Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walka o WWE Women's Tag Team Championship, ringowy powr

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Raquel Gonzalez i Aliyah nie nacieszyły się zbyt długo z WWE Women’s Tag Team Championship. Zaledwie po 14 dniach straciły pasy mistrzowskie, na Raw ulegając IYO SKY i Dakocie Kai.

Tymczasem Bianca Belair obroniła mistrzostwo Raw w otwartym wyz...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-walka-o-wwe-womens-tag-team-championship.html
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• vieiraa55
      Lubię czas C2, zawsze fajne walki się dostaje i fajne zestawienia. Nagroda trochę meeh jest, jedyny minus. No i nawet niespodzianki mamy w wygranych dzisiejszych walk
    • Grins
      No ale jak wytłumaczysz przesłanki w sieci że to niby sam Triple H stwierdził że przekleństwa są zbyt nie estetyczne i pokazywanie gestów, przez co nakłada czarny obraz, tutaj coś jest nie tak nawet niby sam The Rock poczuł się zniesmaczony że produkt jest na takim chujowym poziomie... Może rzeczywiście Hunter się wypalił, może era black and gold NXT była tylko taką odskocznią? Nie mają już żadnych telewizyjnych ograniczeń samo Netflix stwierdziło że z chęcią zobaczyliby coś mocniejszego od WWE,
    • Mr_Hardy
      Uczta dla fanów akcji w ringu. Od początku do końca walki na wysokim poziomie/poziomie PPV. Walki turniejowe CC MIODZIO! Walka pań także mi się podobała. Dynamite trwa te mniej więcej 2h a ja miałem wrażenie jakbym obejrzał to w 30 min. Dzisiaj Collision, które też wygląda bardzo dobrze także nie mogę się doczekać.
    • Nialler
      To ja tak apropo podtytułu gali - "WarGames". Dosyć głośno było jak Hunter przejmował władzę po Vincie (a przynajmniej mocno mi się wżarło w pamięć), że będzie ograniczać "tematyczne" gale PPV typu TLC czy Hell in a Cell, żeby nabrały prestiżu, a nie odbębnić bo nazwa gali na to wskazuje. Stypulacje są za rzadko, a do tego miał ograniczyć liczbę PPV, co też się nie stało i dostajemy je za często, a w dodatku doszło te Saturday Nights Main Event o które też trzeba zadbać, co odbija się z kolei
    • Grins
      Może coś ugra  najgorsza nie jest, dywizja kobiet w AEW i tak jest bardzo dobra i przebijają WWE pod każdym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...