Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(z tego co gadalem z mo to bedzie wymiana wiatrakow w jego kompie)

tomo juz to widze ... Norbas dostaje zawału a wy jestescie adminami jeszcze gora przez 14 dni (czas na naprawe gwarancyjna komputera) ;) :mrgreen:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

NApewno masz racje. Chodz z jednym bym sie nie zgodzil ze gory 14 dni. bo wtedy gora 1 godzina i bylby krotki proces i "sprawiedliwy " wyrok

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Hej AtS - nie miałbyś czasu zrobic mi jakies kozackiej (tj. w twoim stylu) Sygny z Takerem ...??

915802072594e34bce782c.jpg

w najblizszym czasie niestety nie

ale zglos sie na PW to sie jakos dogadamy

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Haha.. Co za zwariowany dzień.. Praca, praca, praca.. I po raz kolejny udowodniłem, jakie dobre serce mam.. Chodzi mi o to, że w jaskiś tam dzień tygodnia, jeszcze w miarę odległy, jest inwentaryzacja.. No więc zadbałem, by kierownictwo miało mniej do liczenia, hehe.. Mam dobry humor <--- to z tego wynika. I dwa razy muszę czytać, co puszczam dalej, bo moderatorowi wstyd robić błędy..

A jutro wolne, więc miłego dnia dla wszystkich zajętych. I jeszcze milszego dla zajętych mniej..

Cholera, muszę do dziekanatu jechać.. Znowu przeprawa z paniami sekretarkami, szlag z tym... :evil:

chcelatooo.png

• Reputacja:   9

Wpuść ktoś Hellner'a do "Old Stars" a nie sie chłopak z "Rookie wrestler" będzie po forum plątał ;)

Ok Ats jakos tam sie zgłosze ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Ech, a ja już nieśmiało miałem prosić o rangę "Pan Życia i Śmierci", hehe.. Fajny film;)

Ale tak też całkiem uroczo wygląda, dziękawa.

Dzisiaj czwartek. Dzień miał być inny, niż zdarzyło mu się być. Pierwszy błąd tego, co na górze - zapomniał o słońcu. I wstanie o 11 poszło w łeb. Bo ani spać mi się nie chce, ani nad wodę nie ma sensu w taką pogodę jechać. Niech ktoś przegoni te chmury...

Potem będzie wizyta w dziekanacie i okaże się, czy wygram na uczelnianej loterii 1250 złotych.. Czyli, czy będę musiał płacić zaległe raty za powtórkę, czy nie. Jak wyjdzie, że tak, to pójdę na piwo się poskarżyć znajomym.. A jak wyjdzie, że nie, to oprócz knajpy przy uczelni może wpadnę do JRC pochwalić się znajomym..

Wychodzi na to, że dzień zaczął się do bani, za to skończy fajnie ;))) I w najgorszym wypadku tego też Wam, drodzy forumowicze życzę 8)

chcelatooo.png

• Reputacja:   4

NApewno masz racje. Chodz z jednym bym sie nie zgodzil ze gory 14 dni. bo wtedy gora 1 godzina i bylby krotki proces i "sprawiedliwy " wyrok

byłby wyrok bez procesu :lol: :P

edit...

zajrzałem na uw i aż żałość mnie bierze kiedy czytam wpisy wyrzutków wyrzuconych z BGZ, jak się żalą że Norbas ich "niesłusznie" wywalił.

A ja mówię koniec poblażania dla cwaniaczków, którzy myślą, że mogą tu robić burdel i do tego mnie bezkarnie obrażać.

Na BGZ będą użytkownicy na poziomie a UW niech sobie zbiera wyrzutków, których nikt nigdzie więcej nie chce.

Zostaną zastąpieni przez nowych.

Wczoraj 8 nowych użytkowników, dziś do 14 już czterech.

Damy radę panowie, za miesiąc rozjedziemy to uw jak placek i zajmiemy należne nam miejsce, a za 4, 5 miesięcy osiągniemy liczbę użytkowników taką jak na poprzednim forum na fora.pl :wink:

94370642845de365932a94.jpg

ech....czas pokaze,czy bgz stanie sie najlepszym forum wrestlingowym w Polsce......

zapewne wiele osob przychodzi zamiast do attitude to do bgz,albo uw......

zapewne nie ida do attitude,bo tam sa zbyt fachowe wypowiedzi(tak slyszalem SIC!).

tzw. wyrztuki z bgz,sa tam,ale tez sa tzw. niewyrzutki, czyli osoby, ktore same tam poszly i na nikogo nic nie mowily.......sa osoby,ktore tam ida bo maja bana na 2 forach :D :D :D :D

dop. he: no comments, po prostu litości. Albo dawaj papiery na dysgrafię, albo zamilknij na wieki wieków amen...

bede pisal tak jak chce...nie jestem w szkole....

Edytowane przez Gość

Muah... O jasna cholercia setzer, dałeś czadu xD

Damy rade i uw sie skończy. Choć mozliwośc ze beda miec wiecej userów bo wiecej wyrzutków xP Bedziemy the best in Poland. A jeśli dobrze pójdzie to może nawet na świecie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...