Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam Avasta ale nie mam takiego problemu co Norbas

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

wlasnie mam kasperskiego

ale to dobrze ze tylko ja tak mam nie wszyscy :wink:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

tez tak macie ze po kliknieciu na zobacz posty od ostatniej wizyty antywir blokuje Wam wejscie bo wykrywa trojana?

Ja Norbas mam indentyko sytuację.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

u mnie wszystko wporządku!

johncena4iryszi7ll8.gif

Aha... dobra postaram się coś z tym zrobić a na razie musisz po prostu nie korzystać z tej opcji.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Hehe.. Avast górą ;)

W ogóle to jest lipna pogoda i chciałem się wykpić od pracy dzisiaj... Nie udało się, ogródek będzie otwarty.. Frajerzy ;(

chcelatooo.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Mi wykrywa trojana... tez mam Kasperskiego... jakiś Trojan.JS.WindowBomb.a...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

a moze nie masz licencji i Ci nawet nie działa tylko o tym nie wiesz... :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

Ostatnio WKS poprosił o zmianę rangi specjalnej (każdy z grupy Old Stars może o to poprosić, natomiast pozostali użytkownicy po napisaniu 1000 postów mogą dowolnie zmieniać sobie rangi).

Więc WKS poprosił o rangę "Stary Zgryźliwy Pierdziel" :wink:

Obok tej rangi w panelu admina mam ustawiony "WSF Wrestler".

Każdy gracz WSF po dodaniu do grupy Roster uprawiającej do gry dostaje ode mnie rangę "WSF Wrestler".

Jak łatwo się domyślić, skoro rangi "Stary Zgryźliwy Pierdziel" i "WSF Wrestler" są tuż obok siebie o pomyłkę przy nadawaniu nie trudno :lol:

Dziś rano siedzę se na Forum i dostałem pw od The Rocka którym gra Hitman.

mam nadzieje ze zabierzesz mi z rocka tą jebniętą range...i dostanie wsf wrestler

Ze względu na to, że rangi "WSF Wrestler" nie dla wszystkich graczy, jeszcze ustawilem, lekko mnie to zdziwilo, czemu Hitman tak panikuje, w końcu czemu dla niego zwykla ranga "nowy" jest "jebnięta" :lol:

Akurat byłem zajęty, więc postanowiłem, że ustawię mu tą rangę gdzieś za godzinę, kiedy będę dodawał nowych graczy do WSF.

A tu zaraz następne pw:

mogłbyś mi sciągnąc tą głupią range...rockowi w wsf???

Tu już się wkur...łem. :lol: Myślę sobie - co on taki niecierpliwy, co mu tak ten "nowy" przeszkadza :lol:

Więc sprawdzam:

stpdu8.jpg

lol miesiąca :D

jaka glupia range?? wrrrrrrr ;)

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

Nudziło mi się więc wpisałem sobie w google "forum wrestlingowe". BGZ na pierwszym miejscu :P

Ale jakież bylo moje zaskoczenie (miłe :wink: ) kiedy na liście wyników zobaczyłem, że nasze forum jest reklamowane na forum tibia :)

reeq7.jpg

Premm - ujawnij się bo należą Ci się podziękowania :D Kim jesteś na BGZ?

Bierzcie przykład.

Modjo może zaraz zrobi jakieś logo, które będziecie mogli wykorzystać w swoich podpisach na innych forach :)

Norbas jak chcesz to wybierz kilka userbarow ktore zrobilem i niech ludziska używają :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...