Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hassio ale mnie pocieszasz :D Spoko wysłałem Norbasowi linka :), ale sam mnie o to poprosił.

beznazwyqh1.jpg
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

To UW promo.

UW się coraz bardziej pogrąża.

Haturi jesteś żalosną gnidą. Spamuj sobie do woli a i tak nigdy ze swoją piskownicą do dorośniesz BGZ do pięt. :x

Jeśli dostaniecie taki spam od razu mi zglaszajcie.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

Skoro tutaj można o wszystkim :mrgreen:

hhhmeetssuperdragon5eaan7.png

Świetny screen z gry "WWF No Mercy", który znalazłem na forum o tej grze ;).

.. sekunde póżniej głowa HHH'a została zmiażdzona przez noge Super Dragon'a :twisted:

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Jeżeli można to zażucam jeszcze pare tekstów z tych e-fendów z shoyt box`a bo poprosu pozim tych tekstów mnie zabija :mrgreen:

DDP

"Jebac ten efend jebac go.Bardzo h***jowy efend pojebany efend jebnięty efed popierdolony efend wypierdalac z nim prosze go zamknac gorszego efenda nie widzialem zenek h***j ci w dupe h***j w dupe wszystkim z tego efenda poprostu h***j wszystkim w dupe wiem ze niektuży lubią to uczucie ale co tam .zenek a wiesz czemu tak m? poniewaz wszystko sie wiesza gali jak nie bylo tak nie ma top 10 niem poprostu lecisz sobie w h***ja doceniam to ze chciales ale checi to zamalo wiec dlatego ten efend jest taki h***jowy i pojebany i dlateog h***j temu efendowi w dupsko i zeby kwiczal jak stara baba ruchana przez murzyna co ma 30 cm we wzwodzie.co jeszcze moge powiedziec hmmmmmmmmmmmmmmm iwme Wypierdalac z tym efendem cos jeszcze ?????????chyba nie i to by bylo na tyle nie nie bym zapomial o najwazniejszym czy ktos zrobi mi loda proszeeeeeeeeeeee mze jakas diwa a moze scott nie scott zartuje akurat do wrestleruw nic nie mama ale jakas diwa moze zrobi mi wtedy palke co wy na to dziewczyny ale ostrzegam mam 31 we wzwodzie i lubie seks analny doba to cos jeszcze ?????Nie to naprawde wszystko thx za uwage NARAZIE"

odpowidz na to Scott:(To samo co dał norbas)

A może k***a ci obciągne !!!! Chcesz to spierdalaj stąd, ale h***ja sobie sam obciagni. k***a mogłeś mnie skreślić z tego co napisałeś . A niech ci stara jebana koreanka obciągnie. Ten e-fed był dobry. k***a tw?DP nie dor?je tego Zenka. Zenek miał świetny e fed. Ale był niski poziom rozm? tutaj na shoutboxie. I h***ja już nie będziesz DDP w D-X. Idź k***a do stada murzyn?o ci obciągnął i wyruchają w dupsko. Zenek, gratuluje e-feda, świetnie się bawiłem przez te 2 tygodnie ?? Kr? ale się opłacało. Tylko szkoda że tyle pojeb?utaj powchodziło. I h***j że mnie nie będą lubić. Rzygam na to. Ale nie zamykaj e feda. ON MA ISTNIEĆ. Rozwiniesz go od nowa. Wyjebiesz tych zajebanych h***j?Mnie też mozesz bo należe do tych pierdolonych jebanych kurewskich pedał?Ale prosze cię nie zamykaj FEDRACJi.

HWF MA ISTNIEĆ

potem DDP

I czemu chcecie rozJ***ć m? fend w h***je pojebane co bo macie małę kutasy a ja mam o dużo wiekszego odwas daltego????Ze stary was ruchal w dupe i robiliscie mu loda co?????A moze daltego ze maci ryje jak psy co?????A moze daltego ze was nik nie kocha co????A moze mscicie sie zato co ja napisalem co?????????to sie mscijcie ja napisalem tylko prawde bo ten efend jest pojebany i jest h***jowy!!!!Zenek a ty co?????Jak male dziecko obaza sie "zamykam e fen za 20 min nic tu nie bedzie"wes sie chlopie jebnij w leb ale to i tak chyba nie pomoze ale h***j ci w dupe a no wlasnie pisales ze za 20 min nic tu nie bedzie a dalej jest o co tu k***a chodzi??

a potem admin forum

I have one word : SUCK IT

Nobie podrabiasz mnie ! Robisz dupna federacje i kradniesz zdjecia :

Powiem ci tak wypierdalaj bo tu nie ma dla ciebie miejsca cieciu

i na koniec znowu DDP

Ja cie nie podrabiam a noobem i h***jem jesteśty tak ty jesteś tym nobem i h***jem.A m?fend jest zajebisty nie tak jak twoje HWF biedne jak 100 h***j?cott twuj pomusl jest pojebany gorszego nigdzie nie slyszalem co ze zenek nie wyrabia sie z galami to nie znaczy ze trzeba mu pomuc to jest jego fucha i on powinien to robic a jezeli nie daje rady to niech wypierdala i nie zaklada e fenduw.Teraz każdy zacznie jechac na muj e fend ale ja sie nei martwie obrnimi sie bedziemy walczyc jak lwy.BO TO MY NADWISLANSKIE LWY TO MY NADWISLANSKIE LWY.dobra koniec tych przyspiewek.czy cos jeszcze mam do powiedzienia hmm.. aha trzy slowa to prowadzacego h***j CI W DUPE.Scott steryd ma 10 co???Orton skocz na tolka banana!!!!!!!I powtarzam nie rozjebiecie mojego efenda nie uda wam sie to to ja wytepie ws was wy h***je to ja wytepie takich h***juw jak wy i bujcie sie po DDP was rozpierdoli a wiec WYPIERDALAC Z INTERNeTU

Żałosne to haha ale bardzo się z tego uśmiałmem znaczy sie z ich inteligencji

Zostały zachowane wszystkie błedy i.t.p :mrgreen:

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Podoba Wam się kolor aktywnych userów? :P

94370642845de365932a94.jpg

Jak dla mnie bomba, jak dla Ciebie bomba to dla mnie bomba, zatem bomba ;]

a na polski to oryginalny ten kolor. Podoba mi się.

beznazwyqh1.jpg

Kolorek może być spoko

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   1

Przez półtora miecha wybierałem się do dentysty, żeby zęba wyrwać i w końcu dziś rano wstałem już znudzony stękaniem matki "kiedy ty się w końcu wybierzesz do tego dentysty" zmotywowalem się zjdałem ogromne sniadanie wymyłem, jame ustną, ubrałem się i poszedłem. Jedyne co zastałem to karteczka że "urolp do 14 sierpnia" :? . Pięknie nie wiem kiedy znowu zbierze się we mnie ta energia, żeby odwiedzić tego pana :x:evil: .

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

A moze spróbuj sam go usunąć

No wiesz kawałek nitki czy czegośprzywiąż do zęba drugi koniec do klamki i jak ktoś będzie wchodził szarpnie a ty zęba już nie masz :mrgreen:

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

mleczaki same wypadaja.

mi wypadł jeden w kościele ghe ghe :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Cholera.. Przespałem cały dzień, nie licząc obudzenia się na kilka godzin po 12 dzisiaj.. I od 15 chyba znowu kima... Nie wiem, co się dzieje... :(

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...