Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   70
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Nie ma to jak granie z kumplami w SD vs RAW :D 8 osobowy turniej :D Furore zrobił kumpel z Flairem, któremu udało się wygrać walkę stosując same chopsy :D :D :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dla roztrzepanych :P

W nocy z soboty na niedzielę zmieniamy czas z letniego na zimowy. W niedzielę, 29 października, nad ranem wskazówki zegarów cofamy z godz. 3.00 na godz. 2.00.

Godz. 2.00 będzie godziną początkową czasu zimowego. Czas letni zacznie znów obowiązywać 25 marca 2007 r.

Zmiana czasu w Polsce dokonywana jest w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października.

Stosowanie czasu letniego pozwala wiosną, latem i wczesną jesienią na "przedłużenie" zegarowego dnia o godzinę. Dzięki temu dłużej korzystamy wtedy z dnia i naturalnego światła.

Z konsekwencjami zmiany czasu na zimowy muszą się liczyć podróżni korzystający z komunikacji kolejowej. O godz. 3.00 nad ranem w niedzielę, kiedy trzeba przesunąć wskazówki zegarów na 2.00, pociągi staną na godzinę, by dostosować rozkład jazdy do nowego czasu.

Spółka PKP Przewozy Regionalne zatrzyma w nocy łącznie 25 swoich pociągów. Podobnie postąpi inny kolejowy przewoźnik, PKP Intercity.

"Podwójny czas" - letni i zimowy - stosuje się w około 70 krajach na całym świecie. Obowiązuje on we wszystkich krajach europejskich - z wyjątkiem Islandii - i wielu innych, m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. Jedynym wysoko uprzemysłowionym państwem, które nie wprowadziło czasu letniego, jest Japonia.

Kraje europejskie położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Wszystkie kraje Unii Europejskiej (niezależnie od tego, w jakiej leżą strefie czasowej) zmieniają czas jednocześnie. Reguluje to unijna dyrektywa. (reb)

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Dzięki Norbas, chyba zaspałbym do roboty (na 8 :x )..

EDIT: tfu, byłbym godzinę wcześniej :mrgreen:

chcelatooo.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Ale poracha Norbas THX!!!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

W niedziele rano do roboty ?? Jednym slowem masz przesrane :P

Bobek, jak spotkasz kiedyś jakiegoś Morfeusza i wybierzesz zieloną pigułkę.. Welcome to real world, boy :mrgreen:

chcelatooo.png

LegendKiller nie spodziewałem sie tego po Tobie.

Mam nadzieje że bedziesz się tam dobrze bawił. Powodzenia

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Modjo, czy ty mi coś insynuujesz ? :P Wiem o co Ci chodzi i pytam, czy robienie czegokolwiek poza BGZ jest już przez Ciebie jako przejście gdzie indziej ?

to tak jakbyś wstąpił do wermahtu :twisted:

a że wcześniej byłeś w legii cudzoźiemskiej to inna sprawa ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

czy robienie czegokolwiek poza BGZ jest już przez Ciebie jako przejście gdzie indziej ?

Tak se to tłumacz.

Ja to traktuje jednoznacznie i właśnie pogrzebałeś swoją szanse na odzyskanie moda. W tej kwestii jesteś już na BGZ spalony.

94370642845de365932a94.jpg

To ty jakas okrojona wersje Morfeusza chyba spotkales bo jeszcze nie spotkalem czlowieka co ma na 8 rano w niedziele do pracy ;)

Wierz mi, że też tak chciałbym :) Ale póki co, to jestem w trakcie przebranżowywania się, tylko zanim oleję obecną robotę wypada coś innego mieć juz na oku..

I tak swoją drogą. Te wszystkie sklepy otwarte od dziesiątej, i tak dalej, to myślisz, że niby co? Tam jest zawsze w cholerę rzeczy do roboty, zanim się otworzy :(

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
    • Robespierre
      Zapraszam. Wspólna zabawa jest lepsza niż samo śledzenie. Potwierdzam. Tworzenie gali to skomplikowany proces - czasem są to przemyślenia i planowanie różnych rzeczy, ale czasem niektóre segmenty wychodzą całkowicie spontanicznie - w zależności od weny twórczej. Zaległe dwie gale są obszerne z uwagi na to, że miały skończyć pewien etap historii, nie chciałem się ograniczać. Nie wydaję mi się też by jakakolwiek gala w przyszłości będzie równie długa. Z drugiej strony staram się by każda os
  • Dodaj nową pozycję...