Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja z wielkim bólem omijam tematy, które są z nim związane i są pewnie ciekawe :|

Tak przy okazji, dlaczego czcionka, która pojawia się w okienku po najechaniu kursorem na temat została zmniejszona? Nic nie widać teraz... A może tylko ja tak mam, bo coś pomieszałem z ustawieniami?

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam normalna... musiales jednak cos pozmieniac z ustawieniach.

Kurde. Może jak instalowałem "Dino Crisis 2", to jak ustawiałem rozdziałkę w grze, to coś się zapisało... ?!

Pomęczę się, dzięki za reakcję.

chcelatooo.png

No ja tez cholera przez problemy z rozlaczaniem neta bede ogladal dopiero jutro. W tej chwili pobieram dopiero 4 part z 5 :/

I tez z wielkim bolem serca omijam temat z Bound for Glory...Raz spojrzalem i znam juz jeden wynik niestety ale na szczescie raczej mniej waznej walki ;)

Ja też - invitational gauntlet blablabla royal rumble.. Cholernie długa nazwa :)

Nie lepiej było ściągać z MU? Ja wywaliłem NSV jak dali linki do RM w 3 częściach.

chcelatooo.png

hell "Dino Crisis 2" hmmm troszke staroc :P no ale jak lubisz to luzik ja tam wole Counter-Strike

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Heh, od tego zaczęły się survival horrory w moim łbie, a poza tym ta gierka nawet na dzisiejsze standardy ma wstawki fmv na naprawdę wysokim poziomie..

Cały wieczór tłumaczyłem komuś, jak włączyć napisy do filmu.. Przez GG. Nie pomogło, a BFG jeszcze nie widziałem. Łeb przy samej ... odpada :lol:

chcelatooo.png

You are da man, dziękuję tak bardzo, że przed słowem "bardzo" chciałem wrzucić jakieś soczyste określenie z gatunku zabronionych w wydźwięku jak najbardziej pozytywnym. Na przykład takie "cholernie", lecz innymi słowami. Ale mi nie przystoi (mod), no cóż 8)

chcelatooo.png

• Styl:  Klasyczny

ha ... wpisz Chuck Norris tutaj 8)

... wyszukiwarka inna niż wszystkie ;)

http://www.msdewey.com/

... jak zostawicie strone przez chwile bez wpisywania komend ... babeczka zaczyna sie nudzic ;) ... wpiszcie kilka razy pod rząd wrestling - :D

Ha ha swietna ta wyszukiwarka. :mrgreen:

dobre dobre panienka daje rade na tej wyszukiwarce, usmialem sie troche

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Moderatorzy.... możecie wystawiać ostrzeżenia.

Tylko w tych działach na których macie moda.

Należy zacytować post za który dajcie warna i punkt regulaminu, ktory został złamany.

Nie możecie dawać warnów innym modom.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Średnio 617 tys. widzów oglądało zeszłotygodniowy odcinek AEW Dynamite na TBS – to spadek o 13,1% względem 710 tys. z poprzedniego tygodnia i najniższa widownia od 11 lutego. W kluczowej grupie 18-49 lat program zanotował rating 0,10, co oznacza spadek o 16,7% w porównaniu do 0,12 z poprzedniego tygodnia i najgorszy wynik w tej demografii od 11 marca. Odcinek rywalizował bezpośrednio z play-offami NBA na ESPN i play-offami NHL na TNT, zajmując ex aequo 10. miejsce wśród wieczornych programów k
    • Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
  • Dodaj nową pozycję...