Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Innymi słowy, Hassio.. Nikt nie da Ci klapsa/ warna/ bana, że sobie naga pierś zobaczysz na forum.. I jak? Fajnie? 8)

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3

Hassio... i po co Ci to było?! teraz to dopiero dostaniesz życiowego kopa... ale spokojnie... weź kilka głębokich oddechów i wkrocz z dumą w dorosłe życie! 8) powodzenia! cycu :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Czy ktoś poza pawlemzakiem nie moze pisac postow we wrestlequzie?

Oraz nie może zalożyć tematu lub pisać postów w dzialach dyskusja ogólna, wwe i tna

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6

Hmm.. Ja tam mam modera, ale nie moge moderować - ani przenosić, ani edytować.. To też się liczy?

chcelatooo.png

• Reputacja:   9

Może i sprawa modów jest zamknięta ale tylko chciałem dodać parę słów od siebie ....

Słusznie że odebrano mi moda bo faktem jest że już odkąd BGZ satęło na Boo.pl nie wstawiłęm żadnego themu ...iną kwestią jest praktyczny hamulec jakim jest mój operator internetowy(reset-net) i mój transfer (Upload max 15 kb/s) ...

Kolejną kwestią jest to że już od dłużeszgo czasu prowadze WSF a logicznym jest że częste i systematyczne udzialnie sie na dwóch forach - piasnie gal - nadzorowanie Backstage a do tego jeszcze upload Theme'ów w jednym czasie byłoby trudne ...

Ale nie chodzi tu bynajmniej o jakieś prośby o przywrócenie mod'a ....jest to takie usprawiedliwienie gwoli ścisłości .. bo nawet żeby i tak nie dałbym rady tych audio wrzucać ...

To tyle ode mnie ....a propo ...powiedział bym to już wczesniej ale po cichu liczyłem że jednak zostanie mi darowane ...

:arrow:

915802072594e34bce782c.jpg

Hmm.. Ja tam mam modera, ale nie moge moderować - ani przenosić, ani edytować.. To też się liczy?

moze konkretniej?

w jakim dziale? jesli masz na mysli poddzialy w dyskusjach to mozliwe ze tak wlasnie bylo bo zapomnialem dodac Ci moda po zrobieniu poddzialow w dyskusjach

nalezalo sie przypomniec :P

po cichu liczyłem że jednak zostanie mi darowane ...

Słusznie że odebrano mi moda bo faktem jest że już odkąd BGZ satęło na Boo.pl nie wstawiłęm żadnego themu

Nie muszę już chyba nic dodawać :P

Wrestle show Federation przed chwilą stanęło przed próbą włamu ze strony UW ...ktoś włamał sie na konto jednego z modów i zmienił mu hasło , a profilu wpisał coś o jakimś koziołu i że UW rządzi ...Wpore zbanowałem mu IP ...ale przypuszczam że to Stasiek albo jakiś inny *** zwis ...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Boże co za debile. :?

Najgorsze jest to że mogą próbować znowu.. :evil:

Mówiłem - nie rozmawiamy na BGZ o debilach i niedorozwojach z UW

o wsfie dogadamy sie przez pw

ejjjjj co taka stagnacja na forum!! piszcie cos do cholery jasnej...to ja tu wracam zeby sie nie dołowac...a wpadam w coraz wiekszy dół jak widze co sie dzieje... :roll: Pisac jasna cholera!

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

• Reputacja:   3

Ufffff......... jak gorąco........ :P aż się klawiatura topi......

001ug2mo4.jpg

to sie wysililes :P no goraco...ale ja dzis dupsko wymoczylem nad woda 8):P

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
  • Dodaj nową pozycję...