Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z tym czasem to nie jest tak do końca prawda, często wyłączałem stronę po pół godziny wracałem a tu pisało że jestem ileś tam na forum ale i tak czas niezły. :mrgreen:

Hitman 27 to nie tak dużo nie łam sie kolejne 27 szybko zleci. :mrgreen:

No co do tego czasu udzielania się na forum, to nie dziwie się, że siedzą sami adnimini i modzi, bo forum jak na swoja wielkość ma chyba za dużo adminów i modów (BGZ to wciąż jeszcze małe forum ;) ) . Ale dzięki temu jest porządek ;)

BTW. Ja mam teraz 25.5 godziny ;)

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Hitman 27 to nie tak dużo nie łam sie kolejne 27 szybko zleci. :mrgreen:

Spoko dalej jade i jeszcze nie spałem juz przeszło 35h i chyba wale znow nocke...jak wczesniej nie padne :mrgreen:

Witajcie, przegladam sobie Forum i niestety zauwazylem ze wiekszosc jego userow jest spamerami, mowi tutaj o euz54, hassio, hitmanie itp. poprostu ludzie ktorzy musza zaspamowac w kazdym temacie zeby miec jednego posta wiecej. Proponuje wprowadzic jakas akcje przeciwko tym wszystkim spamerom.

I pytanie, kiedy beda polfinaly mistrzostw swiata??

Witajcie, przegladam sobie Forum i niestety zauwazylem ze wiekszosc jego userow jest spamerami, mowi tutaj o euz54, hassio, hitmanie itp. poprostu ludzie ktorzy musza zaspamowac w kazdym temacie zeby miec jednego posta wiecej. Proponuje wprowadzic jakas akcje przeciwko tym wszystkim spamerom.

Bez komentarza. Btw: W ogóle nasz nie znasz więc nie masz prawa na takie osądzanie.

A półfinały 4 i 5 lipca

No i ten...

BrowarQ co ty próbujesz osiągnąć ?

Sam spamował tyle razy a teraz nagle na nas najezdzasz xD

Wiesz browiec myślałem że jesteś mądrzejszy ale widze że nie...że cie stad wyrąbali to teraz piszesz tak żeby nas powkurzać...chłopie mnie to nie rusza,bo jeżeli ja spamuje to co to było jak ty byłeś na BGZ...

BrOWAr juz nie przesadzaj, najpierw sprawdz czy odpowiadamy w kazdym temacie i nie posądzaj kogos o spam..mnie to tez nie rusza bo tez nie spamuje..dzięki mnie sciagasz sobie gry i filmy z downloadu

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

warn za obraze moderatorów

94370642845de365932a94.jpg

Hahaha Hanso już na dzieńdobry warn,dobry jesteś,oby tak dalej(żartuje)

a co do spamowania powiedz mi gdzie go niema,chyba nie zjadziesz takiego forum spam to normalna rzecz

• 2 tygodnie później...

Widze że temat coś podupada trzeba go troche ożywić macie jakieś dobre sposoby na te upały bo są nie do wytrzymania??

Metal & Punk & Rock

201717bd3.th.jpg

u mnie od wczoraj pochmurno, nawet troszeczke popadalo, ale wczesniej rzeczywiscie bylo nie do wytrzymania... wiec trzeba bylo jezdzic nad wode, w efekcie tego troche sie zjarałem :P

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ludzie ...WSF zaczyna sięrozwijac ..jesteśmy po pierwszym PPV , Ale mamy okropnie mało wrestlerów !!

Na razie zajęci wrestlerzy to :

Edge

Batista - Chociaż mało sie udziela ...

The undertaker

Kane

Ric Flair- chociaż wogule sie nie udziela

Stone cold

Bret Hart

Lashley - przestał sie udzielać (bo jest na wakacjach)

The Rock - nie udziela sie

Randy Orton - przestał sie udzielać

Raven - zwolniony !

HBK -

Chris Benoit -

Scott Steiner -może zacznie sie udzielać

DDP -

Foley - nie udziela sie

HHH -

Sting -

...wszyscy którzy chcą brać czynny udział w rozwoju BGZ powinni zasilić nasz E-fed ...w jego pierwszej wersji była nas wielu a teraz znikoma ilośc ...

Zapotrzebowanie na wrstlerów takich jak Kurt , Big show , Goldberg, czy jakich kolwiek innych jest ogromne ...

Użytkowniku ...jesteś z BGZ ?? Więc nie wachaj sie tylko wstępuj do WSF !!!

Edytowane przez Gość

915802072594e34bce782c.jpg

Lashley - przestał sie udzielać !!

Bobek jest na wakacjach ;p

A tak btw. wróciłem z holidai. Wyjechałem jako szczur a wróciłem pełnoletni. Więc co ? Teraz oczekuje tych tajemnic o których mówił paweł xP

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Hassio tio juz mozesz ogladac wszystkie tematy. Juz nie musisz sie czaic

MichelleMcCool01.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...