napisze to tylko jeden raz.

I nie mam zamiaru się więcej powtarzać.

Nic nie mam do attitude bo ludzie z tego forum są w porządku wobec BGZ. Każdy z BGZ może sobie nawet administrować tamto forum - to mi nie przeszkadza.

Natomiast uw to forum na ktorym BGZ jest systematycznie gnojone, administratorzy obrażani.

Napisalem to już w styczniu - żaden z moderatow BGZ, który chce zachować swoją posade nie może pomagać w rozwoju tego forum.

Wymagam niewiele - tylko troche lojalności.

ps.

Twoje wypowiedzi na temat LK i jego pomocy są śmieszne

oko ciesz sie ze to tylko ostrzezenie bo zasłużyłeś na bana.

Lepiej przestań kozaczyć bo możesz się na tym bardzo przejechać.

kazdy chyba wie, ze forum haltury (%#@&) i ze lubia kopiowac BGZ, bo sami nic nie umieja zrobic, dla mnie jezeli ktos jest zwyklym userem BGZ, to moze sobie tam wejsc , ale pod innym nickiem niz na BGZ i nie powinnien wypowiadac sie na nasz temat, a jezeli ktos zajmuje jakos lepsza pozycje na BGZ , to powinien wiedziec ze na halture sie nie wchodzi, a konkurencji sie nie pomaga , konkurencje sie roz****dala!!!!! a w szczegolnosci tych palantow, musicie sie przyzwyczaic do tego, ze Norbas to Norbas i on juz taki jest i moze tu robic co chce , taka jest prawda

Edytowane przez Gość

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
    • Robespierre
      Zapraszam. Wspólna zabawa jest lepsza niż samo śledzenie. Potwierdzam. Tworzenie gali to skomplikowany proces - czasem są to przemyślenia i planowanie różnych rzeczy, ale czasem niektóre segmenty wychodzą całkowicie spontanicznie - w zależności od weny twórczej. Zaległe dwie gale są obszerne z uwagi na to, że miały skończyć pewien etap historii, nie chciałem się ograniczać. Nie wydaję mi się też by jakakolwiek gala w przyszłości będzie równie długa. Z drugiej strony staram się by każda os
  • Dodaj nową pozycję...