Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czuję się jak na drugim roku studiów na gramatyce opisowej :lol: hellner toby mógł z Miodkiem isc w zawody :)

he: sama tego chciałaś :wink:

Nie "hellner toby mógł", lecz "hellner to mógłby" :twisted:

Hehe, pozdrowienia 8)

mo: o kutwa :roll:

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

No i tera zostałeśobjechany by Hellner 8)

A ja pamiętam jak mi zrobił afere na starym BGZ o mój post

sorka, literka "l" mi sie nie dopisała

Pamiętam jaką mi odpowiedź dał xP

he: Damn, ja nie pamiętam, a na fora.pl i tak nie mógłbym wejść bo nawet hasła nie pamiętam.. Przypomnij, proszę :wink:

Edytowane przez Gość

Czemu "to mógłby",a nie "toby mógł"? Zdaje się, ze patykuła "by" jest ruchoma :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Na pewno ta pierwsza forma jest niepoprawna? :lol:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No znając pasję Hella do moderowania całego forum (jest moim idolem ;) poświęcał kupe czasu na czytanie wszystkich wypocin i wynagradzanie ich... :P , ja to się nie pierdziele i kasuję rzędami...) to musiałeś Hassio niezłego posta odwalić :P

PS. Jak tam Hell opijanie 1 rocznicy pobytu na BGZ? Bo ja dziś zaczynam... :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

wzruszyła nas Twoja historia :roll:

hłe hłe kurde hłe 8)

16476371734edf391100c30.jpg

Vladimort, To co napisałeś chyba w 99,9 % tyczy się do mnie :) Tak myśle...:P

sws.png

31576.png

Pfffff

Dobre :P

Staraj się chłopie... jak mnie wyrzucą, to miejsce będzie na pewno dla Ciebie... :twisted:

001ug2mo4.jpg

pawelzak1976, do kogo mówisz? BO jak zawsze ja nie rozumiem :P

sws.png

31576.png

• Urządzenie:  Windows

No znając pasję Hella do moderowania całego forum (...) to musiałeś Hassio niezłego posta odwalić :P

PS. Jak tam Hell opijanie 1 rocznicy pobytu na BGZ? Bo ja dziś zaczynam... :mrgreen:

Ja tam nie pamiętam.. Ponoć tylko jednej litery nie dopisał, niech mu będzie ;)

Ale wtedy byłem drażliwy na wszelką niepoprawność językową, która pojawiała się notorycznie, hehe.. Boję się, że znowu się zacznie.. :?

Ooo! Już się zaczęło - a prosiłem, byś nie odpowiadał - napisałeś dokładnie to samo, co na poprzedniej stronie, tylko innymi słowami, Vladimort.. :x

Co do opijania. Chyba powinienem w profilu zmienić zakładkę "skąd", bo w JRC, ani nigdzie indziej nie było mnie 2,5 tygodnia.. Zero imprez przez ten czas. Ale ma to plus - ostatnio napiłem się piwa, i po 3 miałem fazę.. Pewnie po tygodniu wszystko wróci do normy, ale póki to się nie stanie, hehe, ... No co tu więcej pisać - pierwsze imprezy bedą bardzo ekonomiczne i bardzo amnezjotwórcze :twisted:

Ale to za jakiś czas, jak prywatne sprawy zamiast cienia przed sobą zaczną rzucać światło wokół..

Póki co, to szalej, Panie Pawle - Twoje zdrowie. Jednego "wściekłego" - jak będziesz miał okazję - to możesz wlać w siebie za kolegów z forum, fucking cheers!

pawelzak1976, do kogo mówisz? BO jak zawsze ja nie rozumiem

To pewnie była odpowiedź na post Vladimorta, który usunąłem. Jak nie pamiętasz, co w nim było, to zajrzyj na poprzednią stronę - różnice są tylko kosmetyczne, treść taka sama...

chcelatooo.png

Szkoda, że usunąłeś... koleś się naprawdę napracował nad tym postem... :D

001ug2mo4.jpg

hellner to było przykre :roll:

bo...

bo ja nie przeczytałem... :lol:

makmachon i byk szoł wzieli się stąd że sąd zabronił uzywac nam prawdziwych ksywek ;)

"konkurencja" podobno sie chwali że juz wchodzi na BGZ i zaraz będzie kserować! :lol:

najlepsze ze dalej cos tam pierniczą pod nosami ze oni byli pierwsi hahahaha :lol:

LOL!

z czym pytam?

z kawałkiem okładki? który hajturi zrobił po zobaczeniu kawałka okładki BGZ eX??

hahahaa :lol:

oj dzieci dzieci.

