Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja z wielkim bólem omijam tematy, które są z nim związane i są pewnie ciekawe :|

Tak przy okazji, dlaczego czcionka, która pojawia się w okienku po najechaniu kursorem na temat została zmniejszona? Nic nie widać teraz... A może tylko ja tak mam, bo coś pomieszałem z ustawieniami?

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam normalna... musiales jednak cos pozmieniac z ustawieniach.

Kurde. Może jak instalowałem "Dino Crisis 2", to jak ustawiałem rozdziałkę w grze, to coś się zapisało... ?!

Pomęczę się, dzięki za reakcję.

chcelatooo.png

No ja tez cholera przez problemy z rozlaczaniem neta bede ogladal dopiero jutro. W tej chwili pobieram dopiero 4 part z 5 :/

I tez z wielkim bolem serca omijam temat z Bound for Glory...Raz spojrzalem i znam juz jeden wynik niestety ale na szczescie raczej mniej waznej walki ;)

Ja też - invitational gauntlet blablabla royal rumble.. Cholernie długa nazwa :)

Nie lepiej było ściągać z MU? Ja wywaliłem NSV jak dali linki do RM w 3 częściach.

chcelatooo.png

hell "Dino Crisis 2" hmmm troszke staroc :P no ale jak lubisz to luzik ja tam wole Counter-Strike

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Heh, od tego zaczęły się survival horrory w moim łbie, a poza tym ta gierka nawet na dzisiejsze standardy ma wstawki fmv na naprawdę wysokim poziomie..

Cały wieczór tłumaczyłem komuś, jak włączyć napisy do filmu.. Przez GG. Nie pomogło, a BFG jeszcze nie widziałem. Łeb przy samej ... odpada :lol:

chcelatooo.png

You are da man, dziękuję tak bardzo, że przed słowem "bardzo" chciałem wrzucić jakieś soczyste określenie z gatunku zabronionych w wydźwięku jak najbardziej pozytywnym. Na przykład takie "cholernie", lecz innymi słowami. Ale mi nie przystoi (mod), no cóż 8)

chcelatooo.png

• Styl:  Klasyczny

ha ... wpisz Chuck Norris tutaj 8)

... wyszukiwarka inna niż wszystkie ;)

http://www.msdewey.com/

... jak zostawicie strone przez chwile bez wpisywania komend ... babeczka zaczyna sie nudzic ;) ... wpiszcie kilka razy pod rząd wrestling - :D

Ha ha swietna ta wyszukiwarka. :mrgreen:

dobre dobre panienka daje rade na tej wyszukiwarce, usmialem sie troche

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Moderatorzy.... możecie wystawiać ostrzeżenia.

Tylko w tych działach na których macie moda.

Należy zacytować post za który dajcie warna i punkt regulaminu, ktory został złamany.

Nie możecie dawać warnów innym modom.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...