Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Siema montoya, co tak wcześnie :D ?? ranny ptaszek;]

beznazwyqh1.jpg
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Ale miałem chory sen.. śnili mi sie kumple z gimnazjum i podstawówki.. na każdym wykonałem Speara albo Spinebustera xD Potem przyszedł Big Show ale o dziwo nic mi nie zrobił. Potem śniły mi sie jakieś portale.. eeh.. zwariowane sny xP

Cienki...

Mi sie snilo ,ze bylem na basenie polaczonym z sklepem jubilerskim ,a dokola byly poustawiane sciany z papieru toaletowego.Na basen napadli jacys rabusie i nagle na calym swiecie zapanowala anarchia.Wyszedlem na ulice a one jak z FallOuta wygladaly...Pozniej jakos przylaczylem sie do gangu raperow i mialem sie udowodnic freestyle'ujac...Nawet niezle mi to wyszlo bo pamietalem kilka textow ktore dzien wczesniej skleilem...

Ale to jeden z narnormalniejszych snow jakie mialem...

Siema montoya, co tak wcześnie :D ?? ranny ptaszek;]

Codziennie po nocce wpadam rano na forum, żadny ze mnie ranny ptaszek jakbym mógł to spałbym do 11 :wink:

Ja też miałem ciekawy sen :)

Otóż szedłem sobie ulicą zajechał samochud i chcieli mnie porwać ale ja niczym misztrz wschodnich sztuk walki rozwaliłem 2 czy 3 kafarów a kierowca uciekał a ja biegłem zanim i jakaś dziewczyna krzyczała biegnij Forest biegnij(to może przez to iż oglądałem wczoraj ten film :mrgreen: )no i oczywiście siedziałem mu na ogonie ale zza rogu wyskoczyła cała banda i mnie złapali potem zawieźli do jakiejś melinki i chcieli obciąć mi ręke ale akurat wtedy się obudziłem!!!!!!!!!!!

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ale miałem chory sen.. śnili mi sie kumple z gimnazjum i podstawówki.. na każdym wykonałem Speara albo Spinebustera xD Potem przyszedł Big Show ale o dziwo nic mi nie zrobił. Potem śniły mi sie jakieś portale.. eeh.. zwariowane sny xP

Hassio... wyłącz kompa na miesiąc i złe sny miną... ;) i zero wrestlingu przez ten czas! bo rodzina jest w niebezpieczeństwie!!! ;) Jak to nie pomoże... to juz tylko zostało Tobie zapisać się do szkoły wrestlingu powstającej gdzieś na Pomorzu :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja lepiej nie będe mówił jakie mam sny bo sie niektórzy zgorszyć mogą :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Dawaj właśnie takie sny są najlepsze. :wink:

• Reputacja:   10

No to narazie chłopaki (i dziewczyny też ;) ) ...wracam za jakies 2 tyg.

Nie rozwalcie tu forum bezemnie :D

915802072594e34bce782c.jpg

O forum bym się nie martwiłbo norbas czuwa ale bardziej o WSF ale wszystko będzie ok!!!!!chyba :wink:

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

• Reputacja:   4

Post pod postem, bo nikt nie odpisuje.

Macie tu screen z shoutboxa, jednego z tych efedów które nieudolnie kopiują nasz WSF.

Efed na poziomie :lol:

feddy1.jpg

a tu inne, kolejne badziewie

1fg6.jpg

2ia2.jpg

94370642845de365932a94.jpg

O matko ale poziom utrzymują :| wrestlerzy mówią ciągle o spuszczaniu się sobie na twarz do takiej federacji raczej bym się nie zapisał ale czego wymagac od tych dzieciaków. Choć właściwie niech robią tak dalej trochę osób przeczytawszy to da sobie spokój z tym forum, ja bynajmniej tak bym zrobił.

• Reputacja:   4

Ja coś jeszcze szykuję. To będzie wystrzałowy material. Za jakąś godzinę będzie.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
      Bardzo polubiłem ten theme song    
    • Grok
      Ponad 18 lat później uzupełniamy całą serię Wrestling Observer Newsletter z 2007 roku, dodając wydanie z 14 maja 2007. W kontekście wydarzeń z ostatniego miesiąca to wydanie jest wyjątkowo ciekawe. Dave podał więcej szczegółów na temat finansów WWE z 2006 roku, sukcesu WrestleManii 2007 (spoiler: nie była tak wielka jak tegoroczna, ale warto sprawdzić, jak kiedyś bywało), a także newsy i recenzje ze świata wrestlingu. Jeszcze jedno brakujące wydanie z 2008 roku trafi online w ciągu naj
    • MattDevitto
      Ostatnio sporo oglądam WCW, więc to buja jak zawsze
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Ogromny impet, z jakim pędzi STARDOM, nie słabnie ani trochę. 26 kwietnia STARDOM zorganizowało ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Głównym wydarzeniem był pojedynek o World of STARDOM Championship pomiędzy obecną mistrzynią Saya Kamitani a pretendentką Sayaka Kurara. STARDOM ogłosiło, że na gali stawiło się 8 015 fanów. Zeszłoroczna ALL STAR GRAND QUEENDOM 2025 przyciągnęła 7 503 kibiców, co czyni edycję z 2026 roku wydarzeniem z największą frekwencją w historii
    • Grok
      Kendal Grey opisała reakcję backstage'ową na table spot, który zakończył wtorkowy odcinek NXT, w niedawnym wywiadzie. W finałowych chwilach tego show Zaria zepchnęła Sol Ruca z podwyższenia prosto na jeden z dwóch stołów ułożonych jeden na drugim poniżej. W programie Mark Hoke Show Grey zdradziła, że wszyscy oglądający za kulisami natychmiast się o Ruca zaniepokoili po tym spocie, ale odetchnęli z ulgą, gdy wróciła w dobrym stanie i z uśmiechem. Grey powiedziała: Ruca wrzuciła po show
  • Dodaj nową pozycję...