"bo ja w radyjku juz mówiłem dawno temu o magazynie"

ojejejku jej!

:lol:

niesamowicie innowacyjny pomysł!

:lol:

założe sie o 6ciopak że pan małe h, połowe pomysłów z BGZ eX bezczelnie skopiuje hłe hłe, bedzie ubaw po pachy!

bo cóz potrafi ten chłopczyk oprócz odp**a jakiegoś graficznego "coś tam" według instrukcji na jakims tam forum?

NIC! tylko xerowac. powodzenia więc w xerowaniu!

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Oświadczam iż mam ukończone 18 lat

No Hassio, śmiem wątpić :lol:

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Ogólnie ten program z DR bardzo mi się podoba i ta ostatnia akcja na zapleczu jak Mox rozmawiał z Ospreay'em, Mox raczej idzie w stronę face'owania dlatego byłem zdziwiony że teraz znowu miałby stać się Heelem, jak na razie niech to ciągną bo fajnie to wygląda. 
    • Grok
      Carmelo Hayes zebrał mieszane reakcje od fanów po debiucie w głównym rosterze. W wywiadzie dla Michaela Fairmana Hayes odniósł się do niepewnej początkowej reakcji fanów. Wyjaśnił, że kibice chcieli go dopingować, mimo że był prezentowany jako heel. Hayes przeszedł do SmackDown podczas WWE Draft 2024. W swoim pierwszym segmencie na tym brandzie rzucił wyzwanie Cody'emu Rhodesowi o Undisputed WWE Championship w odcinku z 26 kwietnia tamtego roku. Krótko współpracował z The Mizem w 2025
    • Grok
      Niedawno według Dave'a Meltzera z F4WOnline ujawniono, że Pat McAfee wycofał się ze swojego wątku planowanego na WrestleMania 42 po fali krytyki w mediach społecznościowych i backlashu fanów, którzy uznali, że to zły kierunek dla feud'u Cody'ego Rhodesa z Randym Ortonem. W swoim podcaście 83 Weeks były prezydent WCW, Eric Bischoff, odniósł się do rezygnacji McAfee z tego wątku i porównał ją do storyline'ów z celebrytami, które realizował w World Championship Wrestling. Eric Bischoff o sytuac
    • Grok
      Sprzedaż biletów przedsprzedażowych na AEW Forbidden Door 2026 została potwierdzona przez WrestleTix, a ponad połowa biletów na galę w San Jose znalazła już swoich nabywców. Na ten moment dostępnych jest 2330 biletów, z czego sprzedano 3146 spośród 5476 przygotowanych. To oznacza, że z puli przedsprzedażowej rozeszło się około 57%. Oficjalna mapa siedzeń na galę zakłada pojemność 17 049 miejsc, gdy show odbędzie się w SAP Center w San Jose w Kalifornii pod koniec czerwca. Bilety wejdą do ogó
    • Grok
      The Undertaker i Michelle McCool zostali zastąpieni w trzecim sezonie WWE Legends & Future Greats przez Kevina Owensa i Natalyę. W pierwszym odcinku sezonu, który niedawno wyemitowano, Shawn Michaels zasugerował, że obowiązki The Undertakera w Lucha Libre AAA przyczyniły się do jego nieobecności w LFG. Program skupia się na rekrutach z Performance Center, którzy pracują nad awansem do NXT i głównego rosteru. The Undertaker był głównym trenerem w pierwszych dwóch sezonach i mentorował Shi
  • Dodaj nową pozycję...