Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Okiem maniaka #3 - Reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Monty Brown podpisał kontrakt z WWE… Przeczuwałem to już od kilku miesięcy, tak po prostu, jak pogodę, w kościach.

<- a nie przypadkiem dlatego, ze o jego przejsciu do WWE spekulowano juz od dobrych kilku miesiecy wlasciwie wszedzie?

Całkiem możliwe, ale ja miałem już własne zdanie na swój temat... podczas kiedy w w newsach pisano, że Monty może przedłużyć kontrakt z TNA, ja byłem już prawie pewien, że jest on jedną nogą w WWE...

UUUUUUMAAAAAAAAGAAAAAAAAA! Według mnie jest on znakomitym zapaśnikiem, jak na takie warunki fizyczne jest bardzo szybki, zwrotny, niezły technicznie… Ma prawdziwego powera i świetnie odgrywa swój gimmick…

<- jedna z moich podstawowych zasad jest nie cheerowac wrestlerom, ktorzy nie nosza butow. Bez wyjatkow

Według mnie to błąd, wygląd nie jest najważniejszy, chociaż też w jakimś stopniu biorę go pod uwagę... Ja tam Umadze i tak będę markował :) I Armandooooooooooo Aleeeeeeejandro Estrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrradzie też :)

Przeraża mnie ta perspektywa i teraz, mimo, że jestem największym fanem TNA

<- jakies zrodla, statystyki, dowody?

Nie łapmy się za słówka, bo nie o to tu chodzi...Jest jasne co miałem na myśli, to najważniejsze...

Angle, jak już ktoś wspominał, jest jak narkoman - chce tylko dostać następną działkę, którą w tym przypadku jest kolejna walka…

<- mam wrazenie, ze z ta kolejna dzialka temu "komus" chodzilo tez o cos bardziej doslownego

Można to interpretować na wiele sposobów, jednak tutaj nie najważniejszy jest ten cytat, a fakt, że Kurt naprawdę zachowuje się jak narkoman, co to wszystko zrobi, aby nie przestać "brać"... Doznał kontuzji nogi w meczu z Abyss'em, a ani myśli zrobić sobie przerwę...

Petey Williams, podobnie jak Scott Hall jest jednym z tych zawodnikow, ktoremu rola heela pasuje jak ulal. Wiec predzej czy pozniej powroci do bycia heelem.

Owszem, co nie zmienia faktu, że Petey jako face to powiew oryginalności i jestem ciekaw jak się w tej roli sprawdzi :)

Natomiast wyjasnij mi jedno - po kiego grzyba prosisz ludzi o komentarze, ktore maja Ci pomoc w udoskonaleniu warsztatu, skoro nie bierzesz ich pod uwage? Chodzi mi o te debilne wierszyki, i nie jestem tu zlosliwy, bo one sa kretynskie. IMO psuja caly klimat felietonu i niwecza Twoja prace w efekcie koncowym.

Nie biorę pod uwagę komentarzy mówiących nt. wierszyków, bo one nie znikną, gdyż tak samo jak Top i Flop są stałym dodatkiem do felietonu, i są nie do ruszenia. Inne uwagi natomiast jak najbardziej biorę sobie do serca, konstruktywna krytyka, czy też jakieś celne uwagi zawsze się przydadzą.

Dziękuję za wyczerpujący post, teraz biorę się do czytania Twojego felietonu, pozdrawiam.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

8

• SixKiller

2

• Dejv

2

• Juppozo

2

Top użytkownicy w tym temacie

Całkiem możliwe, ale ja miałem już własne zdanie na swój temat... podczas kiedy w w newsach pisano, że Monty może przedłużyć kontrakt z TNA, ja byłem już prawie pewien, że jest on jedną nogą w WWE...

Czasami jak czytam tego typu teksty, myslę sobie że z Ciebie drugi Nostradamus. Można wiedzieć dlaczego byłes prawie pewien?

53541565549537ccb6a05f.jpg

Czasami jak czytam tego typu teksty, myslę sobie że z Ciebie drugi Nostradamus. Można wiedzieć dlaczego byłes prawie pewien?

Po prostu, nazwijmy to męska intuicja :]

Przeczuwałem to dlatego, że Monty już baaardzo długo nie pojawiał się w TV... jeśli miał naprawdę wrócić, to mógł już te kilka tygodni/miesięcy walczyć, negocjując kontrakt... To jedno, drugie to fakt, że Vince lubi dużych chłopców, i prędzej czy później chciałby Brown'a... czemu więc nie teraz?

Dla mnie to nie jest wielkie zaskoczenie... A co do Nostradamusa, to może byłbym nim, gdybym to powiedział przed przejściem Alpha Male'a do WWE, teraz mogę co najwyżej poklepać się po plecach, że przeczucie mnie nie myliło :)

Ale wróćmy do tematu, jeżeli ktoś jeszcze ma jakiś komentarz, bardzo chętnie przeczytam. Choćby Ty, Jupek, bo się nie wypowiedziałeś nt. felietonu :>

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Nie ma sprawy.

Ogólnie felieton (jesli mogę to tak nazwać) podoba mi się. Ogólnie wolę teksty takie jak np. SixKillera czy SPoP'a, ale każdy ma swój gust. Ciekawie piszesz. Ale te wierszyki to kpina (nie obraz się). Wiem że z nich nie zrezygnujesz, bo jestes uparty jak kozioł, ale ukrywaj je chociaż w spoilery i wtedy ten kto będzie chciał sobie przeczytać, to kliknie i luz (chociaż gdyby był tam licznik to pewnie byłoby zero :D )

53541565549537ccb6a05f.jpg