Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

no szkoda, szkoda, ale ważne jest to że dziś w Krakowie wygra Koroneczka! :D

johncena4iryszi7ll8.gif
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

... bachory mają pełną dupę serków itp. ale oblali im to czekoladą i wieprzają aż sie uszy trzęsą ;)

Kurde nie moge! ! ! , rozwaliłeś mnie tym tekstem na kawałki do teraz nie moge:) :lol: :lol:

A propo siatkówki ? Ja tam sie tym czymś nie interesuje nie kręci mnie to więc nie będę komentował . Dajcie jakiś ciekawszy temat ...

sws.png

31576.png

To puźno tą żałobe ogłosiłeś , ja już jak sie dowiedziałem to miałem stype.

Ale cóż, wkońcu musimy się przyzwyczajać to Mistrzoskiego pasa Ceny ale oby to długo nie trwało .

sws.png

31576.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Kurde bez spoilerów mi tutaj!! Damn it!!

001ug2mo4.jpg

Superowo... nie wiesz co mowisz, najgorzy ruch WWE w... tym miesiacu :P.

Fan ceny.. pewnie Irys bedzie też świetował hehe xP.. A tak btw - ludzie - jeszcze ciut ponad tydzień wakacji i znowu cięzki za*****al w budzie.. BA! I jeszcze matura.. ciastko.. niech ktoś mnie zabije...

IOOT, która mnie pociesza.. już za 10 miechów wakacja 8)

• Reputacja:   1

Hehehe jak Cena wygra (czego nie chcem) przeboleje to, ale bez żadnych tam żałob :P w każdym bądz razie w "mojej" federacji mam champa z którego moge być domny 8) -Best Wresler In The World "American Dragon" Bryan Danielson ;). Fakt, że jest heelem i dostaje od publiki za swoje odzywki, ale dumnie bym krzyczał podczas z jednej z gal (kiedy publika się zdenerwowała na niego i besztatała go) "This Is Our Champion !!" 8) .

Co do końca wakacji ojj ja nie wiem jak się nastawie na nauke (w tym roku musze koniecznie) jak ja wakacje już miałem mniej więcej na przełomie kwietnia i maja.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Co do końca wakacji ojj ja nie wiem jak się nastawie na nauke (w tym roku musze koniecznie) jak ja wakacje już miałem mniej więcej na przełomie kwietnia i maja

Oby to sie nie skończyło na dobrych chęciach.. ja mam pierwszy tydzień wene do roboty a potem zapominam xP

• Reputacja:   1

U mnie to już nie chodzi o dobre chęci już jest obgadane z siostrą i matulą jak półrocze bedzie takie jak ostatnio to kończe edukacje bo szkoda państwowych i rodziców piniędzy na moją edukacje. Ja se postanowiłem, że skończe szkołę bo mnie nie rajcucje do końca życia robić na budowie lub w tartaku bo po pierwsze chcem mieć rodzine a po drugie chcem zapewnić jej jak najlepsze życie i nie mówić do dziecka "Nie bo tatuś nie ma pięniędzy". Tak jak z kawałka WWO "Trójka BMW, ale żony na zakupy" ;).

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Dziś Summerslam.. Cena wraca na mistrza.. chyba urządze se żałobe w domu z tego powodu xP

F**K Cena to największy patałach jakiego widziałem. Nienawidze ani jego ani jego"rapu" ani jego wrestlingu. Cena SUX :!:

What's Up?

killings5gr6.gif

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Welcome to the Club. :P

94370642845de365932a94.jpg

Dziś Summerslam.. Cena wraca na mistrza.. chyba urządze se żałobe w domu z tego powodu xP

F**K Cena to największy patałach jakiego widziałem. Nienawidze ani jego ani jego"rapu" ani jego wrestlingu. Cena SUX :!:

No i już Cie lubie :P You hate Cena - I like you xP (No chyba, że jesteś z no wiesz...)

Ale i tak cena dziś wygra... mam pomysł: zrzućmy sie na bombe i samolot... dostarczcie go do mnie a ja polece do Bostonu.. i SS sie nie odbedzie :P

A tak btw - Summerslam ma "gimmnick" (ale to głupio brzmi xP) "The Biggest Party Of The Summer" :D ciekawe, co sie bedzie działo.. może walki beda sie odbywać na jakiejś plazy ? xD

Cholera nie umie spać a musze iść na 6 do pracy :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      23 lutego Mistrzyni Świata Marigold Miku Aono po raz drugi skutecznie obroniła tytuł, pokonując CHIAKI, członkinię frakcji Darkness Revolution. Bycie mistrzynią świata to ogromna odpowiedzialność, a Aono najwyraźniej wzięła ją na klatę jak prawdziwa liderka. Niedawno Aono udzieliła wywiadu dla Encount, w którym mówiła o Marigold. Jasno dała do zrozumienia, że jej celem jest podniesienie poziomu tej promocji i bycie liderką, jaką może być tylko mistrzyni świata. Photo Credit: Marigold Aono zap
    • Grok
      Do zmiany pasów doszło w piątek, podczas obchodów 54. rocznicy New Japan Pro Wrestling. Na gali Anniversary w Tokio Taiji Ishimori i Robbie X pokonali Ichiban Sweet Boys (Robbie Eagles i Kosei Fujita), zdobywając pasy IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Pod koniec 15-minutowej walki Robbie X przypiął Fujitę, co dało im złoto. Ishimori i Robbie X to członkowie świeżo powstałej frakcji Unbound Company w NJPW. To pierwszy tytuł Robbie X w tej promocji, podczas gdy Ishimori ma na koncie liczne mis
    • Grok
      Gwiazdy AEW MJF i Brody King zostali ogłoszeni na nadchodzące gale indie. MJF w Beyond Wrestling Beyond Wrestling ogłosiło, że MJF powróci do tej promocji po raz pierwszy od 2019 roku. Wystąpi na wydarzeniu Beyond's Break the Walls Down, które odbędzie się 5 czerwca w Cranston w stanie Rhode Island. Brody King w House of Glory Wrestling Brody King został ogłoszony na gali House of Glory Wrestling w Las Vegas 16 kwietnia. Wydarzenie o tytule Culture Clash odbędzie się w czwartek w ty
    • Grok
      Według Aleistera Blacka, jego tatuaże nie są już przeszkodą w występach w Arabii Saudyjskiej. Black pojechał do Arabii Saudyjskiej w styczniu, ale ostatecznie nie pojawił się na WWE Royal Rumble 2026. Spekulowano, że jego tatuaże z demonicznymi motywami były powodem absencji. Black wyjaśnił w rozmowie z portalem The Stunner, że tatuaże kiedyś stanowiły problem, ale tak już nie jest. Został pominięty w Rumble, bo to było najlepsze dla jego storyline'u z Randym Ortonem. „Nie, to nieprawda” – p
    • Grok
      Mamy aktualizację w sprawie podpisywania kontraktów z gwiazdami AAA przez WWE. W piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer napisał, że na razie jedynym wrestlerem z AAA na pełnym kontrakcie WWE jest El Hijo del Vikingo, ale firma pracuje nad wizami pracowniczymi do USA i podpisaniem „każdego, kto choć trochę pojawia się w telewizji”. Pełne wydanie tego tygodnia Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów. AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej
  • Dodaj nową pozycję...