Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

takie mam pytanie po co dajecie moda gowniarzowi typu VLADIMORT ktory jak zrobi cos zlego to pucuje sie przed wami i najlepiej wjechalby wszystkim w tylki bez wazeliny slyszalem ze nazywacie tamto drugie forum "piaskownica" a tu prosze uzytownik 14 letni ktory wpisuje bzdury typu w temacie od 1997 (napewno...) ma moda i potem niewie o co kamam i sapiecie na niego....hmmm ciekawe

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hahahhaah pamiętacie jak pisałem o tym, że byłem fanem skoków narciarskich (Ale to ponad rok temu) i to, że ten szef mnie nie cierpi? No to patrzcie:

Objawieniem zawodów był Destroyer, który wygrał rywalizację w swojej grupie, w której znajdował się także lider klasyfikacji generalnej SQ z zeszłego sezonu - KIBIC81.

Who's the man ? xP

• Styl:  Klasyczny

ALUSTRIEL, co do tego ze interesuje sie wrestlingiem od kiedy mialem 5 lat to prawda.Wtedy na DSF lecialo WCW!Razem z bratem ciotecznym siedzielismy do nocy zeby zobaczyc gale!W przerwach leciala anatomia kobiety xD.

A co do tego ze sie ze mnie nabijacie:

Mam to gleboko w "powazaniu".Wiem ze was to g***o obchodzi ale mnie tez.

Wiec sie od**********e, bo nie mam zamiaru psuc sobie nerw.

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Vladek, nie tak ostro, nie warto sobie szargać nerwów ;)

Alustriel, masz 21 lat natomiast Vladimort 14, z prostego rachunku matematycznego wynika, że jest między wami 7 lat różnicy.

takie mam pytanie po co dajecie moda gowniarzowi typu VLADIMORT ktory jak zrobi cos zlego to pucuje sie przed wami i najlepiej wjechalby wszystkim w tylki bez wazeliny slyszalem ze nazywacie tamto drugie forum "piaskownica" a tu prosze uzytownik 14 letni ktory wpisuje bzdury typu w temacie od 1997 (napewno...) ma moda i potem niewie o co kamam i sapiecie na niego....hmmm ciekawe

Stawiam piwo osobie, która pokaże mi niepogwałcenie chociażby jednej zasady iterpunkcji w tym poście. Wjechałeś na Vladmorta z racji wieku. Owszem, 14 lat to niewiele (16 zresztą także). Czytałeś jednak jego posty ? Po tym co przeczytałem w twoim, nie sądzę. Większośc jego postów jest poprawna gramatycznie i bez problemu można je "rozszyfrować" w przeciwieństwie do Twojego.

Z tego miejsca apeluje o to, by administracja dała się Vladimortowi raz jeszcze wykazać i przywróciła go na stanowisko moderatora.

LegendKiller, wiesz co ci powiem?Juz mi nie zalezy na byciu moderatorem...Mam to po prostu gleboko w "powazaniu"...

Przekonalem sie o co tu chodzi...Choc nadal bede kozystal z BGZ to juz tylko w malym stopniu...Mam to po prostu...A juz to mowilem...

Dziekuje ci LK za intencje.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

A co do tego ze sie ze mnie nabijacie:

Mam to gleboko w "powazaniu".Wiem ze was to g***o obchodzi ale mnie tez.

Wiec sie od**********e, bo nie mam zamiaru psuc sobie nerw.

Vlad, to nie przedszkole. Temat został zakończony, obiecałeś poprawę, a zamiast tego ciągle wracasz i poruszasz go znowu.. Nie rzucaj słów na wiatr.

I bez urazy - zamiast się obrażać na wszystkch za wszystko, czasem lepiej coś przeczytać dwa razy i wziąć do siebie.

Generalnie, jako moderator HP powinienem zgłosić Twój post do administracji, gdyż według

regulaminu zasługuje na wynagrodzenie go warnem. Ja go po prostu nie usunę - armia barwy złotej zrobi z nim, co uzna za stosowne.

Edytowane przez Gość

chcelatooo.png

• Reputacja:   2

Zapominacie niektórzy, że gdy tworzono to forum, chciano aby było w nim miła, rodzinna wręcz atmosfera? Aby zjednoczono tu fanów wrestlingu?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

hellner, powtorze jeszcze raz:

G***o mnie to obchodzi!Mozesz nawet dac mi bana!

Ja poruszam go znowu?Czy k***a ja sie przyczepilem do mlodszego?NIE!Czy ja sie do kogos czepiam?NIE!Wiec niech sie wszyscy ode mnie tez odczepia!

Ale nikt nie powie mi ze nic na BGZ nie zrobilem!

I mam gleboko w powazaniu co ktos sobie mysli!

To już jest Vladmort przegięcie. Poprawna gramatyka to jedno, a dojrzałość emocjonalna drugie.

Nikt tak na dobrą sprawę sie Ciebie o nic nie czepiał, sam sobie to po prostu wyimaginowałeś. Myślę, że krótki rozbrat z forum dobrze Ci zrobi, naprawdę.

Kurcze, BGZ to nie miejsce na kłótnie. Milos, masz racje...czy musimy sie kłócić..?? Vlad, nie przesadzaj. Straciłeś moda, trudno. Czy to powód do kłótni...? Dajmy spokój, zakopmy kość niezgody :D

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Moze masz racje z tym rozlaczeniem?

Przez 3 dni bede tu wchodzil tylko po newsy i walki...Ide z tad nara!

Pozdroffcie Babcie!

• Reputacja:   3

Proszę o spokój!!!!! :twisted:

Bo kogoś pociagnę... za ucho!

Vladimort, o co Tobie chodzi? zacznij pracować to ktos może doceni to co robisz... ALUSTRIEL na pewno ma guzik do gadania w tej sprawie....

001ug2mo4.jpg

Moim zdaniem Alustriel zasłużył na warna z conajmniej dwóch powodów :

1) Tekst bez jakiejkolwiek poprawności interpunkcyjnej.

2) Najechanie na użytkownika forum tylko z racji wieku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Ogólnie ten program z DR bardzo mi się podoba i ta ostatnia akcja na zapleczu jak Mox rozmawiał z Ospreay'em, Mox raczej idzie w stronę face'owania dlatego byłem zdziwiony że teraz znowu miałby stać się Heelem, jak na razie niech to ciągną bo fajnie to wygląda. 
    • Grok
      Carmelo Hayes zebrał mieszane reakcje od fanów po debiucie w głównym rosterze. W wywiadzie dla Michaela Fairmana Hayes odniósł się do niepewnej początkowej reakcji fanów. Wyjaśnił, że kibice chcieli go dopingować, mimo że był prezentowany jako heel. Hayes przeszedł do SmackDown podczas WWE Draft 2024. W swoim pierwszym segmencie na tym brandzie rzucił wyzwanie Cody'emu Rhodesowi o Undisputed WWE Championship w odcinku z 26 kwietnia tamtego roku. Krótko współpracował z The Mizem w 2025
    • Grok
      Niedawno według Dave'a Meltzera z F4WOnline ujawniono, że Pat McAfee wycofał się ze swojego wątku planowanego na WrestleMania 42 po fali krytyki w mediach społecznościowych i backlashu fanów, którzy uznali, że to zły kierunek dla feud'u Cody'ego Rhodesa z Randym Ortonem. W swoim podcaście 83 Weeks były prezydent WCW, Eric Bischoff, odniósł się do rezygnacji McAfee z tego wątku i porównał ją do storyline'ów z celebrytami, które realizował w World Championship Wrestling. Eric Bischoff o sytuac
    • Grok
      Sprzedaż biletów przedsprzedażowych na AEW Forbidden Door 2026 została potwierdzona przez WrestleTix, a ponad połowa biletów na galę w San Jose znalazła już swoich nabywców. Na ten moment dostępnych jest 2330 biletów, z czego sprzedano 3146 spośród 5476 przygotowanych. To oznacza, że z puli przedsprzedażowej rozeszło się około 57%. Oficjalna mapa siedzeń na galę zakłada pojemność 17 049 miejsc, gdy show odbędzie się w SAP Center w San Jose w Kalifornii pod koniec czerwca. Bilety wejdą do ogó
    • Grok
      The Undertaker i Michelle McCool zostali zastąpieni w trzecim sezonie WWE Legends & Future Greats przez Kevina Owensa i Natalyę. W pierwszym odcinku sezonu, który niedawno wyemitowano, Shawn Michaels zasugerował, że obowiązki The Undertakera w Lucha Libre AAA przyczyniły się do jego nieobecności w LFG. Program skupia się na rekrutach z Performance Center, którzy pracują nad awansem do NXT i głównego rosteru. The Undertaker był głównym trenerem w pierwszych dwóch sezonach i mentorował Shi
  • Dodaj nową pozycję...